Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Gdy przesunę kursor na lewy górny róg ramki zawierającej cytat - pojawia mi się mały kwadracik z informację "kliknij i przeciągnij aby przenieść", gdy dam na nim prawy klawisz myszki otwiera mi się zwyczajne menu kontekstowe Windy i wtedy daję "kopij"... i mam to skopiowane do pamięci 🙂

Pozdrawiam

Napisano
24 minuty temu, Kraft napisał:

Nie wiem, jaki u Was, ale u mnie spadł śnieg. I zrobiło się... niecodziennie cicho. Puszysty kożuszek zupełnie wytłumił u mnie dźwięki miasta. Nie słuchać samochodów, przechodniów, nic. 

Idealny moment na krytyczne odsłuchy! Zimy ostatnio takie, że to może się już nie powtórzyć. Nie przegapcie!

Jezu, jak się cieszę 😁😁😁!

Dziękuję wszystkim za pomoc.

Napisano

Czy ta "kaszanka" avatoarowo-emotikonowa, która dopadła nasze forum długo jeszcze potrwa ?

Remont obwodnicy Trójmiasta na węźle Gdynia Wielki Kack trwa już 3 lata zamiast  zapowiadanego 1,5 roku, ale i tam widać światełko w tunelu i podobno jeszcze w tym roku pojedziemy tamtędy "normalnie". 

Czy na podobne "święto" możemy liczyć w przypadku "kaszanki" na forum ?

Napisano (edytowany)

Co tam forum, najnowsze testy na stronie mają zepsute linki i pokazują Błąd 404

https://audio.com.pl/component/avtcatalog/3568-audio-pro-a28

A przy próbie przepisania linku na prawidłowy

https://audio.com.pl/testy/stereo/kolumny-glosnikowe/3568-audio-pro-a28

mamy stronę testu, tylko że bez tekstu. ;D

A taki byłem ciekaw, czy ten sprzęcior pchany namolnie przez taphajfaj to faktycznie tapmadl. 😜

Edytowano przez Oin
Napisano
2 godziny temu, Bogusław 66 napisał:

Przyznam, że się dziwie ... czemu nie można przywrócić z kopi przed aktualizacją? wiadomo ..... wszystkie wpisy od tego czasy do teraz mogą zniknąć.

Skąd pewność że kopie są... ;)

Napisano

Witam lożę szyderców 🙂

Znoszę przytyki z godnością, bo są zrozumiałe, niemniej rzeczywistość jest jaka jest i musieliśmy się do niej dostosować. Bardzo dziękuję za cierpliwość.

Pewnie w to nie uwierzycie i myśleliście, że w 2022 nic już się nie wydarzy, a jednak. Jutro chwilę po 9:00 zamykamy forum i będziemy robić aktualizację. Najważniejsze problemy powinny zniknąć...

Pozdrawiam wszystkich serdecznie,
Ola

Napisano
5 godzin temu, J4Z napisał:

Tak 😄 Pozdr. 

HA...HA....HA... A tak serio, to i ja miewałam chwile zwątpienia 😄 Niemniej wiara czyni cuda; czasem droga do celu jest długa, ale nie oznacza to, że nie do pokonania 💪 Oby tylko nic się nie rypło 😎

Napisano

Na szybko w androidzie - chrome działa poprawnie -> awatary i ksywki widoczne normalnie.

Za to w firefoxie :) na głównej nie widzę reklam :D  adbloki itp itd wyłączone... Nie to żebym narzekał :)