Billy Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Mikelas76 napisał: Zamozni ludzie to nie kretyni przeciez, Serio ? Politycy , aktorzy, influenserzy, onlyfansiary, piosenkarze , pato-streamerzy, Wymieniać dalej ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy75 Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Billy napisał: Chyba sobie żartujesz Co niby o tym ma świadczyć ? Zegarki po kilka milionów ? Ultra niewygodne szpilki za milion dolarów ? Ultra mało uniwersalny samochód za 10 mln euro ? Chce zobaczyć te ultra "rozsądne" wydatki Jak gospodyni domowa idzie do biedry i kupuje kolejny komplet niepotrzebnych podkładek pod talerze,bo "są tanie" ,albo zgrzewę ordynarnej kiełbasy,której połowę póżniej wyrzuca ,bo nie dała rady zjeść,to to jest rozsądne? Ten brak rozsądku tyczy praktycznie wszystkich ,którzy nie żyją w skrajnej biedzie. Tylko rodzaj i cena nabytych rzeczy zależą od grubości portfela. Natomiast znaczna część bogatych stała się taka,bo potrafi optymalizować codzienne wydatki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Billy Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Nowy75 napisał: Natomiast znaczna część bogatych stała się taka,bo potrafi optymalizować codzienne wydatki To może prześledź historie "bogactwa" aktorów a Hollywood i ich optymalne wydatki i lokowanie majątku Na Boga .... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 33 minuty temu, DiBatonio napisał: Zapomniałeś o czymś, ale nie będę Ci przypominał humanisto… To ja jestem humanistą 😜. 33 minuty temu, kaczadupa napisał: Piłeś coś ? I to też bardziej do mnie 😉. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy75 Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Billy napisał: To może prześledź historie "bogactwa" aktorów a Hollywood i ich optymalne wydatki i lokowanie majątku Kolego @Billy,nigdzie nie twierdziłem ,że wszyscy bogacze są sprytni i pracowici,ale...postaw sobie dla porównania do aktorów z Hollywood ,topowych bogaczy z USA,chorobliwych pracoholików, wizjonerów... 16 minut temu, Mikelas76 napisał: i moze bedzie sterowany zegarem atomowym Żaden bogacz takiego nie kupi😀. Będzie czysto mechaniczny ,każdy ząb zębatki będzie ręcznie fazowany,każdy element będzie pieczołowicie szlifowany i ozdabiany/w tym te ,których nie widać/, i będzie finalnie mierzył czas mniej precyzyjnie od budżetowego kwarca na baterie!😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eltanianin Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowany) 45 minut temu, Billy napisał: onlyfansiary Co, to jest? ...bo ja kojarzę, tylko "fajansiara" 😛 Sorrka, za niewiedzę, ale ja jestem, z planety, która nie płonie... Ps, tak sobie czytam wątek, i zastanawiam się po, co ta awantura?! i jakieś"wycieczki".... To jest forum o sprzęcie audio, nie o polityce, do kury nędzy 😛 Skoro, kogoś na platynowe kable, plecione w zmyślne warkoczyki stać, to niech sobie kupuje, i to nie ważne, czy mu grają, i jest to zakup przemyślany, czy kupuje w afekcie.... 😛 Ludzie, na litość koguta, wyluzujcie... Edytowano 3 godziny temu przez Eltanianin 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowany) 43 minuty temu, KrólKiczu napisał: To ja jestem humanistą Ty jesteś poliglotą, tfffu miało być politologiem. 😁 Edytowano 2 godziny temu przez DiBatonio 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Billy Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 38 minut temu, Nowy75 napisał: ,nigdzie nie twierdziłem ,że wszyscy bogacze są sprytni i pracowici Ale na tej podstawie próbujecie postawić tezę, że skoro ludzie majętni kupili drogie kable , a oni nie wydają przecież pieniędzy bezmyślnie, to oznacza iz owe kable wpływają na dźwięk i mozna to usłyszeć 41 minut temu, Nowy75 napisał: Żaden bogacz takiego nie kupi😀. Będzie czysto mechaniczny ,każdy ząb zębatki będzie ręcznie fazowany,każdy element będzie pieczołowicie szlifowany i ozdabiany/w tym te ,których nie widać/, i będzie finalnie mierzył czas mniej precyzyjnie od budżetowego kwarca na baterie!😀 I jakie wnioski z tego fragmentu ? Ze co się liczy ? Skuteczność ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowany) @DiBatonio - Jacek, ile chcesz za ten grzejnik? Jak będziesz wymieniał to pamiętaj o mnie. Jestem chętny. Reszta to jakieś zbędne dodatki /edit Usunąłeś zdjęcie? 59 minut temu, Billy napisał: Politycy , aktorzy, influenserzy, onlyfansiary, piosenkarze , pato-streamerzy, Ale co? Robią biznes na który jest zapotrzebowanie, to i trzepią kasę. A, że przy okazji często odzierają się z resztek godności? Ludzie mają krótką pamięć, niedługo zapomną i pojawią się nowi. Pretensje można mieć bardziej do tych, którzy ich finansują, wybierają czy też nabijają im wyświetlenia, dając rozgłos. I ogólnie fajnie. Temat o przewodach, a pitolimy już wszyscy od rzeczy. Edytowano 2 godziny temu przez lpomis 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowany) 18 minut temu, DiBatonio napisał: Specjalnie dla Adasia Nie prosiłem i widziałem już kilka razy, musiałeś chyba wrzucać zdjęcia na grupę. Paczek bym posłuchał. I słuchawki. Chciałbym mieć taką przestrzeń do dyspozycji. No i brak telewizora, to też fajna sprawa. Edytowano 2 godziny temu przez kaczadupa 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Billy napisał: Ale na tej podstawie próbujecie postawić tezę, że skoro ludzie majętni kupili drogie kable , a oni nie wydają przecież pieniędzy bezmyślnie, to oznacza iz owe kable wpływają na dźwięk i mozna to usłyszeć Nie. Ja np. wiem, że kable wpływają na dźwięk, bo to słyszę. Owszem, jest mi miło, że nauka potwierdza moje wrażenia, ale przede wszystkim ufam swoim uszom. Innym też to polecam. 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, lpomis napisał: Ale co? Robią biznes na który jest zapotrzebowanie, to i trzepią kasę. Czy na to jest faktycznie zapotrzebowanie? Czy to jest nam do czegoś potrzebne? Szczerze wątpię. Wykreować bezsensowny popyt, a potem go zaspokoić. Ot co. Edytowano 2 godziny temu przez Kraft 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy75 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Billy napisał: Ale na tej podstawie próbujecie postawić tezę, że skoro ludzie majętni kupili drogie kable , a oni nie wydają przecież pieniędzy bezmyślnie, to oznacza iz owe kable wpływają na dźwięk i mozna to usłyszeć Odpowiem za siebie , Zakładam ,że skoro mniej zamożni koledzy z forum mogą usłyszeć wpływ okablowania, to ci obrzydliwie bogaci spoza forum też😀. Piszę zakładam,bo sam owego wpływu nie usłyszałem/zbytnio się nie starałem😀/. Ale też nie widzę powodu,żeby nie wierzyć ,że ktoś potrafi usłyszeć coś ,czego ja jeszcze nie słyszałem,zwłaszcza ,że w ciągu ostatniego roku posiadania setu stereo,usłyszałem rzeczy,których wcześniej nie słyszałem...no!😀 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, kaczadupa napisał: No i brak telewizora, to też fajna sprawa. Na to chyba każdy może sobie pozwolić. I to bez brania kredytu. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy75 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu @DiBatonio,bezkompromisowo w zwykłej chacie,brawo!😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, Kraft napisał: Czy na to jest faktycznie zapotrzebowanie? Czy to jest nam do czegoś potrzebne? Szczerze wątpię. Wykreować bezsensowny popyt, a potem go zaspokoić. Ot co. Brzmi pięknie, ale to nie w tej symulacji w której aktualnie jesteśmy. Musiałbyś wziąć drugą kapsułkę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariol Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, kaczadupa napisał: Tu akurat jest dramat. To dlaczego z tak cudownych, rozwiniętych, i najlepszych pod każdym względem krajów jak usa czy england polonusy wracają do kraju z beznadziejnym NFZ aby się leczyć? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Mam prośbę o małą przerwę. Przewertowałem cztery strony i gorzałka mi się skończyła , muszę do Żabki , na trzeźwo nie idzie 5 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, tomek4446 napisał: Mam prośbę o małą przerwę. Przewertowałem cztery strony i gorzałka mi się skończyła , muszę do Żabki , na trzeźwo nie idzie Musisz lecieć na bieżąco. Ja w ciągu dnia przynajmniej raz na godzinę tutaj zaglądam. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Nie leć. Nietrzeźwym nie sprzedają. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, KrólKiczu napisał: Musisz lecieć na bieżąco. Ja w ciągu dnia przynajmniej raz na godzinę tutaj zaglądam. Chciałbym tak jak Ty , ale nie mogę pić w robocie . 4 minuty temu, Chmarski napisał: Nie leć. Nietrzeźwym nie sprzedają. Jak pokaże powód to każdy sąd mnie uniewinni. 5 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Nie zmienia to faktu żeś nieprzygotowany do tematu usiadł 7 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Przypomnę, że to temat o przewodach założony przez @Q21. W związku z tym wydaje mi się za stosowne zapytać co w Salonie myślą o aktualnej sytuacji politycznej, serwisach pokroju OnlyFans, pato-streamerach, alkoholach wysokoprocentowych, sytuacji w służbie zdrowia. To jednak specjaliści. Może wtedy się to jakoś wszystko wyklaruje 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Za twoim przewodem Złączym się z narodem 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, lpomis napisał: Przypomnę, że to temat o przewodach O czym ? Przerywniki pozwalają nabrać dystansu. Stosuje je się często w negocjacjach. Choć nie "słyszę' to przyznaje , że dla mnie kable są ważnym elementem systemu. Podchodzę do nich jak do biżuterii , ale nie zaniedbuje ich technicznego wpływu na to co wydobywa się z kolumn. W sobotę obiecuje podjąć ostatnią próbę. Wepnę IC czyste srebro , a następnie miedź. 7 minut temu, Kraft napisał: Za twoim przewodem Złączym się z narodem Jarek , alkohol to trzeba z umiarem ... 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts