Adi777 Napisano 29 października 2023 Udostępnij Napisano 29 października 2023 1 minutę temu, Amarok napisał: Diapason Z drugiego na pewno nie, z pierwszego jak najbardziej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 29 października 2023 Udostępnij Napisano 29 października 2023 1 godzinę temu, A... napisał: Ale może @tomek4446 będzie wiedział, bo widziałem że też go zatrzymały na dłuższą chwilę. Jesteś sławny! @tomek4446 Czekamy na mniej chaotyczne wrażenia @tomek4446 @MariuszZ @lpomis . 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 29 października 2023 Udostępnij Napisano 29 października 2023 3 godziny temu, Adi777 napisał: Właśnie miałem się Was pytać o muzykę. Czy wpadło coś w ucho, jakieś nowe i ciekawe brzmienia. PS Dire Straits to raczej stały bywalec takich imprez? W szczególności chyba "You and Your Friend". Ja parę razy słyszałem ich „Six Blade Knife”, wtedy musiałem wysiedzieć do końca tego utworu. Z kolei w Sobieskim aż do znudzenia leciał jakiś kawałek zahaczający o techno, z bardzo nisko schodzącym basem. Zwłaszcza na jednym pietrze, co pokój, to ten utwór. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 29 października 2023 Udostępnij Napisano 29 października 2023 Rose 250. W czerni również wygląda nowocześnie, przy okazji jest najtańszy...9999 zł. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 29 października 2023 Udostępnij Napisano 29 października 2023 2 godziny temu, Asia napisał: A z podłogowych Phonia: Mi ich monitory aktywne też się podobały. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 29 października 2023 Udostępnij Napisano 29 października 2023 1 godzinę temu, Adi777 napisał: Z drugiego na pewno nie, z pierwszego jak najbardziej OePhi Transcendence 2. Grały z elektroniką Moonriver Audo I gramiakiem AT. Grały rewelacyjnie. Jedna z lepszych prezentacji na piętrze. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 29 października 2023 Udostępnij Napisano 29 października 2023 Audio Technica M20XBT i MX50XBT2 nie drogo a jak dobrze! 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 29 października 2023 Udostępnij Napisano 29 października 2023 18 minut temu, MariuszZ napisał: OePhi Transcendence 2. Wszedłem na ich stronę internetową. Ciekawe, że promują głównie kable. To znaczy przede wszystkim, a przynajmniej tak mi się wydaje. Kolumienki interesujące. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 29 października 2023 Udostępnij Napisano 29 października 2023 (edytowany) 31 minut temu, MariuszZ napisał: OePhi Transcendence 2. Grały z elektroniką Moonriver Audo I gramiakiem AT. Grały rewelacyjnie. Jedna z lepszych prezentacji na piętrze. Pokój 312. Około 1.41 min. filmu z yt. Choć na filmie chyba są inne kolumny.* *Co jest dość zabawne bo show skradły monitory producenta grających kabli, a nie wystawianych w pokoju Revival Audio. Edytowano 29 października 2023 przez Asia 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 29 października 2023 Udostępnij Napisano 29 października 2023 Najnowszy model słuchawek Audeze M100. Czyli słuchawki za 2100 zł od hiendowego producenta. Zapraszamy na odsłuchy w naszej sali. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shureido Napisano 29 października 2023 Udostępnij Napisano 29 października 2023 16 godzin temu, Asia napisał: Tym razem byłam wyjątkowo wyczulona na wysokie tony i ostrość w graniu, a było tego naprawdę pod dostatkiem. apropos wyczulenia, kiedy ostatnio słuchałaś muzyki live ? (nie dotyczy koncertu stadionowego, w hali sportowej, szantów na kajaku czy innej plenerowej oprawy dożynek itd.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 29 października 2023 Udostępnij Napisano 29 października 2023 15 godzin temu, Chmarski napisał: W sumie nie rozumiem tego fenomenu odsłuchiwania Money For Nothing w czasie testów czy prezentacji. Co tam jest takiego lepszego niż w innych utworach? 😁 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 29 października 2023 Udostępnij Napisano 29 października 2023 Bowers Wilkins PX7s2e w wersji "blue ocean" ale są jeszcze inne kolory 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebik_85 Napisano 29 października 2023 Udostępnij Napisano 29 października 2023 Bardzo jestem ciekaw jak dźwiękowo zaprezentowała się Unitra, napisze ktoś czy ten projekt ma szanse na powrót marki gdyż w tej cenie wybór sprzętu z pewnością jest duży :) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 29 października 2023 Udostępnij Napisano 29 października 2023 37 minut temu, shureido napisał: apropos wyczulenia, kiedy ostatnio słuchałaś muzyki live ? (nie dotyczy koncertu stadionowego, w hali sportowej, szantów na kajaku czy innej plenerowej oprawy dożynek itd.) Nie jestem fanką muzyki na żywo 😁. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 29 października 2023 Udostępnij Napisano 29 października 2023 Thorens zawsze rozpieszczał wykończeniem. Dwa różne modele ale jakość podobna. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shureido Napisano 29 października 2023 Udostępnij Napisano 29 października 2023 25 minut temu, Asia napisał: Nie jestem fanką muzyki na żywo 😁. no i wszystko jasne w temacie "wyczulenia na wysokie" 😏 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 29 października 2023 Udostępnij Napisano 29 października 2023 Mi najbardziej przypadły do gustu kolumny Rockport Technologies. Grały w kilku pokojach i zawsze grały bardzo równo i spokojnie. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 29 października 2023 Udostępnij Napisano 29 października 2023 Nie tylko Tobie. Może nie najbardziej ale mogłyby być. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROBIXXX Napisano 29 października 2023 Udostępnij Napisano 29 października 2023 Link do listy 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROBIXXX Napisano 29 października 2023 Udostępnij Napisano 29 października 2023 Druga lista jak by czegoś brakowało 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A... Napisano 29 października 2023 Udostępnij Napisano 29 października 2023 16 godzin temu, Chmarski napisał: Pakują się powoli Miałeś rację. 🤣 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 29 października 2023 Udostępnij Napisano 29 października 2023 Świetnie zagrały kolumny litewskiej manufaktury 8MM Audiolab z elektroniką Rada Electronics. Wygląd lampowych pre i końcówek mocy nieco surowy ale w środku srebro, amorfiki i najwyższa jakość. Kolumny dobrze wpasowaly się w pomieszczenie. Nic nie było przewalone na basie, na utworach które posłuchałem. Góra szczegółowa, otwarta. Fajnie się tego słuchało. Chętnie poczytam opinie innych odwiedzających na temat tych kolumn. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 29 października 2023 Udostępnij Napisano 29 października 2023 38 minut temu, A... napisał: Miałeś rację. 🤣 Ubiegłeś mnie tym postem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carmion Napisano 29 października 2023 Udostępnij Napisano 29 października 2023 (edytowany) Dla mnie dziś najprzyjemniej zagrały maluchy. Słuchałem w dwóch salkach i zrobiły robotę. Co prawda miały podpięte suby. Ale tak były zgrane że nie dominowały. Closer Acoustics OGY Niezwykle czysto, równo i dynamicznie. Bez ostrości . 38 minut temu, MariuszZ napisał: Świetnie zagrały kolumny litewskiej manufaktury 8MM Audiolab z elektroniką Rada Electronics. Wygląd lampowych pre i końcówek mocy nieco surowy ale w środku srebro, amorfiki i najwyższa jakość. Kolumny dobrze wpasowaly się w pomieszczenie. Nic nie było przewalone na basie, na utworach które posłuchałem. Góra szczegółowa, otwarta. Fajnie się tego słuchało. Chętnie poczytam opinie innych odwiedzających na temat tych kolumn. Również miałem przyjemne wrażenia z tego zestawu. Ale wygląd niestety kompletnie nie w moim guście. Edytowano 29 października 2023 przez Carmion 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts