Asia Napisano 12 października 2023 Udostępnij Napisano 12 października 2023 Przełożyli informację o kolejny tydzień. Ciekawe co by wystawcy mogli opowiedzieć na temat organizacji 🙂. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 12 października 2023 Udostępnij Napisano 12 października 2023 Czepiacie się 🤗 . Można sobie planować , a i tak dyspozycja dnia weryfikuje wszystko 😉 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 12 października 2023 Udostępnij Napisano 12 października 2023 1 godzinę temu, Asia napisał: Ciekawe co by wystawcy mogli opowiedzieć na temat organizacji 20 minut temu, Dedal napisał: Czepiacie się Jasne , że się czepiają. @Asia ciesz się , że nie kazali przyjeżdżać z własnym sprzętem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 12 października 2023 Udostępnij Napisano 12 października 2023 Ja tam słuchawki pewnie wezmę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 12 października 2023 Udostępnij Napisano 12 października 2023 Z poprzednich edycji jedyne co mogę polecić to dłonie za uszy. Poważnie . Dłonie za uszy. Mam nadzieję, że w przypadku Unitry w nowym wydaniu nie będzie to konieczne. Mam nadzieję, że ogarną akustykę w stopniu doskonałym bo od tego może zależeć ich być lub nie być. Ps. Kibicuję im na prawdę bardzo i wierzę, że się im uda . Pozdrawiam 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 12 października 2023 Udostępnij Napisano 12 października 2023 (edytowany) 7 godzin temu, tomek4446 napisał: nie kazali przyjeżdżać z własnym sprzętem Ale to byłby świetny pomysł! Wówczas opinie, że w domu gra mi tak samo albo lepiej, byłyby całkowicie zgodne z prawdą. A w Radisson Blue czyli Sobieskim na czwartym piętrze: 415 – Kultura Dźwięku Można się skonfrontować z recenzjami@Kraft. Edytowano 12 października 2023 przez Asia ach ten szyk zdania i przecinki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 12 października 2023 Udostępnij Napisano 12 października 2023 Trzeba się wybrać na te targi rozpusty już ze dwa lata nie byłem. Oczy nacieszyć światełkami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 12 października 2023 Udostępnij Napisano 12 października 2023 (edytowany) 1 godzinę temu, Wing0 napisał: Oczy nacieszyć światełkami Mój faworyt 😂 A Michał , jak myślisz , jak by im zginęły te Rockporty to by zauważyli ? Edytowano 12 października 2023 przez tomek4446 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 12 października 2023 Udostępnij Napisano 12 października 2023 @tomek4446 nie rzucają się w oczy to może by pod pazuchą wyniósł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rms.pl Napisano 12 października 2023 Udostępnij Napisano 12 października 2023 Mamy do rozdania parę darmowych wejściówek na AVS 2023, szczegółu pod linkiem https://www.facebook.com/sklep.rms/posts/pfbid0sy7jHpqoGH2mFKpZJ21yhVCZhMxnSLwMbzjKJGxRFhL3jnkUrrBAjQU71ujYZdyxl Zapraszamy na odsłuchy do sali 221 na Stadionie Narodowym, gdzie z nowości pojawi się PERLISTEN™ S7t Limited Edition. Jest to najnowsza, limitowana edycja flagowego modelu marki PERLISTEN™ - kolumn podłogowych S7t. Po raz pierwszy zostanie ona zaprezentowana w Polsce podczas targów Audio Video Show 2023. Inżynierowie PERLISTEN™ przeanalizowali wszystko to, co sprawiło, że uhonorowana nagrodą EISA wersja S7t jest tak doskonała, a następnie zrobili użytek ze zdobytych doświadczeń i pchnęli daleko do przodu wszystkie zastosowane wcześniej rozwiązania technologiczne. W wersji PERLISTEN™ S7t Limited Edition ulepszono głośniki niskotonowe w celu zwiększenia wychylenia liniowego, obniżenia indukcyjności oraz spotęgowania możliwości niskich częstotliwości. Przetworniki niskotonowe wyposażono w nowe cewki i obwody magnetyczne, dzięki czemu membrany mogą wychylać się mocniej o 20%. Wymusiło to zmiany w chłodzeniu cewek. W wersji Limited Edition konstrukcję falowodu stworzono ze stopu aluminium 6061-T6. Aluminiowy falowód pełni funkcję masywnego radiatora dla wszystkich trzech przetworników w układzie, łącząc radiatory, w które każdy z nich został wyposażony. To nie tylko zwiększa zdolność do przenoszenia mocy i redukuje efekt kompresji termicznej dla poszczególnych przetworników, ale także utrzymuje tą samą temperaturę dla zespołu głośników. Udoskonalona pod nowe wymagania i przeprojektowana została również zwrotnica. Wszystkie komponenty PERLISTEN™ S7t Limited Edition dobierane są ręcznie z tolerancją 1%. Finałowo, kolumny łączone są w pary z tolerancją 0,5 dB w centrali producenta w USA. Każdy przetwornik mierzony jest za pomocą skanera bliskiego pola Klippel. Dane pomiarowe każdej kolumny z pary będą przekazane właścicielowi. Model PERLISTEN™ S7t Limited Edition zyskał też nowe wykończenie. Boki kolumn zdobią panele z błyszczącego włókna węglowego, co dodatkowo służy usztywnieniu obudowy. Co więcej, razem z firmą IsoAcoustics opracowano absolutnie innowacyjny system izolacji drgań. Dzięki temu kolumny są jednocześnie stabilne, neutralne ze względu na drgania, ale przy tym nie niszczą powierzchni na której stoją. Specyfikacja pod linkiem https://m.sklep.rms.pl/perlisten-s7t-limited-edition-s-7t-le-kolumny-podlogowe-hi-end-thx-dominus-2szt 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 13 października 2023 Udostępnij Napisano 13 października 2023 8 godzin temu, rms.pl napisał: Mamy do rozdania parę darmowych wejściówek na AVS 2023 Fajna akcja i od razu pytanie. Dorzucacie Perlisteny do wejściówki ? A serio, to dla mnie RMS jest przykładem rozwoju w tak niełatwej branży jak Audio. Byłem u Was wiele lat temu ,jak byliście na pięterku w małej klitce z kilkoma kolumnami na stanie. Obecnie jak dla mnie jesteście nr.1 pod względem ilości i różnorodności choćby akcesoriów audio. I największy plus , za nie agresywny marketing oraz ........ reklamówki przy wejściu na AVS rozdawane przez urocze dziewczyny 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 15 października 2023 Udostępnij Napisano 15 października 2023 No to pojawiły się atrakcje AVS 2023: https://audioshow.pl/index.php?p=wystawa&lang=pl&s=atrakcje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 15 października 2023 Udostępnij Napisano 15 października 2023 26 minut temu, Asia napisał: No to pojawiły się atrakcje AVS 2023: Przejrzałem wszystko, ale coś im chyba umknęło. O której wydają obiad ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 15 października 2023 Udostępnij Napisano 15 października 2023 A o której byś sobie życzył? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 15 października 2023 Udostępnij Napisano 15 października 2023 Przed chwilą, Asia napisał: A o której byś sobie życzył? Kurczę , przegapiłem ankietę ? Chyba ......... , że pytasz ........ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 15 października 2023 Udostępnij Napisano 15 października 2023 Touche' 😁🫣. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 15 października 2023 Udostępnij Napisano 15 października 2023 27 minut temu, Asia napisał: Touche' A menu to mailem , czy sms-em ? Bo nie darowałbym sobie przegapienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 15 października 2023 Udostępnij Napisano 15 października 2023 Gołębiem pocztowym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 17 października 2023 Udostępnij Napisano 17 października 2023 @Agnieszka Zabłocka - Gasek będziesz? Wprawdzie powiadomienia wciąż nie działają, ale warto spróbować. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 17 października 2023 Udostępnij Napisano 17 października 2023 Dnia 12.10.2023 o 18:38, tomek4446 napisał: Mój faworyt 😂 What the hell is this? Asii się pewnie podobało 😅 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 17 października 2023 Udostępnij Napisano 17 października 2023 2 godziny temu, Adi777 napisał: Asii się pewnie podobało 😅 Razem z Tomaszem głaskaliśmy. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 17 października 2023 Udostępnij Napisano 17 października 2023 4 godziny temu, Adi777 napisał: Asii się pewnie podobało Jasne. Takie dwa w jednym. Kolumna i od razu absorber 1 godzinę temu, Asia napisał: Razem z Tomaszem głaskaliśmy. Na kolumny mnie nie było stać ale takie futerko nabyłem 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 17 października 2023 Udostępnij Napisano 17 października 2023 Dnia 15.09.2023 o 11:47, Grzesiek202 napisał: dowiem się dopiero na początku października. I jak się sprawy mają? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 17 października 2023 Udostępnij Napisano 17 października 2023 Sprawy mają się tak, że w piątek, lub raczej w nocy z piątku na sobotę, wracam z ciężkiej delegacji i raczej będzie trudno. Więc chyba również nie tym razem. 😑 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 17 października 2023 Udostępnij Napisano 17 października 2023 42 minuty temu, Grzesiek202 napisał: wracam z ciężkiej delegacji Przez sześć lat jeździłem w delegacje. Oj, pamiętam te " ciężkie " 😂 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts