tchocky Napisano 9 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2023 5 godzin temu, MarcKrawczyk napisał: z 1979 Dla mnie to przede wszystkim debiuty Joy Division, Gang of Four i The Cure. Do tego The Clash- London Calling, Wire - 154, Talking Heads - Fear of Music, XTC - Drums and Wires, Public Image Ltd - Metal Box, The Police - Reggatta de Blanc. No i Pink Floyd The Wall i Off the Wall Jacksona. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 9 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2023 (edytowany) 2 godziny temu, AudioTube napisał: Gitary w blasku, mnóstwo iskier, o zlewaniu/kleju w realizacji nie ma mowy. Dzięki, potwierdza to moją obserwację, że Dynaudio S40 w zestawieniu z tym wzmacniaczem nie radzą sobie z mocniejszym rockiem. Szkoda, bo w innym repertuarze grały mi razem wspaniale. Edytowano 9 stycznia 2023 przez Rafał S Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonique Napisano 10 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 10 stycznia 2023 7 godzin temu, tchocky napisał: Dla mnie to przede wszystkim debiuty Joy Division, Gang of Four i The Cure. Do tego The Clash- London Calling, Wire - 154, Talking Heads - Fear of Music, XTC - Drums and Wires, Public Image Ltd - Metal Box, The Police - Reggatta de Blanc. The Police - Reggatta de Blanc przyniosła już wtedy takie „hity”… ale dawno to było… 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 10 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 10 stycznia 2023 (edytowany) 10 godzin temu, tchocky napisał: Dla mnie dla mnie też, tyle że o nurcie new romatic tam rozprawialiśmy... Edytowano 10 stycznia 2023 przez MarcKrawczyk 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 10 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 10 stycznia 2023 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 10 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 10 stycznia 2023 po tych syntezatorach nabrałem ochoty na gitary... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 11 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 11 stycznia 2023 Nie był od nich nic nowego od 24 lat, a w kwietniu ma ukazać się płyta… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 11 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 11 stycznia 2023 @J4Z Sympatyczny jest też ten dokument o Quincy Jonesie na Netfliksie - nie wiem, czy widziałeś. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 11 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 11 stycznia 2023 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 12 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 12 stycznia 2023 ostatnio radio męczy w kółko... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 12 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 12 stycznia 2023 Można jeszcze coś z new romantic? To piosenka, która bardzo mi się podobała w dzieciństwie. Nie pytajcie mi się dlaczego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 12 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 12 stycznia 2023 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 12 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 12 stycznia 2023 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 13 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2023 W piątek 13 nie może być inaczej… 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 13 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2023 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 13 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2023 Oto pop Iggy Pop… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 13 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2023 czyli taki pop-music czyli organista prawosławny taki 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 13 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2023 Igi już zawsze będzie mi się kojarzyć z tym filmem. No, albo z tym... Kiedyś to w ogóle dużo oglądełem. Teraz już od ponad dekady nie wiem co się dzieje. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 13 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2023 Świetny film i równie świetna ścieżka dźwiękowa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonique Napisano 13 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2023 W Trainspotting to Iggy spokojnie mógłby zagrać… jego sposób bycia i osobowość pasują tu jak ulał. Miałby tylko jeden problem: akcent… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pajto02 Napisano 13 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2023 Bardzo żałuję, że chłopaki się rozeszli, naprawdę mieli coś w sobie i fajnie się dopełniali 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 14 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 14 stycznia 2023 Kurna , jak to zajebiście u mnie gra ! 😄 Cofam tamto , to dopiero brzmi obłędnie ! Dajcie ciut głośniej ! Kocham Mongołów ! To co wykombinowali jest genialne 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 14 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 14 stycznia 2023 jak karnawał to chłopaki ze sklepu idealni... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 14 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 14 stycznia 2023 2 godziny temu, tomek4446 napisał: Kocham Mongołów ! To co wykombinowali jest genialne Tomek, zabrałem parę miesięcy temu moją 13-letnią córkę na ich koncert w Warszawie. I od tej pory mają nową, wielką fankę Fana również Bardzo ich lubię. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 14 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 14 stycznia 2023 27 minut temu, maxredaktor napisał: Tomek, zabrałem parę miesięcy temu moją 13-letnią córkę na ich koncert w Warszawie. Zazdroszczę i Tobie i Córce. Świetne nie discopolowe połączenie folku i metalu. To tak naprawdę drugi zespół oprócz Jethro Tull , gdzie jestem w stanie zaakceptować folk. Oldfield robił też takie podchody , ale moim zdaniem mu nie poszło 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts