Rafał S Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Grzesiek202 napisał: Ja nie mogę tak łatwo oddać pola na kompromis. No to 2 systemy, jak radzą niektórzy. Ale ja jednak celowałbym w kompromis. Neutralność doprawiona ciepłem i słodyczą. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 11 minut temu, Grzesiek202 napisał: A nie szkoda Ci tych wybitnie nagranych? Ja nie mogę tak łatwo oddać pola na kompromis A czy łącząc B&W z ciepłym wzmacniaczem nie idziemy też na kompromis? Odpisz, cytując
Rega Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Rafał S napisał: No to 2 systemy, jak radzą niektórzy Może być mało. To zależy od oczekiwań. Odpisz, cytując
MariuszZ Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, audiowit napisał: Ja czerpie duzo radosci ze sluchania muzyki w samochodzie. Ja w słuchawkach. Podobna filozofia. Odcinamy sie od otoczenia, modów pomieszczenia, tła pomieszczenia. Jest tylko muzyka. Drobna różnica to taka, ze ja zamykam oczy i chłonę muzykę, a Ty otwierasz oczy i chloniesz spaliny 🤣 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, MariuszZ napisał: Jest tylko muzyka Wszystko super ale np. w nocy drażni mnie ciągłe układanie łepetyny na poduszkach, żeby mi nauszniki nie przeszkadzały a do tego jestem „na smyczy” - mam słuchawki przewodowe. Oczywiście bardzo często w wyrku przed snem, gdy cały blok już śpi, z nich korzystam. Edytowano 6 godzin temu przez kaczadupa 2 Odpisz, cytując
Grzesiek202 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, kaczadupa napisał: A czy łącząc B&W z ciepłym wzmacniaczem nie idziemy też na kompromis? Kupiłem taki wzmacniacz w zeszły piątek. Stąd moje pytanie. Oczywiście, że kompromis. Nie wiem jeszcze tylko, czy mi taki odpowiada. 1 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 29 minut temu, Grzesiek202 napisał: chyba założę założę temat z porównaniem obu wzmacniaczy Czekamy z niecierpliwością. Koledzy - proszę motywować Grześka! Odpisz, cytując
audiowit Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Bedzie okazja do krytyki dokonywanych wyborow ;). Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu No i czego straszysz łobuzie, ostatnio na forum jest wyjątkowo spokojnie, będzie dobrze. Porównania wzmacniaczy - to lubię! Grzesiek, daj odetchnąć forum od ProAc i pisz co tam zdziałał nowy piecyk. Odpisz, cytując
Grzesiek202 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 17 minut temu, audiowit napisał: Bedzie okazja do krytyki dokonywanych wyborow ;). Jeśli obiektywna i bez prostactwa, to na taką czekam. Odpisz, cytując
audiowit Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu W tym celuję Rafal, czy taka motywacja jest ok? Odpisz, cytując
Recommended Posts