Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

10 130 tematów w tym forum

1. marantz 5014 -kolumny

• 6 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 22 odpowiedzi
    • 4,8k wyświetleń
    • 17 odpowiedzi
    • 3,8k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 4,3k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
  2. Kolumny do yamahy rx-485

• 13 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
  3. Głośniki dla KD Onkyo 686 1 2

• 29 odpowiedzi
    • 3,9k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 19 odpowiedzi
    • 7,1k wyświetleń
  4. Kino roth audio

• 4 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 30 odpowiedzi
    • 9,3k wyświetleń
  5. Głośniki efektowe

• 13 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 13 odpowiedzi
    • 3,9k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
  6. Soundbar do salonu 14m2

• 12 odpowiedzi
    • 3,7k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 3,8k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
  7. Pierwsze kino do 5000

• 22 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 4,4k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 3,9k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,3k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Trafiony, zatopiony, marudzę fakt. Ale uwierz po tym co widziałem u znajomego który naprawia ekspresy, a drugi biznes ma z ich renowacji i powtórnej sprzedaży to ekspresy automatyczne mi się odwidziały. A podobno najgorsze to te ze stacji benzynowych itd. 
    • Spendor Classic 4/5 spokojnie styknie. Plus ew. jakiś sympatyczny subik. Ale (z własnego doświadczenia z małymi paczkami ze stajni BBC) nie jest to warunek sine qua non. Jednak daje masę, slam i głębię.  Jednak już same 4/5 wynoszą słuchacza na orbitę. Mam szczęście, że jest dealer u mnie we wsi. Słuchałem ich z integrą Pass i to jest bajka po prostu. Troszkę inne granie, niż ja preferuję ale szokujące dobre. Jak mawiali na Szkolnej: okuratne! Odkąd posłuchałem 4/5 to wcale nie tęsknię za większymi modelami z serii Classic. To nie jest entry level, zapewniam.  
    • Roman, to może być nie ten wątek 😉  c5IVFmJP9U7aMYyL.mp4
    • Dwóch użytkowników trochę się zagalopowało w wygłaszania uwag na swój temat-dlatego wyleciało ich kilka ostatnich postów. Nie wnikam kto zaczął, a kto skończył (bo ja skończyłem). Proszę o trochę więcej szacunku do siebie nawzajem (oraz do innych użytkowników Forum którzy musieli to czytać) a także o nie zadawanie ponownie pytań na które już (i to niedawno) padły odpowiedzi. Mam nadzieję że wszystko już sobie wyjaśnili i będzie spokój (bo jak nie-to będzie urlop, czyli w sumie też spokój 😉). Rozumiemy się?!  Pozdrawiam 
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...