Amarok Napisano 22 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 22 sierpnia 2021 35 minut temu, JaZz napisał: A Nalepę lubicie? Kiedyś też się muszę wziąć za niego. Trochę czasu to ci zajmie 😉. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 23 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 23 sierpnia 2021 8 godzin temu, JaZz napisał: A Nalepę lubicie? Kiedyś też się muszę wziąć za niego. dla mnie to pozycja "obowiązkowa" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 23 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 23 sierpnia 2021 11 godzin temu, JaZz napisał: A Nalepę lubicie? Kiedyś też się muszę wziąć za niego. Ja na tę chwilę Nalepę znam tylko z debiutu Breakout, czyli Breakout - "Na drugim brzegu tęczy" (1969). Jedna z pierwszych polskich rockowych płyt, a może i pierwsza. Całkiem fajne granie, szczególnie "Poszłabym za tobą", "Na drugim brzegu tęczy", "Gdybyś kochał, hej!". Niespecjalnie mi się podoba natomiast głos Miry Kubasińskiej. Słuchałem też płyty 'Blues", już bez wokalistki. Prawdopodobnie najlepszy bluesowy, blues-rockowy polski album. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 23 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 23 sierpnia 2021 (edytowany) Kosmiczny jazz w wykonaniu przybysza z Saturna 😉 Edytowano 23 sierpnia 2021 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 23 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 23 sierpnia 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 23 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 23 sierpnia 2021 Mistrzowie😎 Zna ktoś poza mną?🙏 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 23 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 23 sierpnia 2021 Tak dla przypomnienia postaci Mirka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 23 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 23 sierpnia 2021 24 minuty temu, misiek x napisał: Zna 🙂 😘 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 23 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 23 sierpnia 2021 I znów staroć , film warto też obejrzeć Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 24 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 24 sierpnia 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 24 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 24 sierpnia 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 24 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 24 sierpnia 2021 https://muzyka.interia.pl/wiadomosci/news-charlie-watts-nie-zyje-perkusista-the-rolling-stones-mial-80,nId,5440120#iwa_source=worthsee Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 24 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 24 sierpnia 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 24 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 24 sierpnia 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 25 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 25 sierpnia 2021 Starocie trochę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 25 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 25 sierpnia 2021 To na koniec Na tym zatrzymał się mój rozwój, a jak czasem włączam Antyradio to mam wrażenie, że nie tylko mój. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 25 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 25 sierpnia 2021 charlie, to nie tylko stonesi... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 25 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 25 sierpnia 2021 https://tidal.com/album/77723993 W tym też brał udział Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 25 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 25 sierpnia 2021 Ujmę to tak: po co drążyć temat?Charlie Watts, Ringo Starr, Nick Mason i wielu, wielu innych perkusistów... Niekoniecznie "nadążali" - ale być może właśnie dzięki temu, stworzyli charakterystyczne brzmienie zespołów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 25 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 25 sierpnia 2021 (edytowany) nie wiem o co @dorsz ci chodzi, sam charlie traktował granie w stonsach jak pracę, a uwielbiał swój quintet, i to tyle. a ja dzisiaj dostałem dwie nowe płyty, choć dzieli je 30 lat i właśnie wkładam na drapaka... Edytowano 25 sierpnia 2021 przez MarcKrawczyk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 25 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 25 sierpnia 2021 Mój pierwszy kontakt z tym zespołem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 25 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 25 sierpnia 2021 Mój pierwszy kontakt z tym zespołem. U mnie, nie bangla. nie wiem o co [mention=53830]dorsz[/mention] ci chodzi, sam charlie traktował granie w stonsach jak pracę, a uwielbiał swój quintet, i to tyle. a ja dzisiaj dostałem dwie nowe płyty, choć dzieli je 30 lat i właśnie wkładam na drapaka... Ej, o nic mi nie chodzi. Nie bierz tego osobiście. Ok? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 25 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 25 sierpnia 2021 Drunken whaler z soundtrack Dishonored 😁 aktualnie przynajmniej 🤪 Wey Hey and up she Rises 🥳 Piłeś nie pisz 🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 26 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 26 sierpnia 2021 12 godzin temu, dorsz napisał: U mnie, nie bangla. Niemożliwe. Musi działać, a jak jakimś cudem jednak nie, to na Spotify też jest. 12 godzin temu, marcinmarcin napisał: soundtrack Dishonored 😁 Nie słuchałem tej ścieżki dźwiękowej, warto? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 26 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 26 sierpnia 2021 treasure - jedyna słuszna płyta cocteau twins, proponuje jescze w tym klimacie dead can dance oraz wspólny projekt this mortal coil... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts