Artur Brol Napisano 6 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2023 Nigdy nie lekceważyłem wpływu zatyczek na słuch - do dzisiaj używam w pracy.😂 4 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 6 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2023 (edytowany) 26 minut temu, J4Z napisał: Nie lekceważmy wpływu zatyczek. http://wpszoniak.pl/portfolio/porownanie-zaslepek-rca-i-xlr-2/ Edytowano 6 czerwca 2023 przez DiBatonio 2 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 6 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2023 19 minut temu, DiBatonio napisał: http://wpszoniak.pl/portfolio/porownanie-zaslepek-rca-i-xlr-2/ ˙ɐzɹǝdoʇǝı̣u ʍ ǝı̣s ɯǝןı̣uǝı̣ɯɐz ı̣ ɯǝןɐʇʎzɔǝzɹԀ ˙ǝɔɐɾ̣nuʎɔsɐℲ 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 6 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2023 7 minut temu, lpomis napisał: ˙ɐzɹǝdoʇǝı̣u ʍ ǝı̣s ɯǝןı̣uǝı̣ɯɐz ı̣ ɯǝןɐʇʎzɔǝzɹԀ ˙ǝɔɐɾ̣nuʎɔsɐℲ ı̣zpoɥɔ oɔ o ɯǝı̣ʍ ǝı̣u ı̣ ɯǝłɐʇʎzɔǝzɹd ɐɾ̣ Ɐ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 7 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2023 10 godzin temu, J4Z napisał: Kiedyś kolega był z jakimś swoim to na pierwszy rzut jego był jaśniejszy, ale były podpięte dosłownie przez chwilę i nawet nią pamiętam jakie to były M&B cable -Clear Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 7 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2023 @lpomis @DiBatonio chłopaki jak wy to robicie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 7 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2023 10 minut temu, MarcKrawczyk napisał: @lpomis @DiBatonio chłopaki jak wy to robicie? Voodoo magia tak dziala. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 7 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2023 (edytowany) A gdzie (do kompletu) "maść" ? Edytowano 7 czerwca 2023 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 7 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2023 41 minut temu, MarcKrawczyk napisał: chłopaki jak wy to robicie? Moim zdaniem stają na głowie. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 7 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2023 Wszyscy stajemy na głowach żeby te nasze systemy jakoś brzmiały/grały Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 7 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2023 (edytowany) 12 godzin temu, J4Z napisał: Nie lekceważmy wpływu zatyczek. W zyciu. Ktozby smial przy obecnosci jakze wielu dowodow iż "mierzalnie obniży się poziom szumu „tła” i wzrost stosunku sygnał/szum". 4 minuty temu, soberowy napisał: Wszyscy stajemy na głowach żeby te nasze systemy jakoś brzmiały/grały Niektorzy wyraznie bardziej Edytowano 7 czerwca 2023 przez Mariusz Kopacki 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 7 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2023 U mnie po użyciu zatyczek też obróciło jakoś dziwnie. Grunt ,że scena szersza a tło bardziej czarne 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 7 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2023 ja po sprzedaży matrixa byłem zmuszony do powrotu do mailinki i powiem wam, że to jednak ze 3 kroki wstecz... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 7 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2023 1 godzinę temu, MarcKrawczyk napisał: ja po sprzedaży matrixa byłem zmuszony do powrotu do mailinki i powiem wam, że to jednak ze 3 kroki wstecz... Marcin , bo jakbyś ją postawił jak normalny człowiek , po Bożemu na stopkach ,to byś miał 1:1 z Matrixem 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 7 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2023 1 godzinę temu, MarcKrawczyk napisał: ja po sprzedaży matrixa byłem zmuszony do powrotu do mailinki i powiem wam, że to jednak ze 3 kroki wstecz... Marcin, chyba to przegapiłem: dlaczego sprzedałeś Matrixa? Wcześniej chyba byłeś z niego zadowolony? Coś Ci w nim później nie pasowało, czy po prostu brakowało funduszy na remont łazienki na działce? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 7 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2023 1 godzinę temu, MarcKrawczyk napisał: ja po sprzedaży matrixa byłem zmuszony do powrotu do mailinki i powiem wam, że to jednak ze 3 kroki wstecz... Dac zewnetrzny, czy dedykowany do maliny? Ja używałem dac zewnetrzny m2tech i konkretnie "to chodziło". 14 minut temu, Rafał S napisał: Coś Ci w nim później nie pasowało, czy po prostu brakowało funduszy na remont łazienki na działce? Lepiej juz nic nie pisz...! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 7 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2023 19 minut temu, Rafał S napisał: dlaczego sprzedałeś Matrixa? Wcześniej chyba byłeś z niego zadowolony? Bardzo zadowolony byłem jeśli chodzi o dźwięk, ale ich apka MAremote nie była mistrzostwem świata, a Roona do streamingu nie miałem ochoty zakładać. szukałem coś z tidal connect i wpadł mi w oko eversolo, ale obecnie nie wiem nawet ile będę na niego czekać… a z tym remontem to też coś jest, bo obecnie zamiast tylko dopłacić, to trzeba będzie całą kwotę uzbierać… także tego… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 7 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2023 5 minut temu, MarcKrawczyk napisał: Bardzo zadowolony byłem jeśli chodzi o dźwięk, ale ich apka MAremote nie była mistrzostwem świata, a Roona do streamingu nie miałem ochoty zakładać. szukałem coś z tidal connect i wpadł mi w oko eversolo, ale obecnie nie wiem nawet ile będę na niego czekać… a z tym remontem to też coś jest, bo obecnie zamiast tylko dopłacić, to trzeba będzie całą kwotę uzbierać… także tego… IO świetnie brzmi, przez Bubble chodzi Tidal. Cenowo bardzo spoko. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferszcik Napisano 7 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2023 Wybaczcie offtop mały ale jak jesteśmy w temacie Matrix Audio. Szukam transportu sieciowego/plików i mają w ofercie Element S. Ktoś miał coś do czynienia z tym urządzeniem? Warto się zainteresować? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 7 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2023 4 godziny temu, Wing0 napisał: IO świetnie brzmi, przez Bubble chodzi Tidal. Cenowo bardzo spoko. Nie szukam transportu, może jestem staroświecki ale skoro cd ma dac to i streamer też powinien go mieć, a i tylko tidal connect, żadne rendery… 2 godziny temu, apodemus napisał: Szukam transportu sieciowego/plików i mają w ofercie Element S Jak wyżej, nie interesowałem się samym transportem, ale firmę MA bardzo polecam, dźwiękowo pierwsza klasa, no i te urządzenia na nowej platformie mają już tidal connect, może na minus to to że trochę z cenami obecnie poszaleli… 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 7 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2023 (edytowany) 15 minut temu, MarcKrawczyk napisał: Nie szukam transportu, może jestem staroświecki ale skoro cd ma dac to i streamer też powinien go mieć, a i tylko tidal connect, żadne rendery… To chyba bardziej staroświecko jest mieć osobny DAC, combo potem stały się popularniejsze. Jak płyty najważniejsze to kupić Chromecast do testów kawałków przed zakupem i po temacie po co więcej wydawać? Edytowano 7 czerwca 2023 przez Wing0 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferszcik Napisano 7 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2023 1 godzinę temu, MarcKrawczyk napisał: Jak wyżej, nie interesowałem się samym transportem, ale firmę MA bardzo polecam, dźwiękowo pierwsza klasa, no i te urządzenia na nowej platformie mają już tidal connect, może na minus to to że trochę z cenami obecnie poszaleli… A kto nie szaleje teraz z cenami Tidal nie jest mi specjalnie potrzebny, całą bibliotekę mam w plikach, czasem coś odkryję na Qobuzie i w zasadzie tyle mi potrzebne. Element S jako urządzenie wygląda całkiem ciekawie, ale niewiele recenzji tego sprzętu jest w necie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arko55 Napisano 7 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2023 @MarcKrawczyk jakiego matrixa miałeś w sensie jakiś transport plików? A ja myślałem o malinie żeby mi godnie zastąpiła pcta Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 7 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2023 8 godzin temu, MarcKrawczyk napisał: byłem zmuszony do powrotu do mailinki A ta malinka Panie drogi to tylko jako transport i wychodzisz z niej cyfrowo? Bo widzę, że tam jakieś RCA nawciskane. Może faktycznie lepiej jakiś daczek upolować? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 7 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2023 (edytowany) 9 godzin temu, MarcKrawczyk napisał: ja po sprzedaży matrixa byłem zmuszony do powrotu do mailinki i powiem wam, że to jednak ze 3 kroki wstecz... Czy ktoś z Was próbował kiedyś transportu SOtM nie grając z roon? BubbleUPnP albo jakkolwiek. Pytam z ciekawości, czy ten transport używają tylko rooniarze, czy inni też. Edytowano 7 czerwca 2023 przez Bebop Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts