Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

18 128 tematów w tym forum

1. Arcam Logo Subwoofer

• 0 odpowiedzi
    • 766 wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
    • 37 odpowiedzi
    • 12,8k wyświetleń
  2. Podpięcie kolumn

• 14 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
  3. DAC z XLR bez MQA 1 2

• 33 odpowiedzi
    • 5,7k wyświetleń
    • 13 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
  4. Przetworniki DAC

• 4 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
  5. Magnat Quantum 1009 na 24m2

• 6 odpowiedzi
    • 3k wyświetleń
    • 54 odpowiedzi
    • 17,3k wyświetleń
  6. Dziwny przester

• 13 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 6,9k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 680 wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 5,7k wyświetleń
  7. Tidal Masters na Onkyo 1 2

• 47 odpowiedzi
    • 11,4k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
  8. zestaw stereo

• 1 odpowiedź
    • 827 wyświetleń
  9. Upgrade kolumn

• 10 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
    • 19 odpowiedzi
    • 6k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
  10. Który wzmacniacz kupić.

• 10 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
    • 17 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 797 wyświetleń

• Ostatnie posty

• Też szukam podobnego rozwiązania. Poza wymienionymi przez Ciebie znalazłem jeszcze coś takiego: https://www.av-connection.com/?PGr=20740&srsltid=AfmBOoqDzCGmsyF5NBkRG2dV46JxIwdcEEm-vd2leOtkZG7Y1s959GBd Firma robi całe zestawy, ale ciężko o jakieś opinie i testy. Edit: Tu jeszcze filmik: https://youtu.be/qlfOIK0Si00?is=PcZFaGVaAhPQ-cjJ
    • To co tutaj opisujesz, to DF wzmacniacza i nie do końca same kolumny za to odpowiadają, jest jeszcze inna zmienna, a może i dwie. Ale dobrze kombinujesz 😉
    • Wszystko na jednych, tagi 606, magnat quantum chyba 705, i Dali 109 takie duże, oj stare kolumny. Zawsze po 2 wzmacniacze minium stały i przełączałem się między nimi, wspominam miło, fajne doświadczenie, ciekawość , jeszcze inne były, pamiętam kenwood 5090 - wspominam go pozytywnie, ale sony ES na razie pozostał w moim serduszku, 570, 670, czy es700. Szkoda że kiedyś nie spróbowałem yamahy ax700 starszej, bo 750 miałem, ale jestem otwarty na nowe współczesne wzmacniacze, już nie mam ochoty na stare, troche ze strachu. Mogę się podzielić z wami więcej moimi spostrzeżeniami ze starymi wzmacniaczami, ale nie miałem ich dużo. Ewentualnie poprosze o propozycje jeszcze na jakie wzmacniacze współczesne zwrócić uwagę, parę już padło modeli, to już jakoś sobie poradze z wyborem
    • Romek, ja się nie dziwię, bo niejeden sklep audio nie ma tyle sprzętu, co Ty w swojej jaskini 🤭
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...