Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)

@MobyDick Jesli po koreańsku to może coś takiego. Ciekawy utwór i bardzo dobrze się słucha. A przaz lampę to już zupełnie ,,miód na uszy,,

Edytowano przez Rega
Napisano

W piatek została wydana reedycja czernego albumu Metallic-i. Jednak ciekawszym wydaje się wydana równolegle płyta z interpretacjami ich "przebojów"

Dnia 10.09.2021 o 11:20, MarcKrawczyk napisał:

nówka płyta jeszcze nie śmigana...

Dusiciele jak na emerytów całkiem dobrze sobie radzą. Głos juz nie ten, ale basówka i klawisze wciąz charakterystyczne. 👍

Napisano
Dnia 11.09.2021 o 23:03, misiek x napisał:

Z całym szacunkiem ,ale to Polskie forum i możemy pisać po Polsku .

Co za nieznośna maniera, na angielskich  i innych zagranicznych forach nikt nie pisze po Polsku. Dlaczego u nas mamy pisać w innym języku.

Jak już chcesz być taki poprawny, to odśwież znajomość gramatyki. W naszym jezyku przymiotniki piszemy małą literą. 

Napisano (edytowany)
35 minut temu, JaZz napisał:

I akurat to Cię kole w oczy na tym forum? 😳

Oczywiście o pisownię mi chodzi. 

Wiele rzeczy mnie tu drażni. Kiedyś było kulturalniej, dlatego przeniosłem się tu z Audiostereo. Ale ostatnio coraz więcej czasu spędzam tam. W pyskówkach w tzw. gorących wątkach nie mam ochoty brać udziału. Z różnych powodów.

A wszystkim spinającym rzyć (to takie staropolskie słowo, jakby ktoś chciał mi zarzucić korzystanie z języków obcych), dedykuję ten utwór. Wprawdzie nie jest polski, wykonawczyni należy do klasycznego włoskiego nurtu disco z lat 70. i 80. (choć tu akurat śpiewa po hiszpańsku, bo i tam była popularna). Jakość słaba, ale na szczęście da się radę docenić i wykonanie, i choreografię ;)

Edytowano przez maxredaktor