tomek4446 Napisano 25 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 25 kwietnia 2021 @shureido pozwolisz , że się nie zgodzę i jest to oczywiście tylko moje subiektywne wrażenie . Słuchałem Gato z tymi dwiema podłogówkami i już tak dobrze nie było jak z tymi maluchami. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shureido Napisano 25 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 25 kwietnia 2021 7 minut temu, tomek4446 napisał: @shureido pozwolisz , że się nie zgodzę i jest to oczywiście tylko moje subiektywne wrażenie . Słuchałem Gato z tymi dwiema podłogówkami i już tak dobrze nie było jak z tymi maluchami. Oczywiście, że pozwolę licząc na rewanż 🙃 zapomniałem dodać, że wyraźnie było lepiej w moim miejscu odsłuchowym z testowanym DIA 250S najlepiej zabrzmiały FM 50 z domowym składem PRD 3S + PWR 222 jednak nie na tyle lepiej aby zastąpić FM 6 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 26 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2021 Proszę o więcej spokoju i bez wycieczek osobistych (nie tylko w tym wątku)! Usunąłem kilka postów - niezbyt na temat, za to nakręcających "pyskówkę". A jeden z użytkowników dostał bana na parę dni. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 30 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 30 kwietnia 2021 Dnia 25.04.2021 o 12:38, shureido napisał: sie nie chcą fotki zamieszczać 🤔 @shureido Być może zdjęcia są za duże - spróbuj zmniejszyć wielkość plików które chcesz dołączyć. Dnia 25.04.2021 o 12:29, Sanwing napisał: Koledzy nic się nie dzieje, szkoda się dochodzić bo i nie ma o co. Klasa D wypada bardzo dobrze właśnie słucham kolejnych płyt. Nie jest ani lekarstwem na wszystko, ani jakimś złem bardzo dobre granie. Podobnie jak sprzęty z manufaktur:). Wklejcie lepiej jakieś foty systemów bo to zawsze oko ucieszy ;). Jest specjalny wątek na temat klasy D. Warto go ożywić 🙂 Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 19 maja 2021 Udostępnij Napisano 19 maja 2021 @paul klacska piękne monitory, zazdroszczę. Jeśli brzmią równie dobre jak wyglądają to tylko pogratulować. Jeśli to nie tajemnica ile zer za takie paczki ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 20 maja 2021 Udostępnij Napisano 20 maja 2021 23 godziny temu, soberowy napisał: piękne monitory, zazdroszczę. Jeśli brzmią równie dobre jak wyglądają to tylko pogratulować. Jeśli to nie tajemnica ile zer za takie paczki ? Z tego, co pamiętam, to chyba około 30-40 tysięcy złotych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 22 maja 2021 Udostępnij Napisano 22 maja 2021 Jako, że dawno nic nie wrzucałem z nowości u mnie, to może przedstawię dziadka Sony. Muszę mu tylko znaleźć antenkę zewnętrzną i zmienić kolor podświetlenia skali na oryginalny. Poza tym jest w świetnym stanie technicznym i niezłym zewnętrznym. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 22 maja 2021 Udostępnij Napisano 22 maja 2021 Czy hebelki "mlaszczą" ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 22 maja 2021 Udostępnij Napisano 22 maja 2021 Nie. Bardziej dudnią. Volume to drabinka, więc cichutko grzechocze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 22 maja 2021 Udostępnij Napisano 22 maja 2021 Ale jak miło się na to patrzy! No, nie - Witek zaraziłeś sie wintage? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 22 maja 2021 Udostępnij Napisano 22 maja 2021 Nie Romek. Vintage mam za sobą. Kiedyś bardziej byłem fanem i teraz zostało mi tylko kilka gratów. Teraz bardziej hiend mnie interesuje. Po prostu lubię serię sonego z 78r. I ożywiłem zestaw sypialniany. Kupiłem sobie radyjko Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 24 maja 2021 Udostępnij Napisano 24 maja 2021 A mnie nikt batem nie zmusi do postawienia czegokolwiek w sypialni🤣. Jedyna elektronika w mojej sypialni to budzik. Nic tak dobrze nie wpływa na jakość snu jak ... brak jakiejkolwiek elektroniki. Dość mam tego w salonie i pokoju odsłuchowym. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audio Autonomy Napisano 30 maja 2021 Udostępnij Napisano 30 maja 2021 @audiowit dobry vintage nie jest zły. Fajny ten Soniak Ja trochę monotematycznie pozostanę przy lampie. Tym razem Fishera. To już trzecia sztuka u mnie w przeciągu ostatniego roku. Każda na innych lampach w końcówce (7868, el84, 7189) i każda grała inaczej. Ten konkretny egzemplarz jest dosyć egzotyczny, bo można go podłączyć wprost do naszych gniazdek z napięciem 230V. Trafia się to dosyć rzadko. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 30 maja 2021 Udostępnij Napisano 30 maja 2021 Gdybym miał miejsce i gdyby nie Postanowienie, że już tego wystarczy, to mam Fishera na oku Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audio Autonomy Napisano 30 maja 2021 Udostępnij Napisano 30 maja 2021 Ja na stałe też takiego klocka nie mam u siebie. Jest jednak postanowienie, że kiedyś tego typu lampę przygarnę. Jak tylko znajdę dla niej miejsce Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektron6 Napisano 31 maja 2021 Udostępnij Napisano 31 maja 2021 20 godzin temu, Audio Autonomy napisał: Ja na stałe też takiego klocka nie mam u siebie. Jest jednak postanowienie, że kiedyś tego typu lampę przygarnę. Jak tylko znajdę dla niej miejsce Bardzo fajny sprzęt:) Ten model znam jak własną kieszeń. Gra to bardzo fajnie ale jeszcze lepiej gra pierwszy wypust Fisher X100 - wersja z prostownikiem lampowym 5AR4. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 26 czerwca 2021 (edytowany) Wielokrotnie o tym pisane było że bez częstych odsłuchów i porównaniu można tkwić tak naprawdę w kiepskiej jakości dźwięku z przekonaniem o jego wspaniałości. Ogranicza nas tylko budżet ale w każdym są lepsze i gorsze systemy. Żeby było na co też zerknąć dalej grając u mnie AMT. Edytowano 26 czerwca 2021 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 26 czerwca 2021 1 godzinę temu, misiek x napisał: ,kiedy w porównaniu z moimi terażniejszymi Wilson Benesch ARC , Jeżeli to nie tajemnica jaki masz wzmacniacz i CD, ze zdjęcia widać fajną kolekcję płyt gratuluję 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 26 czerwca 2021 Żeby zobaczyć stopkę forumowicza muszę telefon przekręcić w poziomie a to za dużo roboty 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 26 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 26 czerwca 2021 (edytowany) 1 godzinę temu, Sanwing napisał: Wielokrotnie o tym pisane było że bez częstych odsłuchów i porównaniu można tkwić tak naprawdę w kiepskiej jakości dźwięku z przekonaniem o jego wspaniałości. Ogranicza nas tylko budżet ale w każdym są lepsze i gorsze systemy. Żeby było na co też zerknąć dalej grając u mnie AMT. Żeby mieć przyzwoicie grający system nie trzeba worka pieniędzy. Natomiast mnogość odsłuchów, krytyczne podejście do swojego systemu i otwarcie na krytyczne ale i konstruktywne uwagi innych prowadzą do przodu. Edytowano 26 czerwca 2021 przez audiowit Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 26 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 26 czerwca 2021 @audiowit a co za paczki są na drugim zdjęciu ? Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 26 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 26 czerwca 2021 Jakim drugim? Jedno tylko wstawiłem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 26 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 26 czerwca 2021 (edytowany) Przepraszam Ty zacytowałeś to @Sanwing 🤭 wstawił zdjęcia . Edytowano 26 czerwca 2021 przez Dedal75 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 26 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 26 czerwca 2021 Na " pierwszym" zdjęciu Ess Amt 10b wersja z membraną bierną ( lepsza) na drugim Kudos super20. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 26 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 26 czerwca 2021 Było tak od razu 😁👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts