Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

OOOO!!!!!!!

I na koniec apel – w cenie jednej płytki Holfi The Magician, mógłbyś kupić dwa fajne wydania na CD albo jedno na winylu. Wspieraj artystów, nie szarlatanów.

To powinno być na górze tego forum(w miejsce tych płytek wstawić można audio pierdoły) ;)

Napisano (edytowany)
3 godziny temu, JohnDoe napisał:

pracuje wyłącznie z niebieskim licznikiem!

Widzę że przesłuchałeś materiał od Miro 🤣 Ja się wstydziłem słuchając tego, niestety tak mam.

Kiedyś analizowaliśmy inny router i wtedy była rozmowa o przewodach sieciowych audiofilskich. Masakra, ja trochę z branży i taki bełkot mnie obezwładnia tak samo jak niebieski licznik i się wstydzę za kogoś 😁

Edytowano przez Inferno
Napisano (edytowany)
3 godziny temu, JohnDoe napisał:

Ten router (z uwagi na złotą płytkę PCB) pracuje wyłącznie z niebieskim licznikiem!

Hahaha.... w punkt! Aż mi humor poprawiłeś. Powiem że "materiału" i do teraz nie ogarniam :)

Edytowano przez Chyba Miro 84
Napisano
5 godzin temu, Inferno napisał:

Ja się wstydziłem słuchając tego, niestety tak mam.

Bywa, że i ja tak mam, czasem poziom żenady oglądanych/słuchanych materiałów "wygania mnie do piwnicy"  😆

• 3 weeks later...
Napisano

60 koła za takie kolumny to bzdura totalna... zwróćcie uwagę na wykonanie zwrotnicy; cewki na rdzeniach magnetycznych nawinięte byle jak, rezystor za 1 zł i czerwony kondek za 50 gr. Przetworniki 20 cm i skuteczność 87dB. Jedno trzeba przyznać - wiedzą jak robić kasę.

• 2 weeks later...