Chyba Miro 84 Napisano 12 listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 listopada 2020 Kiedy wchodził winyl czy deck tez nie miał duszy. Byl nowością tak jak teraz w/w formaty. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 12 listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 listopada 2020 11 godzin temu, Chyba Miro 84 napisał: A tam.... przejmujesz sie za bardzo. wrzucaj sprzęt... czekamy... ps: chcialbym dodac ze mój pierwszy sprzet to byla mini-wieża all-in-one onkyo i nie wstydze sie tego... ba! Mam ja do tej pory Też miałem taki system all in one od sony kupiony w 1996 🙂 za czasów studenckich. Nikt wtedy jeszcze nie myślał o streamingu a internet raczkował. Jakiś czas temu sprzątałem strych i ją wyrzuciłem. Trochę szkoda, bo może okazałoby się, że był to całkiem fajny system 🙂. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektron6 Napisano 12 listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 listopada 2020 27 minut temu, Chyba Miro 84 napisał: Kiedy wchodził winyl czy deck tez nie miał duszy. Byl nowością tak jak teraz w/w formaty. Dlatego teraz jest łatwiej - mamy współczesne źródła powiedzmy bez duszy jak i te z dusza; czarna płyta, kaseta, szpula, tuner FM, dat...do tego możemy dodać klimat lamp na rzecz mnogości procków, scalanie, tranzystorów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 12 listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 listopada 2020 11 godzin temu, Stream napisał: Mógłbyś podać przykład zestawu z duszą? Kolega @Stream zapewne miał na myśli swój system. Z tym że ja akurat do szczęścia a przede wszystkim przyjemności, jaką daje mi słuchanie muzyki, nie potrzebuje ani gramofonu ani szpulowca. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektron6 Napisano 12 listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 listopada 2020 Jeśli system daje przyjemność słuchania to już jest to mega sukces. Ja to tego łącze jeszcze przyjemność patrzenia, oglądania, wspominania, prezentowanie młodszemu pokoleniu iż coś takiego kiedyś było.. i to się udaje słysząc lał a co to jest takiego... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 12 listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 listopada 2020 Mnie osobiście muzeum nie do końca się podoba, oczywiście patrząc na Twoja kolekcje eksponatów robi wrażenie i zdaje sobie sprawę że w większości przypadków wywołuje efekt lol. Może nawet źle się wyraziłem, bardzo mi się podoba ale absolutnie nie widzę takiej kolekcji u siebie w domu. To jak z motocyklami jeżeli mogę użyć analogii, choppery mi się bardzo podobają, uwielbiam kilogramy chromu ale nigdy nie miałem i nie zamierzam mieć. Czyli wszystko to rzecz gustu i najważniejsze żeby właścicielowi się podobało. Skoro się chwali to się podoba 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 12 listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 listopada 2020 13 godzin temu, Jerzyk_Kr napisał: Patriotycznie cd 🙂 Wzmacniacz zintegrowanym Roksan Kandy K3 BT, kolumny Monitor Audio Gold 200, kabelki Chord Epic, TV Philips 65OLED934 Bowers&Wilkins, streamer Cambridge Audio Azur 851N, odtwarzacz CD/BluRay Denon DBT1713. A ja uważam że to bardzo fajny system i gratuluje go jego posiadaczowi . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektron6 Napisano 12 listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 listopada 2020 (edytowany) Ja również gratuluję systemu i podkreślam iż, jeśli właścicielowi się podoba i jest efekt wewnętrznej nirvany to cel został osiągnięty. To jest najważniejsze. A że o gustach się nie dyskutuje to wiemy:) Edytowano 12 listopada 2020 przez elektron6 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 12 listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 listopada 2020 18 minut temu, MobyDick napisał: A ja uważam że to bardzo fajny system i gratuluje go jego posiadaczowi 👍zdecydowanie! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 12 listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 listopada 2020 A ja powiem więcej. Każdy system, w który jego właściciel wkłada serce i jest tworzony z miłości do muzyki jest fajny 🙂. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 listopada 2020 1 godzinę temu, seba3002 napisał: Każdy system, w który jego właściciel wkłada serce i jest tworzony z miłości do muzyki jest fajny 🙂. Bardzo dobrze powiedziane! Dodam jeszcze od siebie, nie ważne jakim budżetem dysponujemy i jaki zestaw kupimy (cyfrowy,analogowy). Liczy się pasja do słuchania muzyki 😉 Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 12 listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 listopada 2020 @RLC, pokaż wreszcie swój zestaw 🙂. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 listopada 2020 Kiedyś napewno 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
castel Napisano 15 listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 listopada 2020 moje Emitki 20 😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 15 listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 listopada 2020 Ogólnie fajne z wyglądu, a z czym grają u Ciebie, pytam bo mi akurat nie podeszły x14.. Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
castel Napisano 15 listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 listopada 2020 8 minut temu, Dedal75 napisał: Ogólnie fajne z wyglądu, a z czym grają u Ciebie, pytam bo mi akurat nie podeszły x14.. Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 15 listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 listopada 2020 (edytowany) No, z czyms jaśniejszym i nie mówię tu o kolorze 😁. Pzdr Edytowano 15 listopada 2020 przez Dedal75 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 17 listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 listopada 2020 Dopieszczam system główny i taki oto stolik pod monosy złożyłem. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 17 listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 listopada 2020 Czy na tej metalowej ramie jest kamień ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 17 listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 listopada 2020 Oczywiście. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 17 listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 listopada 2020 (edytowany) No to stabilnie, nie ma co! Fajnie wyglądają. Jakk jeszcze masz spawarkę i ramy zrobiłeś sam to mnie wywalasz do góry nogami 😁 Edytowano 17 listopada 2020 przez Inferno Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 17 listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 listopada 2020 Oczywiście, ze nie sam. Mam znajomości wśród zdolnych rzemieślników Stelaż to wloska stal, granit i mosiężne kolce. Do tego podkładki ze sklejki i korka. Jeden stand z monosem waży nieco ponad 60kg. Ten sam rzemieślnik zrobił mi jeszcze taki stolik na piloty, bo w pokoju odsluchowym stał tylko fotel i nawet kawy nie miałem gdzie postawić. Teraz jest kryzys i staram się dać zarobić tym co mają mniej pracy. Małym firmom. Jeśli pieniądza nie będzie w obiegu, to one padną. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 17 listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 listopada 2020 Witek , jak już chciałeś dać zarobić to trzeba było zamówić stolik pod monobloki z czterema nogami No dobra , ja też przyoszczędziłem i mój od Rogoza ma trzy Wiem , trzy to większa stabilność. Wygląda super , monobloki jawią się bardziej majestatycznie i nabrały elegancji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audio Autonomy Napisano 18 listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 listopada 2020 Stolik na trzech nóżkach nigdy się nie będzie "kiwał" (nawet na nierównej powierzchni) Kawał stolika @audiowit. Proste i przemyślane. Fajnie to wygląda. 10 godzin temu, audiowit napisał: Teraz jest kryzys i staram się dać zarobić tym co mają mniej pracy. Małym firmom. Jeśli pieniądza nie będzie w obiegu, to one padną. Szacun! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy78 Napisano 18 listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 listopada 2020 4 minuty temu, Audio Autonomy napisał: Stolik na trzech nóżkach nigdy się nie będzie "kiwał" (nawet na nierównej powierzchni) Ale przewrócić go o wiele łatwiej, niż taki na czterech (oczywiście jeżeli rozstaw punktów podparcia będzie podobny). Dlatego o ile trójnóżkowe stoliki są jeszcze do przyjęcia, ze względu na nisko położony środek ciężkości, tak standy - wg mnie tylko dla odważnych . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts