Redakcja AUDIO Napisano 24 września 2021 Autor Udostępnij Napisano 24 września 2021 @misiek x liczniki działają z automatu, nie da się weryfikować, co jest merytoryczne, a co mniej Rangi mają pokazać raczej zaangażowanie w forum, a ja liczę, że będzie ono jak największe @Fafniak dziękuję Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 24 września 2021 Udostępnij Napisano 24 września 2021 5 minut temu, misiek x napisał: A nie sądzicie ,że powinno brac sie pod uwagę merytoryczność a nie tylko ilość postów ? Ktoś moze miec 5000-10000 postów a z tego konkretnie i merytorycznie np. 100-200 . Czasami piszemy bzdury ....i to tez ma się liczyc jako np. pasjonat ? Obawiam sie ze to akurat jest do przejścia tylko w sposób "analiza przez moderację" i powstaną dodatkowe problemy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 24 września 2021 Autor Udostępnij Napisano 24 września 2021 Przed chwilą, Fafniak napisał: Obawiam sie ze to akurat jest do przejścia tylko w sposób "analiza przez moderację" i powstaną dodatkowe problemy No właśnie. To byłoby oddzielanie ziaren soi od ziaren soczewicy przez całą dobę 😉 A gdzie mechanizm ręcznego przyznawania punktów i rang? Oj niewykonalne Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 24 września 2021 Autor Udostępnij Napisano 24 września 2021 @JaZz aktualnie zostanie jak jest, wiadomo, że - jak w polityce - nie da się zrealizować wszystkich postulatów Lajki kiedyś były i powstała z tego tytułu na dzień dobry afera, więc na razie wzajemnego oceniania się nie ma Zaraz mi się obiad spali, tymczasem!!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 24 września 2021 Udostępnij Napisano 24 września 2021 5 minut temu, JaZz napisał: Po to są właśnie like'i które są dużo bardziej miaro dajne, nie rozśmieszaj mnie bo mi zajady popękają Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 24 września 2021 Udostępnij Napisano 24 września 2021 10 minut temu, Redakcja AUDIO napisał: @MariuszZ myślałam o Audiomaniaku, ale w sumie fajniejsza zabawa, gdy można się samemu nazwać Teraz tylko patrzeć jak wszyscy zaczną się rozpisywać i miejmy nadziej, że nie tylko w rozumieniu "nabijać posty", żeby sobie coś dopisać 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 24 września 2021 Udostępnij Napisano 24 września 2021 21 minut temu, misiek x napisał: A nie sądzicie ,że powinno brac sie pod uwagę merytoryczność a nie tylko ilość postów ? To trzeba by było jeszcze wprowadzić tytuł " Pomocnik Debiutanta " Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 24 września 2021 Udostępnij Napisano 24 września 2021 1 minutę temu, JaZz napisał: A co Cie rąk śmieszy Panie kolego? 14 minut temu, JaZz napisał: like'i które są dużo bardziej miaro dajne Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 24 września 2021 Autor Udostępnij Napisano 24 września 2021 @JaZz i @Fafniak tylko mi nie mówcie, że się zaraz posprzeczacie 😎 Proszę mnie dodatkowo nie stresować, bo i tak mam spinę, gdyż spraw na głowie 1000, a od dziś do niedzieli jest festiwal kawy i kombinuję, jak się wybrać, żeby kupić coś, co nie jest Lavazzą. Dziękuję 😊 @misiek x WALCZ! 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 24 września 2021 Udostępnij Napisano 24 września 2021 14 minut temu, Redakcja AUDIO napisał: kupić coś, co nie jest Lavazzą też mam z tym problem ostatnie (w sumie trochę przypadkowe zakupy) to porażka 15 minut temu, Redakcja AUDIO napisał: tylko mi nie mówcie, że się zaraz posprzeczacie Nie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 24 września 2021 Udostępnij Napisano 24 września 2021 (edytowany) @Redakcja AUDIO @FafniakPolecam Manufakturę Kawy oraz Tommy Cafe. Edytowano 24 września 2021 przez Asia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 24 września 2021 Udostępnij Napisano 24 września 2021 Moja żona w gastro od kilku lat pracuje. Kiedyś w domu to tylko czarna sypana. A teraz? Wali mi takimi nazwami że nawet nie wiem co piję. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 24 września 2021 Udostępnij Napisano 24 września 2021 (edytowany) 1 godzinę temu, Asia napisał: oraz Tommy Cafe. Też polecam. Akurat właściciel to dobry kolega:-) Ostatnio dwa razy taszczyłem po 11 kg. Edytowano 24 września 2021 przez HQ150 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 24 września 2021 Udostępnij Napisano 24 września 2021 Jak dają trzeba brać 😁. Kupujemy od paru lat (wyłącznie arabica 100%), kawa niezmiennie bardzo dobra. A nie, że wyłącznie lokalny patriotyzm. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 24 września 2021 Udostępnij Napisano 24 września 2021 (edytowany) Taaa. Dają, dają. Każą płacić:-) Co prawda sporo mniej niż na stronie ale ... A też jesteś z okolic Skoczowa? Nie tylko kawy ma. Edytowano 24 września 2021 przez HQ150 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 24 września 2021 Udostępnij Napisano 24 września 2021 Poniekąd, my już przy granicy z małopolskim, ale przecież Skoczów to rzut kamieniem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 24 września 2021 Udostępnij Napisano 24 września 2021 1 godzinę temu, Redakcja AUDIO napisał: od dziś do niedzieli jest festiwal kawy i kombinuję, jak się wybrać, żeby kupić coś, co nie jest Lavazzą. Dziękuję 😊 Single Origin, dobre kawki mają, z całego świata. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 24 września 2021 Autor Udostępnij Napisano 24 września 2021 Dzięki, pootwierałam już strony Waszych sklepów. Chcę popróbować różnych kaw, ale ciągle nie mam czasu zgłębić tematu, więc ciągle stoję w miejscu. Tego jest tak dużoooo Na razie obieram kierunek Arabica, palenie średnie lub mocne - tyle wiem Kupię sobie kilka mniejszych i będę testować. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 24 września 2021 Udostępnij Napisano 24 września 2021 A co do rangi, czy staż uczestnictwa na forum jest brany pod uwagę, czy tylko ilość napisanych postów? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 24 września 2021 Autor Udostępnij Napisano 24 września 2021 @Amarok, mechanizm zlicza liczbę postów. Zmotywowaliście mnie Na pierwszy ogień poszedł Cafe Tommy, stwierdziłam, że nie mam czasu się obcyndalać, odpaliłam filtry, przeczytałam opinie i kupiłam 3 paczuszki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 24 września 2021 Udostępnij Napisano 24 września 2021 Jak o kawie mowa , niedawno pozytywnie zaskoczyła mnie Indie Monsoon Malabar AA , a tak niezmiennie dobra Kuba superior serrano na przemian z Kolumbia Excelso Medellin. Zaparzanie w okolicach 90st C daje więcej aromatu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 24 września 2021 Udostępnij Napisano 24 września 2021 3 godziny temu, Asia napisał: Tommy Cafe. @Redakcja AUDIO Zamawiam tam świetną świeżo paloną Brazylia Santos https://www.tommycafe.pl/kawa-arabica/2292-kawa-brazylia-santos-1kg-1kg-gratis-5901721762558.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 24 września 2021 Udostępnij Napisano 24 września 2021 6 minut temu, Redakcja AUDIO napisał: Zmotywowaliście mnie Na pierwszy ogień poszedł Cafe Tommy, stwierdziłam, że nie mam czasu się obcyndalać, odpaliłam filtry, przeczytałam opinie i kupiłam 3 paczuszki. Jaką metodą zaparzasz kawę? U mnie kawiarka. Ja lubię słodkie kawy, ale nie kwiatowe, takie klasyczne orzechowo-czekoladowe, a ta jest moją ulubioną: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 24 września 2021 Autor Udostępnij Napisano 24 września 2021 @tomek4446 ja wzięłam te trzy, może będą dobre Twoją spróbuję następnym razem.https://www.tommycafe.pl/kawy-swiata/351-kawa-brazylia-yellow-bourbon-250g.html?https://www.tommycafe.pl/ameryka-poludniowa/220-kawa-kolumbia-excelso-250g--5901721760066.html?https://www.tommycafe.pl/ameryka-poludniowa/263-kawa-peru-hb-250g-.html @Adi777 mam na razie mały ekspres ciśnieniowy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 24 września 2021 Udostępnij Napisano 24 września 2021 22 minuty temu, tomek4446 napisał: @Redakcja AUDIO Zamawiam tam świetną świeżo paloną Brazylia Santos https://www.tommycafe.pl/kawa-arabica/2292-kawa-brazylia-santos-1kg-1kg-gratis-5901721762558.html kurcze - okładkowo podobne do tego co mi kiedyś podpasowało, kupiłem w jakimś małym sklepie podczas delegacji Druga paczka była biała i wiem ze pochodziła z krajowej palarni Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts