Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
5 minut temu, misiek x napisał:

A nie sądzicie ,że powinno brac sie pod uwagę merytoryczność a nie tylko ilość postów ? Ktoś moze miec 5000-10000 postów a z tego konkretnie i merytorycznie np. 100-200 . Czasami piszemy bzdury ....i to tez ma się liczyc jako np. pasjonat ?

Obawiam sie ze to akurat jest do przejścia tylko w sposób "analiza przez moderację" i powstaną dodatkowe problemy

Napisano
Przed chwilą, Fafniak napisał:

Obawiam sie ze to akurat jest do przejścia tylko w sposób "analiza przez moderację" i powstaną dodatkowe problemy

No właśnie. To byłoby oddzielanie ziaren soi od ziaren soczewicy przez całą dobę  😉 A gdzie mechanizm ręcznego przyznawania punktów i rang? Oj niewykonalne :( 

Napisano
10 minut temu, Redakcja AUDIO napisał:

@MariuszZ myślałam o Audiomaniaku, ale w sumie fajniejsza zabawa, gdy można się samemu nazwać :)

Teraz tylko patrzeć jak wszyscy zaczną się rozpisywać i miejmy nadziej, że nie tylko w rozumieniu "nabijać posty", żeby sobie coś dopisać 😉

Napisano
14 minut temu, Redakcja AUDIO napisał:

kupić coś, co nie jest Lavazzą

też mam z tym problem

ostatnie (w sumie trochę przypadkowe zakupy) to porażka

15 minut temu, Redakcja AUDIO napisał:

tylko mi nie mówcie, że się zaraz posprzeczacie

Nie

Napisano
1 godzinę temu, Redakcja AUDIO napisał:

od dziś do niedzieli jest festiwal kawy i kombinuję, jak się wybrać, żeby kupić coś, co nie jest Lavazzą. Dziękuję 😊

Single Origin, dobre kawki mają, z całego świata.

Napisano

Dzięki, pootwierałam już strony Waszych sklepów. Chcę popróbować różnych kaw, ale ciągle nie mam czasu zgłębić tematu, więc ciągle stoję w miejscu. Tego jest tak dużoooo  :$ Na razie obieram kierunek Arabica, palenie średnie lub mocne - tyle wiem :) Kupię sobie kilka mniejszych i będę testować.

Napisano

Jak o kawie mowa , niedawno pozytywnie zaskoczyła mnie Indie Monsoon Malabar AA , a tak niezmiennie dobra Kuba superior serrano na przemian z Kolumbia Excelso Medellin. Zaparzanie w okolicach 90st C daje więcej aromatu :) 

Napisano
6 minut temu, Redakcja AUDIO napisał:

Zmotywowaliście mnie ;) Na pierwszy ogień poszedł Cafe Tommy, stwierdziłam, że nie mam czasu się obcyndalać, odpaliłam filtry, przeczytałam opinie i kupiłam 3 paczuszki. 

Jaką metodą zaparzasz kawę?

U mnie kawiarka.

Ja lubię słodkie kawy, ale nie kwiatowe, takie klasyczne orzechowo-czekoladowe, a ta jest moją ulubioną:

image.png.8ece4929bc5d9b80194f6234c36e3c14.png