audiowit Napisano 17 listopada 2018 Udostępnij Napisano 17 listopada 2018 I to wcale nie takie drogie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 17 listopada 2018 Udostępnij Napisano 17 listopada 2018 1 minutę temu, Fafniak napisał: @MobyDicknie przesadzasz trochę ? Na słuchawkach stają się bardzo dotkliwe wszystkie szumy i trzaski niestety . Dlatego odsłuchiwanie gramofonu w taki sposób było by strzałem sobie w kolano ... Takie uroki techniki analogowej z bardzo słabym sygnałem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 17 listopada 2018 Udostępnij Napisano 17 listopada 2018 Tak myślałem że o to ci chodzi Wielokrotnie słuchałem, czasem też płyt prosto z komisu, trzeba zdawać sobie sprawę z tego Ale jest wyjście z sytuacji. Bierzesz 8 dobrze nagranych płyt , myjesz je... i okazuje sie ze można słuchać na słuchawkach Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 17 listopada 2018 Udostępnij Napisano 17 listopada 2018 (edytowany) Widzę, ze nawet producent poznal się na swoim produkcie i znalazl dla niego wlasciwe zastosowanie. Edytowano 17 listopada 2018 przez audiowit Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 17 listopada 2018 Udostępnij Napisano 17 listopada 2018 Po dzisiejszym pobycie na stadionie odnoszę wrażenie że pokoje i sprzęt jest lepiej przygotowany. W większej liczbie pokoi chętnie sobie siadałem i słuchałem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stream Napisano 17 listopada 2018 Udostępnij Napisano 17 listopada 2018 7 godzin temu, audiowit napisał: Widzę, ze nawet producent poznal się na swoim produkcie i znalazl dla niego wlasciwe zastosowanie. Właściwym zastosowaniem ekspresu jest parzenie kawy. Chyba każdy producent o tym wie... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 18 listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 listopada 2018 Pozwolę sobie wkleić pokoje w których mi się podobało : Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 18 listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 listopada 2018 (edytowany) Rockporty zagraly jak zwykle. Gdybym mial kasę to kupilbym... Bardziej myśląc o sobie zastanawiałem się nad czymś takim. 8mm audiolab. Edytowano 19 listopada 2018 przez audiowit Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 18 listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 listopada 2018 Kolejne "fajnie grające pokoje" (subiektywnie) Natomiast dzisiaj w Sobieskim zachwyciły mnie 3 pokoje : Zestaw exposure serii 5xxxx i te kolumny - wreszcie nasycony dźwięk :D oraz: A na koniec coś co do klasyki jest obłędne : Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pboczek Napisano 18 listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 listopada 2018 Czy dominuje jakiś gatunek muzyczny? Co zapodają z tych zestawów? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 18 listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 listopada 2018 (edytowany) Najlepszy rock. Maytek i Wilson Sabrina. Edytowano 19 listopada 2018 przez audiowit Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pboczek Napisano 18 listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 listopada 2018 Winyl czy plik? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 18 listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 listopada 2018 (edytowany) Najlepsze kolumny....nie zartuję. Nie liczac wilsonów, avangardów, blumenchoferów i rockportów. Gora sb beryl, doł chyba visaton. Bardzo podobaly mi się blumenchofery ( taka platoniczna miłosć) Nie sposób też nie wspomnieć o Grobel audio Studerze i kolumnach diy. No i Pinkflojdach z taśmy. P boczku, jesli chodzi o zdjęcie to plik i to z Majtka cyfrowego. Pedził Wilsony aż miło. Przez chwilę pomyslalem zeby zwinąć tego majtka do paczki papierosow ;). Edytowano 18 listopada 2018 przez audiowit Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 18 listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 listopada 2018 19 minut temu, audiowit napisał: Najlepsze kolumny....nie zartuję. Nie liczac wilsonów, avangardów, blumenchoferów i rockportów. subiektywnie pewnie tak :D 27 minut temu, Pboczek napisał: Czy dominuje jakiś gatunek muzyczny? Co zapodają z tych zestawów? Dominuje jazz ale coraz mniej jest plumkania W większości miejsc można było poprosić o konkretne płty lub zapodać własną - nie było problemów Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 18 listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 listopada 2018 I obieltywnie też. Nie wiem czy słuchałeś? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 18 listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 listopada 2018 Ty chociaż wiesz co to jest obiektywizm? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 19 listopada 2018 Udostępnij Napisano 19 listopada 2018 Dzięki wszystkim za wystawę, @RoRo miło było poznać zarówno Ciebie jak i kolegę, którego nicka już nie pamiętam. Dla wystawców AS to prawdziwy hardcore, wszystko mnie boli, chyba dziś nie wyjdę z łóżka. Ja stałem w pokoju (ten z brodą), gdzie grała Yamaha R-N803D z Mission QX-3- wiedziałem, że będzie dobrze, ale aż tak pozytywnych relacji się nie spodziewałem. Ludzie nie mogli uwierzyć, że set kosztował "tylko" 6k Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 19 listopada 2018 Udostępnij Napisano 19 listopada 2018 Byłem byłem i wlasnie nie wszyscy po wyjściu byli zadowoleni. Ale nie przejmuj się tak to wygląda zawsze na targach. moim zdaniem wiele systemów nie zagrało na swoje ceny co okazuje się normą. Wiele produktów absolutnie nie obroniło swojej ceny. I to tych drogich i tych tańszych. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strefa ciszy Napisano 19 listopada 2018 Udostępnij Napisano 19 listopada 2018 (edytowany) Czy ktoś słyszał skrzypaczkę vs kolumny JBL? Uważam że był moment kiedy na chwilę całego utworu kolumny zbliżyły się do oryginału po czym gdzieś to wrażenie oddaliło się. Edytowano 19 listopada 2018 przez strefa ciszy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 19 listopada 2018 Udostępnij Napisano 19 listopada 2018 Na mnie od dwóch lat robi duże wrażenie Gato 11 godzin temu, Top Hi-Fi Poznań napisał: Yamaha R-N803D z Mission QX-3- wiedziałem, że będzie dobrze, ale aż tak pozytywnych relacji się nie spodziewałem. Byłem , słuchałem, i niestety muszę przyznać że ..........zgrało to się bardzo dobrze Byłem na odsłuchu tej Yamahy z Elacami i szału nie było , na AVS z QX-3 całkiem pozytywne wrażenie, fajny zestaw. A może to akustyka ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 20 listopada 2018 Udostępnij Napisano 20 listopada 2018 A byliście w pokoju MegaAcustic i 4Hifi? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strefa ciszy Napisano 20 listopada 2018 Udostępnij Napisano 20 listopada 2018 Byłem, na początku był rozgardiasz. Obsługa troiła się żeby dogodzić każdemu dlatego pozwalali na puszczanie swojej muzyki. Czekałem cierpliwie żeby w obu pokojach leciała ta sama. Ogólnie to szok z niedowierzaniem połączony ze sprawdzaniem czy oby na pewno ten sam sprzęt gra. Był też wykład na temat paneli i jaki gdzie zastosować. Nie było czasu na pytania bo czekała druga tura chętnych porównać z adaptacją i bez. Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rms.pl Napisano 20 listopada 2018 Udostępnij Napisano 20 listopada 2018 Zapraszamy do obejrzenia fotorelacji z Audio Video Show 2018 https://rms.pl/aktualnosci/wydarzenia/2974-audio-video-show-2018-fotorelacja Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Verictum Napisano 20 listopada 2018 Udostępnij Napisano 20 listopada 2018 krótka fotorelacja z AVS 2018 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 20 listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 20 listopada 2018 Jak wklejacie fotografie-to proszę z krótkim opisem (albo jeszcze lepiej z długim, czyli również wrażenia z odsłuchu) jaki to był sprzęt oraz firma wystawiająca... bo sporo czytelników naszego Forum zapewne nie było na AVS i nie zawsze mogło rozpoznać co grało, Top HiFi Poznań -nam też było miło Ciebie poznać osobiście! Wraz ze mną był u Ciebie Audionet. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts