Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
49 minut temu, Wito76 napisał:

Podpinam się z pytaniem. Już tak ze 2 miesiące trwa "pracujemy nad tym".

Zapewne reklamy są ważniejsze, bo na innych forach opartych na tym silniku, Tapatalk działa bez najmniejszych problemów.

Napisano
22 minuty temu, dorsz napisał:

Tak, silna jest tu frakcja małych wacków ☹️

Twoje wyszukane żarty zaczynają mnie irytować. Jak chcesz kozaczyć to może poszukaj innych rozrywek niż pisanie bzdur jak ta powyżej. To forum audio jest dla przypomnienia. a nie jakiś portal randkowy. Pisz na tematy audio bez "wackowania" i nie będzie problemów.

Pozdrawiam.

Napisano
20 minut temu, Kraft napisał:

Coś wiesz @MariuszZ dlaczego reputacja zniknęła?

Nie mam pojęcia. Nie mam dostępu do "silnika" forum. Na pewno coś się dziś wyjaśni. 

19 minut temu, misiek x napisał:

To ja zapytam co z wczorajszą sprawą ?  Wiemy o co chodzi.

Kolega @Inżynier Mamoń został przeze mnie zablokowany za obraźliwe odnoszenie się do innego użytkownika. Pewne granice przyzwoitości zostały po raz kolejny przekroczone. Można mieć inne poglądy, pojęcie o audio, sposób realizacji naszej pasji, nawet stosunek do życia i otoczenia ale nie upoważnia to nikogo do kierowania w stronę innych osób obraźliwych epitetów. To chyba jest oczywiste dla wszystkich bez względu na staż, zasługi czy status społeczny. 

Proszę Was o kulturalne odnoszenie się do siebie w dyskusjach i uszanowanie regulaminu forum.

Pozdrawiam.

Napisano

Oooo, to,to,to.

Serduszka, kwiatki, kroliczki, polubienia. Darujcie, to mechanizmy dla niedowartościowanych nastolatków. 

Chciałbym podziękować informatykom za usunięcie jakiś punktów prestiżowych i wnioskuję za usunięciem laików.

Jak komuś brakuje, to niech sobie serduszko naklei na komputer lub telefon.

Napisano
44 minuty temu, audiowit napisał:

Serduszka, kwiatki, kroliczki, polubienia. Darujcie, to mechanizmy dla niedowartościowanych nastolatkó

41 minut temu, misiek x napisał:

Serduszka dla gówniarzy i małolatów

I dlatego optuje za emotką wymiotowania

Napisano

Witajcie,

to ja, sprawca zamieszania 😎 Pod osłoną nocy, owszem, najpierw wyłączyłam strzałkę z punktem do reputacji, bo szwankowała, a potem reputacje, zostawiłam reakcje. Miałam napisać, że gmeram w panelu, ale coś mnie odciągnęło od komputera i chyba poszłam spać 😋 WYBACZCIE!

Większość z Was jest przeciwna reputacjom, ale możemy zrobić głosowanie. Mam opcję ankiety w poście, może zadziała. 

Jeśli chodzi o TapaTalka to jest to sprawa utknęła po stronie dostawcy, na obecną chwilę nie umiem odpowiedzieć, ile to potrwa.

Napisano (edytowany)
1 godzinę temu, Redakcja AUDIO napisał:

Pod osłoną nocy, owszem, najpierw wyłączyłam strzałkę z punktem do reputacji, bo szwankowała, a potem reputacje, zostawiłam reakcje. 

Większość z Was jest przeciwna reputacjom, ale możemy zrobić głosowanie. Mam opcję ankiety w poście, może zadziała. 

Mam pytanko. Dlaczego ten dział nazywa się "Nic o nas bez was"? To może mylić mniej doświadczonych forumowiczów. Proponuję zmienić.

Większość nas jest za likwidacją? A skąd ta myśl? No był jeden wpis Bogusia, ale raczej neutralny:

"Dziś, przy wymianie korespondencji zobaczyłem współczynnik "reputacji", hmm.... trochę ucierpiało moje ego  
Widać ze to bezsensowny gadżet oderwany od rzeczywistości, ale niech sobie jest i nie dziwie się ze jest schowany."

Reszta wpisów była już po fakcie. 

Edytowano przez Kraft
Napisano (edytowany)
21 minut temu, J4Z napisał:

Może niektórzy nabijacze postów obawiają się że na liczniku postów  będą mieli tysiące, a reputacji nieporównywalnie mniej? 🤔 

No fakt.

Jestem za. Reputacja ważna jest i w realu.

Edytowano przez gienas
dubel