Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 778 tematów w tym forum

• 2 odpowiedzi
    • 699 wyświetleń
    • 51 odpowiedzi
    • 9,9k wyświetleń
  1. Kolumny do Radmor 5412

• 5 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 601 wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 658 wyświetleń
    • 13 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 898 wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 990 wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 907 wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 898 wyświetleń
    • 96 odpowiedzi
    • 24,2k wyświetleń
  2. NAD 368 + Kef 950

• 10 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
  3. Amplituner czy wzmacniacz

• 16 odpowiedzi
    • 4,6k wyświetleń
    • 27 odpowiedzi
    • 5,2k wyświetleń
    • 52 odpowiedzi
    • 13,8k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 841 wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
    • 47 odpowiedzi
    • 15,4k wyświetleń
  4. Subwoofer - ustawienia

• 8 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 23 odpowiedzi
    • 3,7k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 528 wyświetleń
  5. Rozczarowanie dźwiękiem 1 2 3

• 56 odpowiedzi
    • 10,6k wyświetleń
    • 19 odpowiedzi
    • 2,3k wyświetleń
    • 52 odpowiedzi
    • 24,3k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Ja słuchałem tylko w wejherowskim Nautilusie i tylko z Dynaudio. Powiem tak: rozumiem, że dla niektórych to już może być dźwięk zbyt gęsty czy wręcz duszny. Ale to już kwestia doboru kolumn. Mnie i tak się podobało.  
    • Słuchaliśmy E-800. Warunki były jakie były. Sprzęt stał na środku pomieszczenia , kolumny miały " przestrzeń". Jak poczytasz opinie po odsłuchu to raczej nikogo Accu nie zachwyciło. Nie wiem dlaczego , ale jest to jedyna marka która nigdy / po za wyglądem/ nie zrobiła na mnie wrażenia. W Sobieskim słuchałem z tubami , Wilson Alexia , przy adaptacji akustycznej i ......kurde nie odbieram tak jak Ty tego dźwięku. Ale w audio jest to piękno , że mamy gdzieś opinię innych , bo to ma NAM GRAĆ !
    • Wszystko zależy od tego czy: -jesteś w stanie 5.1.2 ustawić zgodnie ze sztuką (pozycja, kąty itd) -źródłem nie będą platformy streamingowe, tylko sensowne wydania filmów 4k BR -dwa dodatkowe kanały nie będa problemem przy montażu (ilość pracy na suficie itd) to warto, bo to nie jest ekstra duży koszt jak już przedmówcy zauważyli.   Ja osobiście atmosa traktuje jak przereklamowany hype, z prostej przyczyny filmów gdzie te efekty naprawdę robią robotę jest jak na lekarstwo, ,ale faktycznie efekt wtedy wgniata w fotel.  
    • Tomek, chodzi Ci o to, że wzmacniacz nie zapewnił adaptacji akustycznej? Ale wiesz, że one nie do tego służą?   Można mieć do e-800 zastrzeżenia eksploatacyjne: prądożerna grzałka o zbyt małej mocy do nagłośnienia hali garażowej. Ale poza tym? Dla mnie - dźwięk marzeń. Gęsto, barwnie, 3D, niezła dynamika. Jeśli tylko zgra się z kolumnami, to czego chcieć więcej? 
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...