Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
8 godzin temu, Chyba Miro 84 napisał:

"Ciężkie rozkminki" liryczne, fundujesz nam na rozpoczęcie Nowego Roku...

😆 Swoją drogą, nieźle popierdoleni byli niektórzy muzycy black-metalowi, chociażby autor powyższej płyty.

Napisano
12 minut temu, Adi777 napisał:

😆 Swoją drogą, nieźle popierdoleni byli niektórzy muzycy black-metalowi, chociażby autor powyższej płyty.

W przypadku Vikernesa nie używałbym czasu przeszłego, bo to, co miał odklejone nigdy mu się nie przykleiło.

Napisano
30 minut temu, Karaluch napisał:

W przypadku Vikernesa nie używałbym czasu przeszłego, bo to, co miał odklejone nigdy mu się nie przykleiło.

Pewnie tak. Rozumiem, przynajmniej po części, wkurw niektórych ludzi, którzy utożsamiali się z mitologią nordycką, i tego typu rzeczami, które zostały wymazane lub/i zastąpione chrześcijaństwem, ale te wszystkie akcje z paleniem kościołów, morderstwa - w swoim otoczeniu, to chore rzeczy.

Napisano

Oglądam właśnie Koncert Noworoczny z Wiednia na TVP Kultura , pytanko. Wy też macie taki kiepski dźwięk ? Przestawiłem amp. kD na stereo , wyłączyłem suba i jest i tak średnio , bo tak normalnie na 5.1 się nie da słuchać.

Napisano
22 godziny temu, tomek4446 napisał:

Oglądam właśnie Koncert Noworoczny z Wiednia na TVP Kultura , pytanko. Wy też macie taki kiepski dźwięk ? Przestawiłem amp. kD na stereo , wyłączyłem suba i jest i tak średnio , bo tak normalnie na 5.1 się nie da słuchać.

Nie było tak źle, ale słuchałem 1 uchem bo miałem inne zajęcie w tym czasie 🙄

Napisano

Nie ma co, odkrywczy ten top radia 🤣 Za rok podium albo takie samo, albo zmiana miejsc w pierwszej trójce, piątce. Nie powiem, Bohemian Rhapsody dobre, Zeppelin też, akurat Brothers in Arms sporo u mnie straciło. Dazed and Confused pewnie za trudne by było 😆