Asia Napisano 3 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2022 Klikam odpisz cytując i co dalej? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 3 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 3 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2022 Gdy przesunę kursor na lewy górny róg ramki zawierającej cytat - pojawia mi się mały kwadracik z informację "kliknij i przeciągnij aby przenieść", gdy dam na nim prawy klawisz myszki otwiera mi się zwyczajne menu kontekstowe Windy i wtedy daję "kopij"... i mam to skopiowane do pamięci 🙂 Pozdrawiam 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 3 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 3 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2022 Na mobilnej wersji mam opcje cytuj, ale nie pojawia się opcja dodania w nowym temacie 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 3 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2022 Kliknij i przeciągnij, by przenieść. Oto efekt po skopiowaniu 🙄. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 3 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2022 24 minuty temu, Kraft napisał: Nie wiem, jaki u Was, ale u mnie spadł śnieg. I zrobiło się... niecodziennie cicho. Puszysty kożuszek zupełnie wytłumił u mnie dźwięki miasta. Nie słuchać samochodów, przechodniów, nic. Idealny moment na krytyczne odsłuchy! Zimy ostatnio takie, że to może się już nie powtórzyć. Nie przegapcie! Jezu, jak się cieszę 😁😁😁! Dziękuję wszystkim za pomoc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 3 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2022 1 godzinę temu, J4Z napisał: @Redakcja AUDIO jak już się uspokoi sytuacja ze skryptem proponuję dodać reakcje "dziękuję". Przydałaby się. A to nie jest równe z "lubię to"? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 10 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 10 grudnia 2022 Czy ta "kaszanka" avatoarowo-emotikonowa, która dopadła nasze forum długo jeszcze potrwa ? Remont obwodnicy Trójmiasta na węźle Gdynia Wielki Kack trwa już 3 lata zamiast zapowiadanego 1,5 roku, ale i tam widać światełko w tunelu i podobno jeszcze w tym roku pojedziemy tamtędy "normalnie". Czy na podobne "święto" możemy liczyć w przypadku "kaszanki" na forum ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oin Napisano 10 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 10 grudnia 2022 (edytowany) Co tam forum, najnowsze testy na stronie mają zepsute linki i pokazują Błąd 404 https://audio.com.pl/component/avtcatalog/3568-audio-pro-a28 A przy próbie przepisania linku na prawidłowy https://audio.com.pl/testy/stereo/kolumny-glosnikowe/3568-audio-pro-a28 mamy stronę testu, tylko że bez tekstu. ;D A taki byłem ciekaw, czy ten sprzęcior pchany namolnie przez taphajfaj to faktycznie tapmadl. 😜 Edytowano 10 grudnia 2022 przez Oin Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 10 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 10 grudnia 2022 Przyznam, że się dziwie ... czemu nie można przywrócić z kopi przed aktualizacją? wiadomo ..... wszystkie wpisy od tego czasy do teraz mogą zniknąć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 10 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 10 grudnia 2022 1 godzinę temu, terracan1929 napisał: widać światełko w tunelu 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 10 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 10 grudnia 2022 2 godziny temu, Bogusław 66 napisał: Przyznam, że się dziwie ... czemu nie można przywrócić z kopi przed aktualizacją? wiadomo ..... wszystkie wpisy od tego czasy do teraz mogą zniknąć. Skąd pewność że kopie są... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 11 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2022 Brak możliwości ustawienia wielkości czcionki postów, a nie każdy ma dwadzieścia lat 🧐 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 16 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2022 4 godziny temu, J4Z napisał: Pozdrawiam programistów. Mnie przypomina to Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 20 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 20 grudnia 2022 Witam lożę szyderców 🙂 Znoszę przytyki z godnością, bo są zrozumiałe, niemniej rzeczywistość jest jaka jest i musieliśmy się do niej dostosować. Bardzo dziękuję za cierpliwość. Pewnie w to nie uwierzycie i myśleliście, że w 2022 nic już się nie wydarzy, a jednak. Jutro chwilę po 9:00 zamykamy forum i będziemy robić aktualizację. Najważniejsze problemy powinny zniknąć... Pozdrawiam wszystkich serdecznie, Ola 3 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 20 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 20 grudnia 2022 5 godzin temu, J4Z napisał: Tak 😄 Pozdr. HA...HA....HA... A tak serio, to i ja miewałam chwile zwątpienia 😄 Niemniej wiara czyni cuda; czasem droga do celu jest długa, ale nie oznacza to, że nie do pokonania 💪 Oby tylko nic się nie rypło 😎 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 21 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 21 grudnia 2022 Dzień dobry! Zmiana planów, wydarzenie odbędzie się nieco po 10:00. Trzymajcie kciuki 🤭 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 21 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2022 Wygląda na to, że się udało. Super, dzięki. Gratulacje dla Oli i anonimowych informatycznych umysłów 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 21 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 21 grudnia 2022 Działamy! Testujcie proszę i piszcie, co nie działa, jeśli znajdziecie jakieś błędy 🙂 @dorsz - tapatalk nie będzie działał... Ale szukamy alternatywy. 2 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 21 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2022 A nicków dalej nie widać 😔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 21 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2022 Winda + firefox - działa wsio jak powinno. @seba3002 gdzie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 21 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2022 4 minuty temu, gienas napisał: Winda + firefox - działa wsio jak powinno. @seba3002 gdzie? Telefon Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 21 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2022 Na szybko w androidzie - chrome działa poprawnie -> awatary i ksywki widoczne normalnie. Za to w firefoxie na głównej nie widzę reklam adbloki itp itd wyłączone... Nie to żebym narzekał 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 21 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2022 U mnie w pionie nicki niewidoczne, natomiast jeśli telefon jest w pozycji poziomej, nicki się pojawiają. Ktoś oprócz mnie już kiedyś zgłaszał ten problem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts