marcinmarcin Napisano 27 września 2021 Udostępnij Napisano 27 września 2021 3 minuty temu, MariuszZ napisał: jedynym skutecznym sposobem na utrzymanie tej różnorodności w pokoju jest tolerancja. Amen 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 27 września 2021 Udostępnij Napisano 27 września 2021 3 minuty temu, MariuszZ napisał: napisz PW może do mnie, które części Twoich wypowiedzi usunąć żeby ugłaskać Kolegę Marcina Stawiam moje wszystkie wpisy do dyspozycji moderatora. Można skasować wszystko ........ po za zdjęciami moich kabelków w wątku " Kable DIY których nie słychać" , bo jestem bardzo związany emocjonalnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 27 września 2021 Udostępnij Napisano 27 września 2021 2 godziny temu, tomek4446 napisał: zakładam , że wiesz ,iż pewne słowa , zdania , żarty , będą wywoływać reakcję. Jaką przypuszczam , że też wiesz. Nie chcę wchodzić w dyskusję, podpowiem tylko że warto by było żebyś do wszystkich odnosił się na podobnym poziomie i reagował na ich wpisy. Jesteś inteligentnym facetem więc będziesz wiedział o co mi chodzi. 1 godzinę temu, MariuszZ napisał: żeby ugłaskać Kolegę Marcina Ja zwracam uwagę na przyszłość, aby traktować wszystkich w ten sam sposób. Że jeżeli chcemy awanturki uniknąć to wywalamy "problemowe fragmenty OBYDWU STRON niezależnie od nasz animozji/preferencji/koleżeństwa. I nei tylko ja o tym pisałem już. Na tym forum takie podejście nie istnieje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 28 września 2021 Autor Udostępnij Napisano 28 września 2021 Jak widzicie, przyszło nowe @Bogusław Kożyczkowski - z dedykacją dla Ciebie, w końcu się udało Możecie ściemniać teraz pulpity @JaZz czekaj, sama ogarniam właśnie wszystko Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 28 września 2021 Udostępnij Napisano 28 września 2021 Widzę ciemność 😀. Wreszcie po oczach nie daje. Na laptopie jest ok. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 28 września 2021 Udostępnij Napisano 28 września 2021 Mało czytelne forum stało się Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 28 września 2021 Udostępnij Napisano 28 września 2021 (edytowany) Przełącznik na jasno jest w prawym górnym rogu stronki. Ale dla mnie to ciemne jest ok. Edytowano 28 września 2021 przez gienas dopisek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 28 września 2021 Autor Udostępnij Napisano 28 września 2021 7 minut temu, gienas napisał: Przełącznik na jasno jest w prawym górnym rogu stronki Dokładnie tak. Przez chwilę nie było, ale już zainstalowaliśmy. Jeszcze brakuje strzałki z prawej, koniecznie zgłaszajcie problemy. I poznikały rangi 🙃 Nie wiem, czy dziś zdążę wszystko ogarnąć 😎 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 28 września 2021 Udostępnij Napisano 28 września 2021 22 minuty temu, Redakcja AUDIO napisał: I poznikały rangi Mnie to pasuje, jak nowonarodzona 😉. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 28 września 2021 Udostępnij Napisano 28 września 2021 Oddajcie mi moje Forum ! Dostaje wiadomości po "mongolsku" i nawet nie wiem, czy aby ktoś mnie nie obraża ! Niech ja się dowiem kto tak namieszał , my ludzie starsi .... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 28 września 2021 Udostępnij Napisano 28 września 2021 No fakt, ledwie napisałam i dostałam etykietkę "maszyny". Dawno mnie tak nikt nie obraził, o kobiecie maszyna?! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 28 września 2021 Udostępnij Napisano 28 września 2021 2 minuty temu, Asia napisał: o kobiecie maszyna?! No trochę bym polemizował ? / odważny jestem , co chłopaki ? / Z prawej strony mam taką reklamę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 28 września 2021 Autor Udostępnij Napisano 28 września 2021 4 minuty temu, JaZz napisał: P.S. A lukniesz przy okazji czy da radę ustawić żeby na mobilnym były widoczne sygnatury? Luknę, jak nie padnę ze zmęczenia @tomek4446 ma być jedna reklama 300x250 i box o pierwszych postach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 28 września 2021 Udostępnij Napisano 28 września 2021 Firefox mnie obronił. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 28 września 2021 Udostępnij Napisano 28 września 2021 1 minutę temu, Redakcja AUDIO napisał: ma być jedna reklama 300x250 i box o pierwszych postach. Acha. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 28 września 2021 Udostępnij Napisano 28 września 2021 Tak, owszem, z czystej głupoty. Zgadza się. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 28 września 2021 Udostępnij Napisano 28 września 2021 Dla mnie jest ok. Raczej zwracam uwagę na literki niż na kolor ich otoczenia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 28 września 2021 Autor Udostępnij Napisano 28 września 2021 @JaZz, faktycznie nie zauważyłam tych zaokrągleń, zgłaszajcie wszystko proszę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 29 września 2021 Udostępnij Napisano 29 września 2021 11 godzin temu, Redakcja AUDIO napisał: Jak widzicie, przyszło nowe @Bogusław Kożyczkowski - z dedykacją dla Ciebie, w końcu się udało Tak, zauważyłem. Dziękuje. Po wpisach widać, że nie tylko ja tęskniłem za taką opcja. No, a teraz kolejny krok. Opanować zaburzony schemat strony. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 29 września 2021 Udostępnij Napisano 29 września 2021 Nie ma możliwości edytowania postu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek72 Napisano 29 września 2021 Udostępnij Napisano 29 września 2021 Hahaha, a ja włączyłem dziś dość wcześnie rano i taka myśl "o zainstalowali soft ze zmianą skórki w zależności od pory dnia - jak w nawigacji" dopiero po chwili się połapałem że nie o to chodziło 🤣. Ale ogólnie jest fajnie 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 29 września 2021 Udostępnij Napisano 29 września 2021 (edytowany) Jakoś dziwnie to wyglada :(. Ktoś używa Tapatalka? Dzisiaj nie mogę pisać na forum korzystając z Tapatalka. Nie jestem rzekomo zalogowany. Żaden problem zalogować się od nowa ale Tapatalk nie przyjmuje danych logowania. W komputerze przez przeglądarkę nie problemu jak widać. Testowo wylogowałem się i zalogowałem ponownie. Już nawet stoperan wziąłem, kurde dostałem bana czy co? Ktoś ma podobne problemy? Edytowano 29 września 2021 przez Wito76 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 29 września 2021 Udostępnij Napisano 29 września 2021 5 minut temu, Wito76 napisał: Dzisiaj nie mogę pisać na forum korzystając z Tapatalka. A wykupiłeś abonament ? Kurde , ale są wielkie litery sygnatury ! To ja mam tyle sprzętu ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 29 września 2021 Udostępnij Napisano 29 września 2021 1 minutę temu, tomek4446 napisał: A wykupiłeś abonament ? Oczywiście że nie. To darmowa apka i cały czas z niej korzystałem. Jest wersja Vip płatna ale nie potrzebuję jej. Sa drobne ograniczenia ale jak widać nie przeszkadzają mi zdobyć odznakę nabijacza postów :). Na równoległym forum bez problemu mogę korzystać Tapatalkiem. Chociaż z poł roku temu były i tam okresowo takie problemy. I ogólnie mówiąc przez Chrome w telefonie trochę kijowo to działa teraz. Podczas przewijania drży strona, tak cofa się i wraca, na post nakładają się tytuły, generalnie duże problemy z wyświetlaniem. Jedynie w komputerze działa prawidłowo. Coś jest niedopracowane jeszcze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 29 września 2021 Udostępnij Napisano 29 września 2021 Wito , ja się pytam czy zapłaciłeś abonament za Forum. Bo jak nie to mogę Ci podać numer konta ....... piszesz ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts