Wito76 Napisano 16 listopada 2021 Udostępnij Napisano 16 listopada 2021 2 godziny temu, dorsz napisał: Co z Tapatalk? Podpinam się z pytaniem. Już tak ze 2 miesiące trwa "pracujemy nad tym". 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 16 listopada 2021 Udostępnij Napisano 16 listopada 2021 49 minut temu, Wito76 napisał: Podpinam się z pytaniem. Już tak ze 2 miesiące trwa "pracujemy nad tym". Zapewne reklamy są ważniejsze, bo na innych forach opartych na tym silniku, Tapatalk działa bez najmniejszych problemów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 16 listopada 2021 Udostępnij Napisano 16 listopada 2021 I po reputacji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 16 listopada 2021 Udostępnij Napisano 16 listopada 2021 11 minut temu, Kraft napisał: I po reputacji. Tak, silna jest tu frakcja małych wacków ☹️ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 16 listopada 2021 Udostępnij Napisano 16 listopada 2021 22 minuty temu, dorsz napisał: Tak, silna jest tu frakcja małych wacków ☹️ Twoje wyszukane żarty zaczynają mnie irytować. Jak chcesz kozaczyć to może poszukaj innych rozrywek niż pisanie bzdur jak ta powyżej. To forum audio jest dla przypomnienia. a nie jakiś portal randkowy. Pisz na tematy audio bez "wackowania" i nie będzie problemów. Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 16 listopada 2021 Udostępnij Napisano 16 listopada 2021 Coś wiesz @MariuszZ dlaczego reputacja zniknęła? I to tak bez konsultacji społecznych. Pod osłoną nocy. Komuś przeszkadzała? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 16 listopada 2021 Udostępnij Napisano 16 listopada 2021 20 minut temu, Kraft napisał: Coś wiesz @MariuszZ dlaczego reputacja zniknęła? Nie mam pojęcia. Nie mam dostępu do "silnika" forum. Na pewno coś się dziś wyjaśni. 19 minut temu, misiek x napisał: To ja zapytam co z wczorajszą sprawą ? Wiemy o co chodzi. Kolega @Inżynier Mamoń został przeze mnie zablokowany za obraźliwe odnoszenie się do innego użytkownika. Pewne granice przyzwoitości zostały po raz kolejny przekroczone. Można mieć inne poglądy, pojęcie o audio, sposób realizacji naszej pasji, nawet stosunek do życia i otoczenia ale nie upoważnia to nikogo do kierowania w stronę innych osób obraźliwych epitetów. To chyba jest oczywiste dla wszystkich bez względu na staż, zasługi czy status społeczny. Proszę Was o kulturalne odnoszenie się do siebie w dyskusjach i uszanowanie regulaminu forum. Pozdrawiam. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 16 listopada 2021 Udostępnij Napisano 16 listopada 2021 Jeśli o mnie chodzi, to bardzo dobrze, że zniknęła reputacja. Pełnią szczęścia byłaby gdyby jeszcze te pucharki i serduszka zniknęły. Nikt ich nie chciał. Pojawiły się automatycznie po zmianach na forum. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 16 listopada 2021 Udostępnij Napisano 16 listopada 2021 54 minuty temu, audiowit napisał: Nikt ich nie chciał. Pojawiły się automatycznie po zmianach na forum Są. Super 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 16 listopada 2021 Udostępnij Napisano 16 listopada 2021 A co w nich takiego super? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 16 listopada 2021 Udostępnij Napisano 16 listopada 2021 Brakuje mi emotki wymiotowania 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 16 listopada 2021 Udostępnij Napisano 16 listopada 2021 Ktoś mi buchnął moje 21 punktów reputacji (cokolwiek to znaczy), ehh... zaś od nowa trzeba zbierać punkciki. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 16 listopada 2021 Udostępnij Napisano 16 listopada 2021 8 minut temu, Bogusław Kożyczkowski napisał: Ktoś mi buchnął moje 21 punktów reputacji Przepraszam , czego? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 16 listopada 2021 Udostępnij Napisano 16 listopada 2021 No tak ..... nie było tematu. 😇 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 16 listopada 2021 Udostępnij Napisano 16 listopada 2021 A miała być tylko ciemna wersja forum. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 16 listopada 2021 Udostępnij Napisano 16 listopada 2021 Oooo, to,to,to. Serduszka, kwiatki, kroliczki, polubienia. Darujcie, to mechanizmy dla niedowartościowanych nastolatków. Chciałbym podziękować informatykom za usunięcie jakiś punktów prestiżowych i wnioskuję za usunięciem laików. Jak komuś brakuje, to niech sobie serduszko naklei na komputer lub telefon. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 16 listopada 2021 Udostępnij Napisano 16 listopada 2021 (edytowany) Dorośli to tylko starzejące się dzieci. Edytowano 16 listopada 2021 przez Kraft Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 16 listopada 2021 Udostępnij Napisano 16 listopada 2021 44 minuty temu, audiowit napisał: Serduszka, kwiatki, kroliczki, polubienia. Darujcie, to mechanizmy dla niedowartościowanych nastolatkó 41 minut temu, misiek x napisał: Serduszka dla gówniarzy i małolatów I dlatego optuje za emotką wymiotowania 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 16 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 16 listopada 2021 Witajcie, to ja, sprawca zamieszania 😎 Pod osłoną nocy, owszem, najpierw wyłączyłam strzałkę z punktem do reputacji, bo szwankowała, a potem reputacje, zostawiłam reakcje. Miałam napisać, że gmeram w panelu, ale coś mnie odciągnęło od komputera i chyba poszłam spać 😋 WYBACZCIE! Większość z Was jest przeciwna reputacjom, ale możemy zrobić głosowanie. Mam opcję ankiety w poście, może zadziała. Jeśli chodzi o TapaTalka to jest to sprawa utknęła po stronie dostawcy, na obecną chwilę nie umiem odpowiedzieć, ile to potrwa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 16 listopada 2021 Udostępnij Napisano 16 listopada 2021 Dziękujemy Ci Administracjo Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 16 listopada 2021 Udostępnij Napisano 16 listopada 2021 (edytowany) Gdybym nie przeczytał o reputacji to nie wiedziałbym nawet że jest Czy wystarczającą reputacją jest ilość postów? Edytowano 16 listopada 2021 przez gienas literówka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 16 listopada 2021 Udostępnij Napisano 16 listopada 2021 (edytowany) 1 godzinę temu, Redakcja AUDIO napisał: Pod osłoną nocy, owszem, najpierw wyłączyłam strzałkę z punktem do reputacji, bo szwankowała, a potem reputacje, zostawiłam reakcje. Większość z Was jest przeciwna reputacjom, ale możemy zrobić głosowanie. Mam opcję ankiety w poście, może zadziała. Mam pytanko. Dlaczego ten dział nazywa się "Nic o nas bez was"? To może mylić mniej doświadczonych forumowiczów. Proponuję zmienić. Większość nas jest za likwidacją? A skąd ta myśl? No był jeden wpis Bogusia, ale raczej neutralny: "Dziś, przy wymianie korespondencji zobaczyłem współczynnik "reputacji", hmm.... trochę ucierpiało moje ego Widać ze to bezsensowny gadżet oderwany od rzeczywistości, ale niech sobie jest i nie dziwie się ze jest schowany." Reszta wpisów była już po fakcie. Edytowano 16 listopada 2021 przez Kraft Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 16 listopada 2021 Udostępnij Napisano 16 listopada 2021 (edytowany) 21 minut temu, J4Z napisał: Może niektórzy nabijacze postów obawiają się że na liczniku postów będą mieli tysiące, a reputacji nieporównywalnie mniej? 🤔 No fakt. Jestem za. Reputacja ważna jest i w realu. Edytowano 16 listopada 2021 przez gienas dubel Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 16 listopada 2021 Udostępnij Napisano 16 listopada 2021 Spróbujmy ankiety. Pytanie tylko ile głosów to kworum forum audio. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 16 listopada 2021 Udostępnij Napisano 16 listopada 2021 Taaaak! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts