Gość Napisano 22 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 22 czerwca 2021 Oglądałem (zerkałem za ściany) jak byłem mały pamiętam że bałem się jak cholera w szczególności tych karzełków. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 22 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 22 czerwca 2021 Dnia 18.06.2021 o 09:22, Bogusław Kożyczkowski napisał: Na dziś wygrzebałem skoczna muzykę, bo wczorajszy dzień spędziłem na odsłuchach Accu E800 w Nautilius na poważnym repertuarze. Najstarsza płyta sięga roku 1990 z takim hitami jak... M C Hammer *U Can't Touch This" Adamski "Killer" UB 40 *Kingston Town" Technotronic "Megamix" czy ktoś jeszcze pamięta takie kawałki? ------------- A nawet dostałem zaproszenie by posłuchać jego twórczości Live Qobuz ma tylko tą płytę CD, którą zresztą tez odsłuchiwałem na 800-ce Jak muzyka na żywo? Oglądam (ogólnodostępny) profil Nautilusa na FB i jest fragment koncertu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 22 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 22 czerwca 2021 (edytowany) To już ponad 30 lat! Czysta energia. Wtedy jeszcze chodziło się do "wypożyczalni CD" i zlecało przegrywanie na kasety. 😜 Edytowano 22 czerwca 2021 przez slaw0001 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 22 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 22 czerwca 2021 7 minut temu, JaZz napisał: Black Sabbbath to grał zanim było modne, ponad 50 lat temu Zdaję sobie z tego sprawę, 😁 ale bardziej chodziło mi o płytę z 1989 roku Fait No More. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 22 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 22 czerwca 2021 Londyński bardzo spokojny elektro-pop. Ciekawy i dobrze zrealizowany. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 22 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 22 czerwca 2021 Tak. Co kawałek to lepszy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 23 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 23 czerwca 2021 Kiedyś nie moglem tego słuchać. Chyba sobie płytkę sprawię Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 23 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 23 czerwca 2021 `oby nie dziś....gdyby nie słupek, gdyby nie poprzeczka..... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 23 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 23 czerwca 2021 (edytowany) Coś letniego. PS Jutro wybieram się na jego koncert. Zapraszam. Gniezno, "Latarnia na Wenei", godz. 20.00 (wstęp wolny). Edytowano 23 czerwca 2021 przez Kraft Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 23 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 23 czerwca 2021 U mnie znowu pop. Nowy album grupy London Grammar Californian Soil Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 24 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 24 czerwca 2021 Stary dobry Lao Che. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 24 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 24 czerwca 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 24 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 24 czerwca 2021 Staruszek i 40 lat młodsza laska. Niektórzy mówią, że to słabe zestawienie. A ....o prawda! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 25 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 25 czerwca 2021 19 godzin temu, HQ150 napisał: 40 lat młodsza laska Wszędzie jej pełno, aż chyba się zapoznam z jej twórczością. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 25 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 25 czerwca 2021 a może taki mini serial, "myślałem , że to śpiewa David Bowie" na pierwszy ogień Edwyn Collins... a wy macie swoje typy? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 25 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 25 czerwca 2021 U mnie teraz "Dark Side Of The Moon" złote wydanie i master od MFSL PS @Asia nie, nie byłem na recitalu Janka, ale już wiem, że będzie replay, a jego nowa płyta jeszcze się tłoczy i nie jest jeszcze dziś dostępna. Nautilius mocno wspiera artystę, więc będzie pula płyt z dedykacją Janka dla klientów Salonu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 25 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 25 czerwca 2021 Na pewno kiedyś się wybiorę do Nautilusa, ale niestety tym razem się nie uda. Sami zobaczcie... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 25 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 25 czerwca 2021 21 minut temu, Asia napisał: Sami zobaczcie... Właśnie wróciłem z roboty. Zobaczyłem zdjęcie i ........ nie gadam z Tobą Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 25 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 25 czerwca 2021 (edytowany) Białogóra Ale żeby utrzymać się w temacie: Kolejna przyjemna ścieżka dźwiękowa. Edytowano 25 czerwca 2021 przez Asia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 25 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 25 czerwca 2021 26 minut temu, Asia napisał: Białogóra Znam , byłem tam swego czasu przez jakieś dwa lata Strażnica WOP, z tego co wiem już jej tam nie ma. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 25 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 25 czerwca 2021 2 godziny temu, Bogusław Kożyczkowski napisał: U mnie teraz "Dark Side Of The Moon" złote wydanie i master od MFSL PS @Asia nie, nie byłem na recitalu Janka, ale już wiem, że będzie replay, a jego nowa płyta jeszcze się tłoczy i nie jest jeszcze dziś dostępna. Nautilius mocno wspiera artystę, więc będzie pula płyt z dedykacją Janka dla klientów Salonu. wrzuciłeś do niszczarki płytę? Po co ? 2 godziny temu, Asia napisał: Białogóra czy nadal można tam liczyć na brak ludzi, czy trzeba iść 5km ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 25 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 25 czerwca 2021 20 minut temu, Fafniak napisał: czy nadal można tam liczyć na brak ludzi, czy trzeba iść 5km ? Zawsze lepiej iść dalej 🙂. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 25 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 25 czerwca 2021 Nie no .. to ja wiem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 26 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 26 czerwca 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 26 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 26 czerwca 2021 Łysi górą Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts