Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

18 066 tematów w tym forum

• 8 odpowiedzi
    • 8,7k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 3,9k wyświetleń
  1. Denon dra 425r

• 14 odpowiedzi
    • 10,5k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 4,1k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 4,7k wyświetleń
  2. wzmacniacz stereo +dvd

• 19 odpowiedzi
    • 7,8k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
  3. TECHNICS SU-VX820 1 2

• 33 odpowiedzi
    • 26,6k wyświetleń
  4. Złożoność systemu 1 2

• 46 odpowiedzi
    • 25,3k wyświetleń
  5. AUDIONOVA

• 15 odpowiedzi
    • 22,1k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 10,6k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 5,9k wyświetleń
  6. Problem z odczytem plyt CD

• 14 odpowiedzi
    • 9,5k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
  7. Dysk CD/Vinyl? :|

• 7 odpowiedzi
    • 4,4k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 4,7k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 5,6k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 4,4k wyświetleń
  8. Firmy

• 6 odpowiedzi
    • 4,3k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 6,1k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 3,7k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 8,3k wyświetleń
  9. CD do Denona PMA-2000AE

• 14 odpowiedzi
    • 10,3k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 5,8k wyświetleń
  10. Sprzęt do 2 tys. zł? 1 2

• 29 odpowiedzi
    • 16,2k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Płacić grubą kasę po to, aby nie usłyszeć różnicy? Mnie Mullardy zawiodły. Prawdziwe. Zbyt ciepłe i basowe brzmienie. Nie używam od dawna , choć w zapasie leża. Moim zdaniem Mullardy są przereklamowane. No, ale to TYLKO moja opinia.
    • Super. Przed "vector average" zrób jak na zdjęciu lub cross corr align i vector sum bez dodawania dB.  
    • Witam, szukam pomocy w ustawieniu kolumn w pokoju, nie powiem dokładnie ile m2 jest w salonie gdzie sie znajdują ale zgaduje, że około 16m2, na obrazku załączonym po lewej stronie w dolnym rogu rysuku znajduje sie sypialnia obok łazienka ( opisze je skrótami niżej ) zestaw to denon dra 800h z kolumnami heco aurora bez suba, a niebieski prostokąt to jest biurko po prawej kanapa a czarny prostokąt to blat kuchenny ( salon z aneksem ) jak i stół z krzesłami, mam taki problem, ponieważ nie jestem w stanie ułożyć kolumn tak aby gdzieś mniej więcej tam gdzie jest czerwona kropka był sluchalny bas. Bas czuć i słychać najbardziej w rogu pomieszczenia po prawej dolnej stronie jak i przy blacie. Czytałem o pułapkach bassowych, które mogły by pomóc. Jestem totalnym laikiem w audio. Wcześniej używałem komputerowych głośników edifier s730, które znajdowały się na biurku a subwoofer pod biurkiem. Czy macie jakieś pomysły jak ułożyć kolumny aby jednak gdzieś w tym środku pokoju był ten bas słyszany?  Ł - łazienka  Prz - przedpokój Syp - sypialnia S - Salon z aneksem 
    • Dzięki za namiary. Poluję na jakieś fajne monitory, ale Heco już nie ma, Dali sonik jeszcze nie ma, Opticony trochę drogawe jako nowe... Magnaty fajne, zwłaszcza 903 w Okleinie palisander, ale czego się po nich spodziewać dźwiękowo? Ceny na rynku niemieckim to za sztuke czy parę?... zwariować można od tych cen za sztukę, to nie powinno być legalne.
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...