kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu To ja chyba nie zrozumiałem. Przykro mi. Odpisz, cytując
AudioTube Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Lajka nie oddam, mój ci on. 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) OK. Miły gest. Na Mikołaja. Lampy i tak nie kupię. Edytowano 1 godzinę temu przez kaczadupa Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu No przecie przekaz jasny i niezmienny - Adam da telefon do właściwej osoby. Osoba ta w tydzień zrobi audionirvanę i pół roku życia zaoszczędzone. Chyba że i ja źle interpretuję tę przypowieść, bo przyznają że niektóre przekazy są dla mnie nieodgadnione 😁 Odpisz, cytując
michaudio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Wpisy niektóre Yody mistrza godne są... I równie nieprzeniknone 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Widać jak na dłoni kto czytał Mickiewicza a kto tylko streszczenia. I teraz Adam punktuje. Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 22 godziny temu, Kraft napisał: A czy dołożenie suba nie zmienia rozkładu rezonansów w pomieszczeniu? To dodatkowe źródło interferencji. Dodatkową zaleta subwoofera jest to, ze mozna go postawić w takim miejscu zeby uzupełnić to czego brakuje z powodu pomieszczenia. To czego jest za duzo wyciąć DSP. Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 43 minuty temu Napisano 43 minuty temu 59 minut temu, kaczadupa napisał: cała przyroda uśpiona A guzik tam uśpiona. Praktycznie nie ma tygodnia, żebym się nie wpakował na dziki. Niby są spokojne, ale jednak pewna obawa pozostaje. Ostatnio jeden taki kaban wypadł na mnie niespodziewanie z krzaków - mało nie podskoczyłem z wrażenia. Ale on, choć już spory, był najwyraźniej dość młody i przestraszył się mnie prawie tak, jak ja jego. Zatrzymał się metr ode mnie, chrząknął głośno i z powrotem myknął w te krzaki. Z boku wyglądało to pewnie komicznie, jednak mnie do śmiechu nie było, szczególnie, że działo się to już po zmroku i nie było żadnych ludzi w pobliżu. Zresztą, nawet przy świetle dziennym zdarzają mi się bliskie spotkania, bo się zamyślam idąc, a i wzrok już nie ten, co kiedyś. 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 39 minut temu Napisano 39 minut temu U mnie poryły całą ścieżkę, buty w błocie po kostki jak człapię po nocy ale w sumie nie przeszkadza mi to. Tylko bóbr przesadza z wycinką drzew i to nie wygląda fajnie. Odpisz, cytując
Recommended Posts