kaczadupa Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu To ja chyba nie zrozumiałem. Przykro mi. Odpisz, cytując
AudioTube Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Lajka nie oddam, mój ci on. 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowany) OK. Miły gest. Na Mikołaja. Lampy i tak nie kupię. Edytowano 3 godziny temu przez kaczadupa 1 Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu No przecie przekaz jasny i niezmienny - Adam da telefon do właściwej osoby. Osoba ta w tydzień zrobi audionirvanę i pół roku życia zaoszczędzone. Chyba że i ja źle interpretuję tę przypowieść, bo przyznają że niektóre przekazy są dla mnie nieodgadnione 😁 3 Odpisz, cytując
michaudio Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Wpisy niektóre Yody mistrza godne są... I równie nieprzeniknone 4 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Widać jak na dłoni kto czytał Mickiewicza a kto tylko streszczenia. I teraz Adam punktuje. Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 22 godziny temu, Kraft napisał: A czy dołożenie suba nie zmienia rozkładu rezonansów w pomieszczeniu? To dodatkowe źródło interferencji. Dodatkową zaleta subwoofera jest to, ze mozna go postawić w takim miejscu zeby uzupełnić to czego brakuje z powodu pomieszczenia. To czego jest za duzo wyciąć DSP. 1 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 59 minut temu, kaczadupa napisał: cała przyroda uśpiona A guzik tam uśpiona. Praktycznie nie ma tygodnia, żebym się nie wpakował na dziki. Niby są spokojne, ale jednak pewna obawa pozostaje. Ostatnio jeden taki kaban wypadł na mnie niespodziewanie z krzaków - mało nie podskoczyłem z wrażenia. Ale on, choć już spory, był najwyraźniej dość młody i przestraszył się mnie prawie tak, jak ja jego. Zatrzymał się metr ode mnie, chrząknął głośno i z powrotem myknął w te krzaki. Z boku wyglądało to pewnie komicznie, jednak mnie do śmiechu nie było, szczególnie, że działo się to już po zmroku i nie było żadnych ludzi w pobliżu. Zresztą, nawet przy świetle dziennym zdarzają mi się bliskie spotkania, bo się zamyślam idąc, a i wzrok już nie ten, co kiedyś. 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu U mnie poryły całą ścieżkę, buty w błocie po kostki jak człapię po nocy ale w sumie nie przeszkadza mi to. Tylko bóbr przesadza z wycinką drzew i to nie wygląda fajnie. Odpisz, cytując
michaudio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Widać jak na dłoni, kto nie docenia parafrazy, i nie łączy kropek tworzących kontekst w którym osadziłem swoją wypowiedź. 😉 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 55 minut temu Napisano 55 minut temu (edytowany) 1 godzinę temu, PanKlor napisał: Dodatkową zaleta subwoofera jest to, ze mozna go postawić w takim miejscu zeby uzupełnić to czego brakuje z powodu pomieszczenia. Zanim zgłębimy problematykę dyspersji i takich tam , to proponuje wrócić do korzeni. Zwracam się do właścicieli subwooferów. Zmierzyliście może Panowie jak to u Was jest poziomem głośności lewego i prawego kanału ? Dzisiaj robiłem eksperyment i oczywiście zawsze głośniej gra ta strona gdzie stoi sub. Na pomiarze poniżej sub ustawiony z prawej strony. POMIAR VOLUME.mdat Edytowano 54 minuty temu przez tomek4446 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 48 minut temu Napisano 48 minut temu Na ucho chyba tego nie słychać, prawda? Odpisz, cytując
Recommended Posts