Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 060 tematów w tym forum

• 8 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 920 wyświetleń
  1. Ads lx500

• 6 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 16 odpowiedzi
    • 5,5k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń
  2. Dali Rubicon 2 - wzmacniacz

• 11 odpowiedzi
    • 4,1k wyświetleń
  3. Hegel H80 czy CA CXA80? 1 2 3

• 62 odpowiedzi
    • 13,3k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 879 wyświetleń
  4. Bi-amping aktywna zwrotnica

• 3 odpowiedzi
    • 871 wyświetleń
    • 18 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
  5. Mini system stereo

• 18 odpowiedzi
    • 3,9k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 956 wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 28 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
    • 22 odpowiedzi
    • 3,7k wyświetleń
    • 22 odpowiedzi
    • 5k wyświetleń
    • 23 odpowiedzi
    • 6,5k wyświetleń
    • 19 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
  6. Wzmacniacz do garażu

• 2 odpowiedzi
    • 1k wyświetleń
  7. Yamaha RS 700

• 8 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
  8. Mostek t.amp ta1400

• 1 odpowiedź
    • 821 wyświetleń

• Ostatnie posty

• @CarmionDiamondy mi się nie podobają, a Ty dalej wpierasz mi, że tak, faceplant do kwadratu albo serio Ci coś nie styka albo jesteś niepełnosprawny, jeśli to drugie to szczere sorry. Obojętne mi jest to czy konstrukcja ma bass reflex czy jest zamknięta o to mi chodziło bo mi wpierasz, że się nasłuchałem tych pierwszych. @pablo11 Nie pisałem o ciepłym graniu, ani o tym, że mam unitrę w pracy, ten wzmka jest u mojej kobiety i musiałbyś posłuchać , żeby to zrozumieć, zdziwiłbyś jak wypada na tle konstrukcji za dychę i jak je zamiata. Diamondy nie mają jakoś dużej ilości basu, bardziej jest dowalony ten dolny. Może inaczej jeśli granie  Sennheiserów HD 25-C II przeniósłbym na kolumny to byłbym szczęśliwy.  
    • Milo bylo Was poczytac, piekna wymiana
    • Umyć się to Ty powinieneś. Na forum piszesz od dawna głupoty. Także żyłka Tobie pęka 😆 ja mam polewkę jak zachwalasz te diamondy bo piszesz o nie jak typowy Seba który ma problem przyjąć iż jego przezajebiste kolumny posiadają wadę fabryczną 😉 ( no i raczej nigdy tego nie przetrawisz)  Dla mnie to błąd nie do zaakceptowania i zawszę będę to powtarzał 😉 a skoro Twoja duma została urażona to już nie mój problem.  Skoro błędy konstrukcyjne są Ci obojętne to zakończymy tą rozmowę. Nie masz żadnych argumentów.  Także leję na Ciebie ciepłym moczem bo jesteś zwykłym burakiem. 😉
    • To nie ma nic wspólnego z wymysłem o "odgłosach z bass reflexu" który jest mi de facto obojętny,
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...