audiowit #1901 Napisano 1 grudnia 2020 Ale był czarny, tylko wyplowiał, bo to stara konstrukcja. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rega #1902 Napisano 1 grudnia 2020 @audiowit - no to teraz MA G9 oraz Plinius na złom z powodu koloru. No i znowu poszukiwania. A może by tak sprayem? Wtedy zagrają😋. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sanwing #1903 Napisano 1 grudnia 2020 Ja przygarnę te złomu przeboleje ten kolor. 😆 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
audiowit #1904 Napisano 1 grudnia 2020 Spoko jak wrzucę ww to jeszcze kilka innych się znajdzie. Hmmm tylko czy czarnych? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JohnDoe #1905 Napisano 1 grudnia 2020 (edytowany) Czarne klocki (mimo tego, że lepiej grają) są do bani bo ich nie widać! 😆 Witek nie maluj Pliniusa bo wieczorem nie zobaczysz tych pięknych radiatorów! Edytowano 1 grudnia 2020 przez JohnDoe Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Audio Autonomy #1906 Napisano 1 grudnia 2020 6 godzin temu, audiowit napisał: Czarne sprzęty grają lepiej. Kazdy o tym wie. No i czerwone auta są najszybsze. Oczywista oczywistość Fajnie się to prezentuje @Kamill00! Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seba3002 #1907 Napisano 2 grudnia 2020 U mnie kolejna zmiana 🙂. A zainspirował mnie odrobinę kolega @Kraft. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dedal75 #1908 Napisano 2 grudnia 2020 Ekstra No i jak wrażenia? Pzdr Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seba3002 #1909 Napisano 2 grudnia 2020 Mi się podoba 😉. A o to chyba przede wszystkim w tej zabawie chodzi 🙂. A tak poważnie - szukałem czegoś z głębszym basem niż moje mentorki i udało mi się to znaleźć. Gdybym miał więcej kasy to pewnie stałyby teraz u mnie PMC 25.21. Aczkolwiek uważam, że w swoim budżecie te audio physic classic to bardzo dobre kolumienki. Oczywiście jeśli ktoś lubi ten sposób prezentacji. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Repugnant #1910 Napisano 2 grudnia 2020 5 godzin temu, seba3002 napisał: Mi się podoba 😉. A o to chyba przede wszystkim w tej zabawie chodzi 🙂. dokladnie o to:)a zestawik prezentuje sie zacnie i pewnie tez tak gra.gratulacje. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amarok #1911 Napisano 11 grudnia 2020 Ostatnio natrafiłem w sieci, audiofil i jego sprzęt od połowy lat 90-tych https://najlepszeodtwarzacze.pl/galeria_sprzetu.php Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chyba Miro 84 #1912 Napisano 11 grudnia 2020 Troche mu sie tego przewinęło Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artsky #1913 Napisano 11 grudnia 2020 Sprzedajesz 2 nerki i masz Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Repugnant #1914 Napisano 11 grudnia 2020 o kurde:)no to urwal:)nerki moga nie wystarczyc:) Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RLC #1915 Napisano 11 grudnia 2020 Bez nerek nie da się żyć ☹️ Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MariuszZ #1916 Napisano 12 grudnia 2020 1 godzinę temu, Amarok napisał: Ostatnio natrafiłem w sieci Obserwuję i co jakiś czas zerkam. Fajnie podglądać. Nie znam gościa, a polubiłem za to zaangażowanie w temat audio, czuć jak się tym fascynuje i to jest fajne, zaraźliwe ale ma to sens w tym hobby 😉 Doświadczeniami warto się dzielić. Blog jest super 👍 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amarok #1917 Napisano 12 grudnia 2020 Gościu ma pasję, dzieli sie nią na ty blogu i robi to na prawdę bardzo ciekawie, godne podziwu. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
audiowit #1918 Napisano 12 grudnia 2020 Mam kilka rzeczy od tego Pana. Nie zgadzam się z kilkoma jego teoriami ale jak wiadomo kazdy ma swoją i każdy ma rację. Do wielu swoich mnie przekonał. Jest bardzo doświadczonym i osłuchanym audiofilem. Polecam prowadzony przez niego blog, warto z niego czerpać. Śledzę od kilku lat jego poczynania A w kontakcie jestem jak czegoś potrzebuję :))). Pomaga za co bardzo dziękuję. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Repugnant #1919 Napisano 13 grudnia 2020 kurcze i takich ludzi oby wiecej bylo.szacunek dla niego. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elektron6 #1920 Napisano 14 grudnia 2020 To co mi się podoba z tego blogu to informacje o W zakładce na pasku u góry znajdziesz informację “o wyższości” wielobitowych R2R NOS DAC nad 1 bitowymi, Delta Sigma / Sabre / AKM / Cirrus / Bitstreem / MASH. Zatem u mnie króluje DAC na PCM63K Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fisher85 #1921 Napisano 16 grudnia 2020 Na prośbę forumowicza wrzucam fotkę jeszcze wtedy nie kompletnego zestawu, który sobie kiedyś wymarzyłem. Teraz przyszedł czas na realizacje i zestaw dostał glosniki Dynaudio Emit m20. Dla zainteresowanych tematem dowiedziałem się ostatnio ze zakończono produkcji tego modelu, wiec jesli jeszcze ktoś miał te glosniki w planach niech się lepiej pospieszy. Fotki pełnego zostawu postaram się wrzucić po niedzieli, a jak to wszystko się prezentuje w miejscu docelowym, pokaże dopiero jak wprowadzimy się do nowego domu. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elektron6 #1922 Napisano 16 grudnia 2020 Na parapetuwę nie zapraszasz bo jak co to wpadniemy:) fajny sprzęt. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seba3002 #1923 Napisano 16 grudnia 2020 25 minut temu, Fisher85 napisał: Na prośbę forumowicza wrzucam fotkę jeszcze wtedy nie kompletnego zestawu, który sobie kiedyś wymarzyłem. Teraz przyszedł czas na realizacje i zestaw dostał glosniki Dynaudio Emit m20. Dla zainteresowanych tematem dowiedziałem się ostatnio ze zakończono produkcji tego modelu, wiec jesli jeszcze ktoś miał te glosniki w planach niech się lepiej pospieszy. Fotki pełnego zostawu postaram się wrzucić po niedzieli, a jak to wszystko się prezentuje w miejscu docelowym, pokaże dopiero jak wprowadzimy się do nowego domu. Bardzo ładny zestaw. A dynaudio czarne czy białe 🙂? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chyba Miro 84 #1924 Napisano 16 grudnia 2020 Rega👍👍👍👍 tez mam chrapkę na tego drapaka Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Inferno #1925 Napisano 16 grudnia 2020 15 minut temu, Chyba Miro 84 napisał: mam chrapkę na tego drapaka Mnie drapakowi puryści zbesztali za zakup tego drapaka 😁 ale gra fajnie, płytka się kręci syn zadowolony. Zestaw 👍 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach