Asia Napisano 31 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 31 grudnia 2021 Wszyscy tak serio, a u nas: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 31 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 31 grudnia 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 31 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 31 grudnia 2021 3 godziny temu, Asia napisał: Wszyscy tak serio Nie każdy lubi imprezować/imprezową muzykę 😜 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 31 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 31 grudnia 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sqter83 Napisano 31 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 31 grudnia 2021 (edytowany) Konkurencja dla Zenka 🤪 Szaleństwo 🥳 Edytowano 31 grudnia 2021 przez Sqter83 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karaluch Napisano 1 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2022 (edytowany) Edytowano 1 stycznia 2022 przez Karaluch Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 1 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2022 "Ciężkie rozkminki" liryczne, fundujesz nam na rozpoczęcie Nowego Roku... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 1 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2022 8 godzin temu, Chyba Miro 84 napisał: "Ciężkie rozkminki" liryczne, fundujesz nam na rozpoczęcie Nowego Roku... 😆 Swoją drogą, nieźle popierdoleni byli niektórzy muzycy black-metalowi, chociażby autor powyższej płyty. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karaluch Napisano 1 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2022 12 minut temu, Adi777 napisał: 😆 Swoją drogą, nieźle popierdoleni byli niektórzy muzycy black-metalowi, chociażby autor powyższej płyty. W przypadku Vikernesa nie używałbym czasu przeszłego, bo to, co miał odklejone nigdy mu się nie przykleiło. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 1 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2022 30 minut temu, Karaluch napisał: W przypadku Vikernesa nie używałbym czasu przeszłego, bo to, co miał odklejone nigdy mu się nie przykleiło. Pewnie tak. Rozumiem, przynajmniej po części, wkurw niektórych ludzi, którzy utożsamiali się z mitologią nordycką, i tego typu rzeczami, które zostały wymazane lub/i zastąpione chrześcijaństwem, ale te wszystkie akcje z paleniem kościołów, morderstwa - w swoim otoczeniu, to chore rzeczy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 1 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2022 u mnie top radia 357, miejsce 99... 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 1 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2022 Oglądam właśnie Koncert Noworoczny z Wiednia na TVP Kultura , pytanko. Wy też macie taki kiepski dźwięk ? Przestawiłem amp. kD na stereo , wyłączyłem suba i jest i tak średnio , bo tak normalnie na 5.1 się nie da słuchać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 1 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2022 (edytowany) 1 godzinę temu, MarcKrawczyk napisał: u mnie top radia 357, miejsce 99... 👍 U mnie też, już jako noworoczna tradycja. No i genialny jest ten numer. Edytowano 1 stycznia 2022 przez Grzesiek202 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 1 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2022 przełącz na tvp 2 hd może bedzie lepiej? u mnie tv to oddzielny element i gra jak gra... 1 godzinę temu, tomek4446 napisał: Oglądam właśnie Koncert Noworoczny z Wiednia na TVP Kultura Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karaluch Napisano 1 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2022 Łał, żałuję, że nigdzie tego kupić nie można: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 1 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 1 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2022 2 minuty temu, audiowit napisał: "TOOL ponownie w Polsce! Zespół zagra już 21 maja 2022 w TAURON Arenie Kraków, " Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 1 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2022 W tej tragicznej akustyce? Zenua. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 1 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2022 szkoda, że tylko na trzecim... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 1 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2022 Rocznica Freddiego pewnie wpłynęła na miejsce... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 1 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2022 https://kalyascintilla.bandcamp.com/album/trinkets Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lok Napisano 2 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 2 stycznia 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 2 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 2 stycznia 2022 Zgłosiłem post do usunięcia, ale zdaje się, że @MariuszZ też odsypia nowy rok. Pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam 🙂. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 2 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 2 stycznia 2022 22 godziny temu, tomek4446 napisał: Oglądam właśnie Koncert Noworoczny z Wiednia na TVP Kultura , pytanko. Wy też macie taki kiepski dźwięk ? Przestawiłem amp. kD na stereo , wyłączyłem suba i jest i tak średnio , bo tak normalnie na 5.1 się nie da słuchać. Nie było tak źle, ale słuchałem 1 uchem bo miałem inne zajęcie w tym czasie 🙄 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 2 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 2 stycznia 2022 Nie ma co, odkrywczy ten top radia 🤣 Za rok podium albo takie samo, albo zmiana miejsc w pierwszej trójce, piątce. Nie powiem, Bohemian Rhapsody dobre, Zeppelin też, akurat Brothers in Arms sporo u mnie straciło. Dazed and Confused pewnie za trudne by było 😆 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts