Asia Napisano 11 września 2021 Udostępnij Napisano 11 września 2021 Troszkę z wahaniem, ale lubię ten utwór Music has always been healing Some people just sometimes And other again and again and again Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 11 września 2021 Udostępnij Napisano 11 września 2021 Przy okazji. Genialny występ. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 11 września 2021 Udostępnij Napisano 11 września 2021 Natural born singers 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 11 września 2021 Udostępnij Napisano 11 września 2021 A ja w sobotnie wieczory uwielbiam ten klimat. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 11 września 2021 Udostępnij Napisano 11 września 2021 Obiecuję poprawę 👍. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 11 września 2021 Udostępnij Napisano 11 września 2021 9 minut temu, JaZz napisał: 有時我喜歡在沒人看的時候一邊聽迪斯科馬球和西里西亞流行歌曲一邊用中文寫點東西 To był twój 机密的秘密 😀. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 11 września 2021 Udostępnij Napisano 11 września 2021 1 godzinę temu, JaZz napisał: 有時我喜歡在沒人看的時候一邊聽迪斯科馬球和西里西亞流行歌曲一邊用中文寫點東西 나는 거기에서 한국어를 선호합니다. 편지가 더 시원합니다. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 12 września 2021 Udostępnij Napisano 12 września 2021 Jakimś cudem ominęła mnie ta płyta, i w ogóle twórczość Bo Hanssona, także najwyższy czas to nadrobić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 12 września 2021 Udostępnij Napisano 12 września 2021 Czas na drugi album: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 12 września 2021 Udostępnij Napisano 12 września 2021 (edytowany) Zmiana klimatu: Edytowano 12 września 2021 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 12 września 2021 Udostępnij Napisano 12 września 2021 (edytowany) @MobyDick Jesli po koreańsku to może coś takiego. Ciekawy utwór i bardzo dobrze się słucha. A przaz lampę to już zupełnie ,,miód na uszy,, Edytowano 12 września 2021 przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 13 września 2021 Udostępnij Napisano 13 września 2021 Nie ma się co śpieszyć, tydzień dopiero na starcie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 13 września 2021 Udostępnij Napisano 13 września 2021 W piatek została wydana reedycja czernego albumu Metallic-i. Jednak ciekawszym wydaje się wydana równolegle płyta z interpretacjami ich "przebojów" Dnia 10.09.2021 o 11:20, MarcKrawczyk napisał: nówka płyta jeszcze nie śmigana... Dusiciele jak na emerytów całkiem dobrze sobie radzą. Głos juz nie ten, ale basówka i klawisze wciąz charakterystyczne. 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 13 września 2021 Udostępnij Napisano 13 września 2021 Dnia 11.09.2021 o 23:03, misiek x napisał: Z całym szacunkiem ,ale to Polskie forum i możemy pisać po Polsku . Co za nieznośna maniera, na angielskich i innych zagranicznych forach nikt nie pisze po Polsku. Dlaczego u nas mamy pisać w innym języku. Jak już chcesz być taki poprawny, to odśwież znajomość gramatyki. W naszym jezyku przymiotniki piszemy małą literą. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 13 września 2021 Udostępnij Napisano 13 września 2021 (edytowany) 35 minut temu, JaZz napisał: I akurat to Cię kole w oczy na tym forum? 😳 Oczywiście o pisownię mi chodzi. Wiele rzeczy mnie tu drażni. Kiedyś było kulturalniej, dlatego przeniosłem się tu z Audiostereo. Ale ostatnio coraz więcej czasu spędzam tam. W pyskówkach w tzw. gorących wątkach nie mam ochoty brać udziału. Z różnych powodów. A wszystkim spinającym rzyć (to takie staropolskie słowo, jakby ktoś chciał mi zarzucić korzystanie z języków obcych), dedykuję ten utwór. Wprawdzie nie jest polski, wykonawczyni należy do klasycznego włoskiego nurtu disco z lat 70. i 80. (choć tu akurat śpiewa po hiszpańsku, bo i tam była popularna). Jakość słaba, ale na szczęście da się radę docenić i wykonanie, i choreografię Edytowano 13 września 2021 przez maxredaktor Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 13 września 2021 Udostępnij Napisano 13 września 2021 😁 I wszyscy na parkiecie robią węża Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 13 września 2021 Udostępnij Napisano 13 września 2021 Hmm, widać w młodszym pokoleniu to co innego znaczy. Co zrobić, szczyt możliwości już za mną. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 13 września 2021 Udostępnij Napisano 13 września 2021 Miałam na myśli, że już dawno nie nadążam za młodymi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 13 września 2021 Udostępnij Napisano 13 września 2021 @Asia a młodzi nigdy tak nie zagrają/zaśpiewają 💝 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 13 września 2021 Udostępnij Napisano 13 września 2021 Piękna piosenka, mam nadzieję że taki dzień właśnie miałeś 🙂. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 13 września 2021 Udostępnij Napisano 13 września 2021 8 minut temu, Asia napisał: Piękna piosenka, mam nadzieję że taki dzień właśnie miałeś 🙂. Codzień tak mam , no, może nie cały dzień, ale takie fragmenty trzymają mnie... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 13 września 2021 Udostępnij Napisano 13 września 2021 (edytowany) Zobaczymy co powiesz za 20 lat 😘. @JaZz Edytowano 13 września 2021 przez Asia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 13 września 2021 Udostępnij Napisano 13 września 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 13 września 2021 Udostępnij Napisano 13 września 2021 Trochę ciemnej strony mocy , lubię granie Blues Saraceno Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 14 września 2021 Udostępnij Napisano 14 września 2021 a teraz australijczycy o titanicu... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts