dorsz Napisano 27 października 2021 Napisano 27 października 2021 17 minut temu, Redakcja AUDIO napisał: Podobno nie A macie dokładnie tę samą wersję co Audiostereo? Bo tam Tapatalk działa. Tzn. tak silnika, jak i pluginu. Odpisz, cytując
gienas Napisano 1 listopada 2021 Napisano 1 listopada 2021 Dnia 27.10.2021 o 09:11, Redakcja AUDIO napisał: Podobno nie Drobna sprawa, ale rzuca mnie się w oczy -> cytując czyjś post w nagłówku jest "gienas napisał" a powinno być "gienas napisał/a" . Są i użytkowniczki tegoż forum ale skrypt tego nie wie i trzebaby to poprawić. 2 Odpisz, cytując
Inżynier Mamoń Napisano 3 listopada 2021 Napisano 3 listopada 2021 Dobry wieczór Zmiany na forum - pewnie dotyczą też nowych użytkowników. Ja nie jestem nowy ale uczciwość wymaga aby się przyznać. JohnDoe / Mamoń - to teraz ja Serdecznie witam moje mordeczki kochane 😘 Babskie fochy miałem ale mi odeszły 😆 Przyjmijta do tej grupy zacnej 😘 2 Odpisz, cytując
Asia Napisano 3 listopada 2021 Napisano 3 listopada 2021 7 minut temu, Mamoń jestem napisał: Babskie fochy 🙄 Myślałam o Tobie niedawno 🙂 jak zobaczyłam głośniki Lipinski. Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano 3 listopada 2021 Napisano 3 listopada 2021 8 minut temu, Mamoń jestem napisał: fochy miałem ale mi odeszły 😆 Fajnie że zdecydowałeś wrócić. Pozdr. Odpisz, cytując
Asia Napisano 3 listopada 2021 Napisano 3 listopada 2021 Bez obrazy koledzy, ale z tutaj obecnych to akurat kobiety wykazują najmniej chwiejną postawę, prawda @Redakcja AUDIO? Odpisz, cytując
MobyDick Napisano 3 listopada 2021 Napisano 3 listopada 2021 Paru facetów też by się chyba znalazło takich . Jak widać zmienność nastrojów to nie tylko kobieca specjalność... Ale ponoć tylko krowa nie zmienia zdania. Fajnie że wróciłeś . 1 Odpisz, cytując
Inżynier Mamoń Napisano 3 listopada 2021 Napisano 3 listopada 2021 Dziękuję mordki kochane. Nie chciałem być incoignito (czy cuś tam) Wracam w pieknym stylu - właśnie kupuiłem KEF 107 I będę miał dużo pytań do Pana Romka super faceta - najmilszego z najmilszych 🙂 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 3 listopada 2021 Napisano 3 listopada 2021 17 minut temu, Mamoń jestem napisał: Przyjmijta do tej grupy zacnej Witaj Gamoń , a sorry Mamoń / dopiero jutro odbieram okulary/ 20 minut temu, Mamoń jestem napisał: Zmiany na forum - pewnie dotyczą też nowych użytkowników. Oczywiście , Nowy stawia , dla mnie Gryphon , może być z tych mniejszych / bo Cię lubię / 11 minut temu, Asia napisał: Bez obrazy koledzy, ale z tutaj obecnych to akurat kobiety wykazują najmniej chwiejną postawę, prawda Oj , gdybym się tak nie bał to ...... Odpisz, cytując
Amarok Napisano 3 listopada 2021 Napisano 3 listopada 2021 Pozytywny znak, przez takie powroty jest tu ciekawiej. 🙂 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 3 listopada 2021 Napisano 3 listopada 2021 20 minut temu, Mamoń jestem napisał: właśnie kupuiłem KEF 107 no i już Cię nie lubię Cały czas o nich marzę ..... a tu .....kolega , kurna ! Odpisz, cytując
Rega Napisano 3 listopada 2021 Napisano 3 listopada 2021 (edytowany) @Mamoń jestem zaproponuj Tomkowi Gryfonika Brukselskiego🤣. To bardzo ładny piesek i na pewno się spodoba🤣 Edytowano 3 listopada 2021 przez Rega Odpisz, cytując
Inżynier Mamoń Napisano 3 listopada 2021 Napisano 3 listopada 2021 8 minut temu, audiowit napisał: 107 czy 107/2 ? A które były z kubkiem? Bo ja mam z tym czymś. 1 minutę temu, Rega napisał: zaproponuj Tomkowi Tomek jest fajny chop. Nie trza mu nic do szczęścia Odpisz, cytując
Rega Napisano 3 listopada 2021 Napisano 3 listopada 2021 (edytowany) Z KUBe były i te i te. Tylko, że ze 107/2 KUBe był troche inny. Ale i jedne i drugie są równie dobre. No chyab że ktoś szuka ,,dziury w całym,,😉. 107/2 to późniejszy model, choć krócej produkowany. Edytowano 3 listopada 2021 przez Rega Odpisz, cytując
Inżynier Mamoń Napisano 3 listopada 2021 Napisano 3 listopada 2021 103? Weź mnie kurna Romek nie strasz... 😆 Odpisz, cytując
Rega Napisano 3 listopada 2021 Napisano 3 listopada 2021 Nie straszę. Zwykła literówka. Już poprawiona. Były też 109 i 207. Rzadko spotykane bo zapotrzebowania nie było ze względu na cenę. O 104 i 105 nie wspominam bo to inne kolumny. Odpisz, cytując
Inżynier Mamoń Napisano 3 listopada 2021 Napisano 3 listopada 2021 Właśnie dostałem odpowiedź (bo spytrałem dla pewności) - to jest 107 mark 1 😘 I tera zara lece (ale to jutro) do wątku mojego dobrego kumpla Fafniaka. Bo muszę się obcykać w tych wszystkich "D" klasach. Trza mi coś, co będzie namiastką Pliniusa - chociaż troszkę 😉 4 minuty temu, Mamoń jestem napisał: Właśnie dostałem odpowiedź (bo spytrałem dla pewności) - to jest 107 mark 1 😘 I tera zara lece (ale to jutro) do wątku mojego dobrego kumpla Fafniaka. Bo muszę się obcykać w tych wszystkich "D" klasach. Trza mi coś, co będzie namiastką Pliniusa - chociaż troszkę 😉 - miałem na myśli wydajność i ten taki orgazm 😉 Odpisz, cytując
Rega Napisano 3 listopada 2021 Napisano 3 listopada 2021 Na forach amerykańskich i kanadyjskich są nawet fancluby tych kolumn😆. Tam można spro o nich poczytać. Np same górne części (glosniki średnio i wysokotonowe) kosztują w granicach 500-800 dolarów i są poszukiwane. Tam też można znaleźć linki do pianek zawieszeń, które, jeśli nie były wymieniane, są dostępne za niewygórowane ceny. Szczególnie oringi do głośników niskotonowych, oraz ferrofluid do uzupełnienia w głośnikach wysokotonowych. Brak tego ferrofluidu degraduje brzmienie tonów wysokich. Odpisz, cytując
Inżynier Mamoń Napisano 3 listopada 2021 Napisano 3 listopada 2021 (edytowany) Romek, moja "złota rybka" jest ciągle w siatce, jeszcze nie wyjęta. Nie chcę za dużo gadać bo ostatnio kupiłem w ciemno BW DM-16 i musiałem naprawiać i sprowadzać głośniki z europy. Ale i tak było warto bo DM16 to super paczki. Co by nie było, to i tak KEF107 będą u mnie grać. Nie ważne ile to będzie kosztować, po prostu to chcę 🙂 Edytowano 3 listopada 2021 przez Mamoń jestem Odpisz, cytując
Rega Napisano 3 listopada 2021 Napisano 3 listopada 2021 Nie chcę Cię zniechęcać, ALE te kolumny nie ze wszystkimi wzmacniaczami się sprawdzają. U mnie np zupełnie NIE ZAGRAŁY z końcówką Rotela RB 1070. Było drętwo, sucho i nijako. natomiast wydaje mi się, że jest bardzo dobrze z Sansui Alpha oraz Tandbergiem. Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 3 listopada 2021 Napisano 3 listopada 2021 6 minut temu, Mamoń jestem napisał: Nie ważne ile to będzie kosztować, po prostu to chcę 🙂 Słuchałem ich u Romana i powiem Ci jedno, a'propos kosztów , ubezpiecz chałupę na trochę większą kwotę , bo bas zrzuca tynk ze ścian Odpisz, cytując
Inżynier Mamoń Napisano 3 listopada 2021 Napisano 3 listopada 2021 1 minutę temu, tomek4446 napisał: ubezpiecz chałupę na trochę większą kwotę , bo bas zrzuca tynk ze ścian A ja kurna mieszkam w starej angielskiej chałupinie z przed stu lat, tynki z gliny i słomy 😆 Tomeeeek! za późnooooo!! 😂 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 3 listopada 2021 Napisano 3 listopada 2021 1 minutę temu, Mamoń jestem napisał: A ja kurna mieszkam w starej angielskiej chałupinie z przed stu lat, tynki z gliny i słomy Ale żeś se Pan narobił ..... Odpisz, cytując
Inżynier Mamoń Napisano 3 listopada 2021 Napisano 3 listopada 2021 2 minuty temu, tomek4446 napisał: Ale żeś se Pan narobił ..... Najwyżej wszystko się rozleci. Ale se posłucham 107 😆 Odpisz, cytując
Recommended Posts