mateolo2 Napisano 28 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 28 stycznia 2023 Przed chwilą, J4Z napisał: https://forum.audio.com.pl/topic/83721-forumowy-zlot-miłośników-audio/#comment-448935 Dzieki!!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 28 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2023 A ja myślałem że to miasto Trzaskowskiego 🤭 34 minuty temu, mateolo2 napisał: Słuchajcie, czy ktoś z Was mógłby mi podrzuć link do wątku o zjazdach bo wiem ze się szykuje w moim mieście Warszawa 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zolt Napisano 28 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2023 APC3 w wielu miejscach kupisz nadal za 4999 zl. Kupa takich ofert na allegro chociazby. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 28 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2023 1 godzinę temu, Dedal75 napisał: A ja myślałem że to miasto Trzaskowskiego 🤭 Chyba "Czajk"owskiego 😝 Nie takie rzeczy potrafił spieprzyć - to chyba jakiś wyścig (w innych miastach także), by utrudniać życie mieszkańcom: zmniejszanie liczby pasów ruchu, równoległe remonty głównych arterii w drugiej połowie ubiegłego roku. No ale starczy tych wkrętów politycznych. Wróćmy do meritum... @mateolo2 Informacje na temat zlotu masz w poniższym wątku - coś słabo szukałeś. Zapewne za 4 tygodnie będzie spotkanie. Salon Nautilusa już chyba poznałeś 😎 Pozdrawiam 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateolo2 Napisano 28 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 28 stycznia 2023 18 minut temu, J4Z napisał: Nom, całe trzynaście i pół kilograma! No jak na podstawkę to giganty 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 28 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2023 5 minut temu, mateolo2 napisał: No jak na podstawkę to giganty Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateolo2 Napisano 28 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 28 stycznia 2023 (edytowany) Haahahahahha No tak… Edytowano 28 stycznia 2023 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim nie ma sensu cytować go w całości... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 28 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2023 Ja mam rozpieprzony Olsztyn od września 2021 tak konkretnie, ale się nie zastanawiam kto rządzi 😏 Po zlocie Mateolo zrobisz imprezkę może 🤔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 28 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2023 5 minut temu, Dedal75 napisał: Po zlocie Mateolo zrobisz imprezkę może 🤔 I to jest Panie kolego mój serdeczny, przewspaniały pomysł 😁. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateolo2 Napisano 28 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 28 stycznia 2023 (edytowany) 21 minut temu, seba3002 napisał: I to jest Panie kolego mój serdeczny, przewspaniały pomysł 😁. Hahahaha , No Panowie pomyślimy! Tylko ja mieszkasz lekko pod Warszawa - 25 min drogi od nautiliusa, wiec musielibyście uberami podróżować Edytowano 28 stycznia 2023 przez mateolo2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 28 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2023 E to jak z bicza strzelił , przejdziemy się na otrzeźwienie 😂 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 28 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2023 Oby tylko w czasie tego spaceru nie zabrano Was NA WYTRZEŹWIENIE🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 28 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2023 Myślę że nie będzie źle , Kolega ma na Kolskiej swoją szafkę już, więc damy radę 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 28 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2023 Zapowiada się ciekawie 😉. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukluk71 Napisano 28 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2023 4 godziny temu, zolt napisał: APC3 w wielu miejscach kupisz nadal za 4999 zl. Kupa takich ofert na allegro chociazby. No faktycznie w takich cenach są, ale AP to zupełnie nie moje granie. APC dopiero mi się spodobały dwa modele wyżej. Też faktycznie te Bowersy mogłybyć sprzedawane 1999zł za 1szt. Ale już nie ma, w outlecie w topHifi w takiej cenie tylko białe z ekspozycji. Trochę szkoda bo bowers to takie przeciwieństwo Kefa, i jakbym kupił to mógłby to być ciekawy duet ! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 29 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 29 stycznia 2023 15 godzin temu, J4Z napisał: Nom, całe trzynaście i pół kilograma! Z jednej strony sporo. Z drugiej - tyle ile dwuletnie dziecko 😁. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 29 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 29 stycznia 2023 1 minutę temu, Asia napisał: Z jednej strony sporo. Z drugiej - tyle ile dwuletnie dziecko 😁. Moje dziecko w kwietniu kończy 13 i waży niespełna 40 😁. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 29 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 29 stycznia 2023 Więc potraktuj to jak cel na przyszłość 😄. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaz75 Napisano 29 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 29 stycznia 2023 35 minut temu, seba3002 napisał: Moje dziecko w kwietniu kończy 13 i waży niespełna 40 😁. Jak śpiewaly Elektryczne gitary."Daj mu jeść,daj mu jeść, natychmiast"🙂 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 29 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 29 stycznia 2023 No ja starszemu dawałem jeść. I teraz 28 lat i 104 kg..... 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateolo2 Napisano 29 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 29 stycznia 2023 Ja powiem tu tylko, ze słucham swoich R3 i jaram się jak dziecko. Niedługo pełen opis, na Waszą prośbę 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukluk71 Napisano 29 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 29 stycznia 2023 4 godziny temu, mateolo2 napisał: Ja powiem tu tylko, ze słucham swoich R3 i jaram się jak dziecko. Niedługo pełen opis, na Waszą prośbę Wiem co czujesz 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 29 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 29 stycznia 2023 (edytowany) Dobrze, że nie jesteście moimi somsiadami zza ściany Edytowano 29 stycznia 2023 przez kaczadupa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zolt Napisano 29 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 29 stycznia 2023 (edytowany) 19 godzin temu, lukluk71 napisał: No faktycznie w takich cenach są, ale AP to zupełnie nie moje granie. APC dopiero mi się spodobały dwa modele wyżej. No ja miałem w domu i R3 i APC3, porównywałem oba modele i R3 absolutnie nie zgniótł Audio Physiców. W zasadzie to wybrałem APC3, bo to mimo wszystko na tych kolumnach pojawił się dreszczyk na rękach na wokalach, na R3 nie. Ale oba modele są po prostu bardzo dobre. Ale też podkreślam, że faktem jest, że ja mam SVSa i u mnie kwestia niskich tonów absolutnie nie była problemem. Być może gdyby nie to, to w moim pomieszczeniu okazałoby się, że R3 by wygrały, bo APC3 nie dawałyby rady w zakresie niskich tonów. No ale właśnie posiadając Lyngdorfa po to mam SVSa, żeby nie mieć ograniczeń i jeżeli nawet mała paczka gra cudownie, to nie martwić się tym, że dołu nie ma i nie wykreślać sobie świetnych kolumn podstawkowych tylko przez niedostatki niskich. Edytowano 29 stycznia 2023 przez zolt 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukluk71 Napisano 29 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 29 stycznia 2023 (edytowany) 1 godzinę temu, zolt napisał: No ja miałem w domu i R3 i APC3, porównywałem oba modele i R3 absolutnie nie zgniótł Audio Physiców. W zasadzie to wybrałem APC3, bo to mimo wszystko na tych kolumnach pojawił się dreszczyk na rękach na wokalach, na R3 nie. Ale oba modele są po prostu bardzo dobre. Ale też podkreślam, że faktem jest, że ja mam SVSa i u mnie kwestia niskich tonów absolutnie nie była problemem. Być może gdyby nie to, to w moim pomieszczeniu okazałoby się, że R3 by wygrały, bo APC3 nie dawałyby rady w zakresie niskich tonów. No ale właśnie posiadając Lyngdorfa po to mam SVSa, żeby nie mieć ograniczeń i jeżeli nawet mała paczka gra cudownie, to nie martwić się tym, że dołu nie ma i nie wykreślać sobie świetnych kolumn podstawkowych tylko przez niedostatki niskich. To cieszy, że ile opinii tylu ludzi i każdemu coś się podoba... Ja też miałem APC3, kumpel ma APC6 i z tych wszystkich dla mnie najlepiej zagrały R3 później APC6, na końcu daleko APC3, generalnie APC3 daleko na końcu za wszystkimi które ostatnio wypożyczałem. W życiu bym nie porównywał APC3 do R3 to zupełnie inne granie, przy bezpośrednim porównaniu, R3 w moim pomieszczeniu zjadły APC3 - choćby stereofonia i sceną, w R3 to klasa wyżej, ale u mnie, może u kogoś być inaczej, ja po prostu jestem fanem grania KEFa, więc po ostatnich doświadczeniach i tym że widzę jak różny charakter grania mają różne kolumny, rozumiem że każdemu może się podobać coś innego Dlamnie jedyne jakie monitory mi się spodobały, po wypożyczeniu to Monitor Audio Gold 100 - ale też nie do końca, bo konsekwencji po kilku podejściach do nich, nie zamieniłem R3 na MAG100. Dziwne że wokale w R3 średnio u Ciebie zagrały, bo akurat wokale to w R3 mocna cecha R3 i mało kolumn które miałem okazję słuchać tak zajebiście pokazują wokal jak w R3 i to nie tylko moje zdanie. Chyba nawet Kraft o tym pisał w swoim teście, na zagranicznych forach, też dużo posiadaczy R3 o tym piszę. Edytowano 29 stycznia 2023 przez lukluk71 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts