Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 674 tematów w tym forum

• 8 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 4,8k wyświetleń
  1. Zestaw

• 8 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
  2. Kolumny pod yamaha a-s700

• 8 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
  3. Głosniki Łazienka pomocy

• 8 odpowiedzi
    • 5,7k wyświetleń
  4. Amplituner czy wzmacniacz

• 8 odpowiedzi
    • 3,5k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 961 wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 7,4k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 4,4k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
  5. Akai czy Yamaha

• 8 odpowiedzi
    • 971 wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 3,7k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
  6. Denon PMA 520 i PURE

• 8 odpowiedzi
    • 3,5k wyświetleń
  7. Nowy wzmacniacz

• 8 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 5,3k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
  8. zestaw

• 8 odpowiedzi
    • 3,9k wyświetleń
  9. Dacmagic 100

• 8 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
  10. Recenzja Magnat Monitor 1000

• 8 odpowiedzi
    • 14,6k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Mój zegarek pokazuje mi , że mam wiek sprawnościowy 42 lata , czyli odmłodził mnie o 17 lat Dziennie białka jem jak pokazuje mi Fitatu ok. 96-125 gram. To jak na moje treningi mało. Wpierdzielam łososia na zimno , kozi serek, twarożki , skyr , kurczaka / ponoć najlepszy ten najtańszy bo od razu masz sterydy i antybiotyki / parówki , kabanosy .... Skyr i twarożki doprawiam czasem / mam problemy z systematycznością/ białkiem Whey. Masz rzecz jasna rację , najważniejsze jest wchłanianie , to samo co białka dotyczy to witamin , magnezu , błonnika ..... Jedyne co biorę codziennie to kreatynę. A'propo's kreatyny to nie wiem czemu przez półtora roku żarłem Monohydrat o smaku cementu , nikt mi nie powiedział , ze są smakowe
    • Do tej pory miałem jeszcze Pioneer a339 który później służył mi w garażu z kolumnami Jamo studio180 ale nie zdążyłem porównać na tych t+a bo wyzionął ducha aczkolwiek Marantz chyba bardziej mi odpowiada trochę chłodniejszy i przede wszystkim da się usłyszeć że wokalista stoi przed tobą. Pięknie to słychać jak podłączyłem Tannoy Saturn 8 mojego ojca Myślałem o Marantz pm80mk2 może jakieś Onkyo 8870 jeszcze ich nie słuchałem więc sam nie wiem. Ta Yamaha widzę też się dobrze zapowiada. Ogólnie wydaje mi się chyba że się mylę ale wydajność prądowa z powietrza się nie bierze więc chyba potrzeba czegoś wagi cięższej 
    • Cześć Oba te Denony sobie poradzą. AVR-S970H jednak jest lepszy od 770 i w jego stronę bym szedł. Nie jest to różnica pokroju dnia i nocy, ale jest żywszy i bardziej kontrolowany  
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...