Skocz do zawartości

Audio Video Show 27-29.10 2023

RoRo

Recommended Posts

3 godziny temu, Adi777 napisał:

Właśnie miałem się Was pytać o muzykę. Czy wpadło coś w ucho, jakieś nowe i ciekawe brzmienia. 

PS Dire Straits to raczej stały bywalec takich imprez? W szczególności chyba "You and Your Friend".

Ja parę razy słyszałem ich „Six Blade Knife”, wtedy musiałem wysiedzieć do końca tego utworu. Z kolei w Sobieskim aż do znudzenia leciał jakiś kawałek zahaczający o techno, z bardzo nisko schodzącym basem. Zwłaszcza na jednym pietrze, co pokój, to ten utwór.

• Lubię to 1

31 minut temu, MariuszZ napisał:

OePhi Transcendence 2. Grały z elektroniką Moonriver Audo I gramiakiem AT. Grały rewelacyjnie. Jedna z lepszych prezentacji na piętrze.

Pokój 312.

Około 1.41 min. filmu z yt.

Choć na filmie chyba są inne kolumny.*

*Co jest dość zabawne bo show skradły monitory producenta grających kabli, a nie wystawianych w pokoju Revival Audio.

Edytowano przez Asia
  • Lubię to 1

16 godzin temu, Asia napisał:

Tym razem byłam wyjątkowo wyczulona na wysokie tony i ostrość w graniu, a było tego naprawdę pod dostatkiem.

apropos wyczulenia, kiedy ostatnio słuchałaś muzyki live ?  (nie dotyczy koncertu stadionowego, w hali sportowej, szantów na kajaku czy innej plenerowej oprawy dożynek itd.)

Świetnie zagrały kolumny litewskiej manufaktury 8MM Audiolab z elektroniką Rada Electronics

Wygląd lampowych pre i końcówek mocy nieco surowy ale w środku srebro, amorfiki i najwyższa jakość.

Kolumny dobrze wpasowaly się w pomieszczenie. Nic nie było przewalone na basie, na utworach które posłuchałem. Góra szczegółowa, otwarta. Fajnie się tego słuchało. Chętnie poczytam opinie innych odwiedzających na temat tych kolumn.

20231029_130250.jpg

20231029_130240.jpg

20231029_125613.jpg

• Lubię to 2

Dla mnie dziś najprzyjemniej zagrały maluchy. Słuchałem w dwóch salkach i zrobiły robotę. Co prawda miały podpięte suby. Ale tak były zgrane że nie dominowały. 

Closer Acoustics OGY 

Niezwykle czysto, równo i dynamicznie. Bez ostrości .

P_20231029_115158_1.jpg

38 minut temu, MariuszZ napisał:

Świetnie zagrały kolumny litewskiej manufaktury 8MM Audiolab z elektroniką Rada Electronics

Wygląd lampowych pre i końcówek mocy nieco surowy ale w środku srebro, amorfiki i najwyższa jakość.

Kolumny dobrze wpasowaly się w pomieszczenie. Nic nie było przewalone na basie, na utworach które posłuchałem. Góra szczegółowa, otwarta. Fajnie się tego słuchało. Chętnie poczytam opinie innych odwiedzających na temat tych kolumn.

20231029_130250.jpg

20231029_130240.jpg

20231029_125613.jpg

Również miałem przyjemne wrażenia z tego zestawu. Ale wygląd niestety kompletnie nie w moim guście. 

Edytowano przez Carmion
  • Gratulacje 1

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
  • Utwórz nowe...