Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)
3 minuty temu, Kraft napisał:

A zdjęcie tego szczegółu można prosić?

Pewnie nie zobaczysz poniewaz może to byc montowane listwa po listwie a kazda nastepna zasłania poprzednią! Przynajmniek ja bym to tak wykonał by bylo estetycznie

Edytowano przez Chyba Miro 84
Napisano (edytowany)

Można wybrać wersję z ramą, ale to kolejne kg do masy no i ciężkości dodaje z wyglądu choć może niektórym to pasować. 

Edytowano przez Gość
Napisano (edytowany)

@Sanwing prezentuje sie to przezajebi...e 👍tylko czy troche nie za wysoko wisi wzgledem np. Kolumny a i Po drugiej stronie tez będą?? A i takie pytanko... to jest pokoj tylko do audio czy tez np. Pokój dzienny bo mocno kolumny "weszły" w pokój. No chyba ze tylko do odsluchow je wyciagasz?

Napisano (edytowany)

Wysoko wisi, ale to pokój dzienny, salon nieduży, ale salon około 17.5 m kw. Komoda na talerze i trunki też ma prawa swoje 😆. Mam niby na dole wolne pokoje, ale ja słucham muzyki z rodziną często, a i nie lubię się separować stąd salon tak mam zrobiony, kolumny zawsze stały tak wysunięte, żona się przyzwyczaił, AP Virgo 2 potrzebują deko miejsca jednak. 

Po drugiej stronie okno, będą na nim z czasem żaluzje drewniane grube ale to z czasem. 

Edytowano przez Gość
Napisano
15 minut temu, Sanwing napisał:

Deko zabawy ale wisi

Jeden z ładniejszych ustrojów jakie widziałem. Ten wzór nieregularny sprawia, że można się trochę pogapić 😉

Z boku widać jak rozwiązane jest łączenie listew. 

Bardzo fajny rozpraszacz  👍

Napisano (edytowany)
8 minut temu, Sanwing napisał:

ja słucham muzyki z rodziną często, a i nie lubię się separować stąd salon tak mam zrobiony, kolumny zawsze stały tak wysunięte, żona się przyzwyczaił, AP Virgo 2 potrzebują deko miejsca jednak. 

Podobnie u mnie. Z dzwieku korzystają wszyscy w domu. U mnie stoja blizej scian, dopiero przy bardziej wnikliwych odsluchach "wychodza" bardziej w pokoj.

A jak tam u Ciebie z przestrzenią wgłąb? Bo tempo i virgo to czaruja w tej kwestii podobno

Napisano

Scena raczej jest oki, choć słyszałem lepsze, tzn szersze i głębsze separacja jest super, ale to kwestia miejsca odsłuchowego, ja siedzę dość daleko i wrażenie głębi sceny nie jest może tak wielkie jak jest w rzeczywistości. W każdym razie nie narzekam ;).