Fafniak Napisano 6 listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 listopada 2020 OOOO!!!!!!! I na koniec apel – w cenie jednej płytki Holfi The Magician, mógłbyś kupić dwa fajne wydania na CD albo jedno na winylu. Wspieraj artystów, nie szarlatanów. To powinno być na górze tego forum(w miejsce tych płytek wstawić można audio pierdoły) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 7 listopada 2020 Udostępnij Napisano 7 listopada 2020 (edytowany) Ałdiofilski rołter https://thelinearsolution.com/ocxo_router.html Coś dla wyczynowców ahh i coś bliżej ludu https://www.audiostereo.pl/topic/152714-oczyszczacze-zasilania/page/2/#comments Edytowano 7 listopada 2020 przez Fafniak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 listopada 2020 Udostępnij Napisano 7 listopada 2020 Ten router (z uwagi na złotą płytkę PCB) pracuje wyłącznie z niebieskim licznikiem! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 7 listopada 2020 Udostępnij Napisano 7 listopada 2020 (edytowany) 3 godziny temu, JohnDoe napisał: pracuje wyłącznie z niebieskim licznikiem! Widzę że przesłuchałeś materiał od Miro 🤣 Ja się wstydziłem słuchając tego, niestety tak mam. Kiedyś analizowaliśmy inny router i wtedy była rozmowa o przewodach sieciowych audiofilskich. Masakra, ja trochę z branży i taki bełkot mnie obezwładnia tak samo jak niebieski licznik i się wstydzę za kogoś 😁 Edytowano 7 listopada 2020 przez Inferno Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 7 listopada 2020 Udostępnij Napisano 7 listopada 2020 (edytowany) 3 godziny temu, JohnDoe napisał: Ten router (z uwagi na złotą płytkę PCB) pracuje wyłącznie z niebieskim licznikiem! Hahaha.... w punkt! Aż mi humor poprawiłeś. Powiem że "materiału" i do teraz nie ogarniam Edytowano 7 listopada 2020 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 7 listopada 2020 Udostępnij Napisano 7 listopada 2020 Wczoraj przeglądałem stronę Lampizatora , tam był jakiś audiofilski PC za około 40tysi , więc ten rołter powyżej mógłby spasować Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 listopada 2020 Udostępnij Napisano 7 listopada 2020 5 godzin temu, Inferno napisał: Ja się wstydziłem słuchając tego, niestety tak mam. Bywa, że i ja tak mam, czasem poziom żenady oglądanych/słuchanych materiałów "wygania mnie do piwnicy" 😆 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bahzell Napisano 8 listopada 2020 Udostępnij Napisano 8 listopada 2020 Skoro są dyski audiofilskie, kable usb, kable rj to czemu nie router. Wolno. Ja czekam na jakiś rozpylacz jonizujący dla lepszego rozprzestrzeniania się wifi po domu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 8 listopada 2020 Udostępnij Napisano 8 listopada 2020 11 minut temu, Bahzell napisał: Ja czekam na jakiś rozpylacz jonizujący dla lepszego rozprzestrzeniania się wifi po domu. A ja na odświeżacz powietrza dwa w jednym ktory to poprawia brzmienie dzwieku rozchodzacego sie w pomieszczeniu 😜 🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 8 listopada 2020 Udostępnij Napisano 8 listopada 2020 @Chyba Miro 84 w sumie prędkość dźwięku zależy od gęstości ośrodka ale z tego co pamietam to w powietrzu bardziej ma na to wpływ temperatura niż wilgotność .... czyli audiofilski grzejnik 🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bahzell Napisano 8 listopada 2020 Udostępnij Napisano 8 listopada 2020 Ale dźwięk lepiej się rozchodzi w wodzie a już w ogóle lepiej to w metalu. Zalać pomieszczenie, akwalung (audiofilski oczywiście) na siebie i SŁUCHAĆ! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 8 listopada 2020 Udostępnij Napisano 8 listopada 2020 Wilgotność powietrza ma równie duży wpływ na rozchodzenia się dźwięku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 8 listopada 2020 Udostępnij Napisano 8 listopada 2020 (edytowany) Potwierdzam. Mieszkam w UK a tu pory deszczowe wyraznie to pokazują. Edytowano 8 listopada 2020 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 8 listopada 2020 Udostępnij Napisano 8 listopada 2020 Czyli audiofilska sauna 👍 wilgotno i gorąco Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 9 listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 listopada 2020 https://www.audiocheck.net/index.php W najblizszym wolnym czasie Zagłębie sie nieco w tej stronce... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 25 listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 listopada 2020 (edytowany) 60.000zł. Czy uważacie że to nie za dużo za to... https://audio.com.pl/testy/stereo/kolumny-glosnikowe/3293-proac-k3 Coś tanie te kolumny... Edytowano 25 listopada 2020 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektron6 Napisano 25 listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 listopada 2020 60 koła za takie kolumny to bzdura totalna... zwróćcie uwagę na wykonanie zwrotnicy; cewki na rdzeniach magnetycznych nawinięte byle jak, rezystor za 1 zł i czerwony kondek za 50 gr. Przetworniki 20 cm i skuteczność 87dB. Jedno trzeba przyznać - wiedzą jak robić kasę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 25 listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 listopada 2020 (edytowany) Pewnie by nam kopary opadły gdyby sie okazalo ze juz np. 1000 par sprzedano. Pewnie na czarny piątek cena troche spadnie Edytowano 25 listopada 2020 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 9 grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 9 grudnia 2020 Natrafiłem na kolumnową ciekawostkę. Głośniki z wewnętrznym dyfuzorem! MayFly Audio SystemsMF-201A. I jeszcze dopasowany do koncepcji stand. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 9 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 grudnia 2020 (edytowany) Stand pod wyglada jak poprostu "odrzut" materiału z wnetrza kolumny.... żart Fajna kolumienka.... bravo Edytowano 9 grudnia 2020 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 9 grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 9 grudnia 2020 Niekoniecznie żart. Też mi przeszło przez głowę, że stand jest z odpadu. Ale nieważne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 9 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 grudnia 2020 No to.... 🍻 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 9 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 grudnia 2020 8 godzin temu, Kraft napisał: Głośniki z wewnętrznym dyfuzorem Ciekawe czy wnętrze to efekt obliczeń, czy raczej fantazji stolarza?🤔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 9 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 grudnia 2020 Wygląda , jak by w czasie procesu obróbki CNC oszalało Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 9 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 grudnia 2020 Jednak nikt chyba nie powie ze tam sie tworzy jakas fala stojącą. Rozpraszanie pierwszorzedne 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts