Sqter83 Napisano 17 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2021 A to przepraszam, jak do trola to można 🤣 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sqter83 Napisano 17 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2021 Hmm trudne pytanie. Temat do przemyślenia. A najlepiej się rozmyśla przy dobrej muzyce... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karaluch Napisano 17 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2021 15 minut temu, J4Z napisał: Co innego pozostało? Siedzieć cicho i patrzeć jak forum jest niszczone? O co ci chodzi, kto niby "niszczy" forum? Póki co to ty spamujesz i rzucasz oskarżeniami w różnych wątkach, nie tylko w moim kierunku, bez żadnego wyraźnego powodu. Masz chyba jakiś problem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 17 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2021 Proszę o usunięcie mojego konta. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 17 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2021 10 minut temu, seba3002 napisał: Proszę o usunięcie mojego konta. Seba coś Ci zaszkodziło? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 17 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2021 Zbiesił się, albo brymuchy popróbował Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 17 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2021 25 minut temu, seba3002 napisał: Proszę o usunięcie mojego konta. To gdzie się przenosisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karaluch Napisano 27 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2021 Nie mogę dłużej żyć z poczuciem winy. Przyznaję się: to ja, użytkownik @Dzik. Proszę o zasłużoną karę w postaci usunięcia tego nieregulaminowego konta. Piszę publicznie, żeby wszyscy poznali straszną prawdę. Zdaję sobie sprawę, że to szok. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sqter83 Napisano 27 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2021 (edytowany) @KaraluchA teraz na jaki planujesz zmienić ? Edytowano 27 grudnia 2021 przez Sqter83 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 27 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2021 Był perm. Czynnikiem łagodzącym jest przyznanie się do winy i względny spokój. Myślę, że admin i moderacja wezmą to pod uwagę 1 godzinę temu, misiek x napisał: Jaki szok, wszyscy wiemy że jestes dzikiem.😃 Misiek, co myślisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 27 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2021 1 godzinę temu, Karaluch napisał: Przyznaję się: to ja Serio, niemożliwe, brak jakichkolwiek podobieństw 😁 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 27 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2021 (edytowany) Bycie "tutaj" widocznie uzależnia Sam łapię sie na tym iż dzień rozpoczynam (jak co dzień) dobrą kawą i "wejsciem" na forum.audio.com.pl, by zobaczyć... co nowego koledzy i kolezanki piszą. Nie kanały informacyjne jak kiedyś, ale właśnie Tutaj. Pozdrawiam Myślę ze @Karaluch/ @Dzik brakowało bycia "tutaj". Jestem za ułaskawieniem kolegi i pozwolenie mu być wśród Nas. Edytowano 27 grudnia 2021 przez Chyba Miro 84 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 27 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2021 Jak będzie chciał to wróci z kolejnym kontem i nasze "ułaskawienie" nie jest mu do niczego potrzebne. Odszedł, jak zrozumiał, że z wiatrakami nie wygra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 28 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2021 Ciekawe jaką ksywkę wybierze? Poprzednie malejąco ustawił... 😜 Coś te wiatraki musi napędzać 🤔 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 28 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2021 stawiam na "pluskwa" albo w drugą stronę - "nosorożec" 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 28 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2021 12 godzin temu, slaw0001 napisał: Jak będzie chciał to wróci z kolejnym kontem i nasze "ułaskawienie" nie jest mu do niczego potrzebne. Odszedł, jak zrozumiał, że z wiatrakami nie wygra. On już tu jest innym/i kontami Panie nie znasz topologii działania takich karaluchów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 28 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2021 No i szkoda gościa, bo rozsądnie pisał, tylko, że za dużo. Takie forumowe ADHD. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maliik Napisano 28 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2021 Gdyby ktoś pytał, to ja Dzikiem nie jestem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sqter83 Napisano 28 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2021 20 minut temu, Maliik napisał: Gdyby ktoś pytał, to ja Dzikiem nie jestem. A Karaluchem ?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 28 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2021 21 minut temu, Sqter83 napisał: A Karaluchem ?? 🤣🤣 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karaluch Napisano 28 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2021 Dementuję pogłoski, jakobym miał jeszcze jakieś konto na tym forum, zresztą mój formalno-niepoważny sposób formułowania wypowiedzi jest wyraźną sygnaturą i dość łatwo mnie zidentyfikować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 28 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2021 26 minut temu, Karaluch napisał: Dementuję pogłoski, jakobym miał jeszcze jakieś konto na tym forum, zresztą mój formalno-niepoważny sposób formułowania wypowiedzi jest wyraźną sygnaturą i dość łatwo mnie zidentyfikować. Karaluchy ponoć ciężko wyplenić 🤪 To podstęp 😝 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karaluch Napisano 28 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2021 Nie tak trudno jak zabobon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 28 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2021 Na pewno kolega @Dzik vel @Karaluch jest osobą dużo piszącą i jeśli nie zapętla się w przepychanki słowne to i na temat. Wiadomo, każdy ma swój punkt widzenia/przekonania/doświadczenia jednak "inkwizytorowanie" i wpychanie swojego zdania w każdą dyskusję to nie najlepszy sposób na forumowe życie, stąd też tyle złych emocji. Inna sprawa, że pobieżny czytelnik szybko wyłapie kąśliwości nawet wśród kilkutysięcznych posciaży/użytkowników. PS a skoro mowa o nowym nicku to żeby znowu nie było niedomówień kim ów user jest to może karadzik i byłaby to jakaś kontynuacja 🤫 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karaluch Napisano 28 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2021 18 minut temu, Chili napisał: Wiadomo, każdy ma swój punkt widzenia/przekonania/doświadczenia jednak "inkwizytorowanie" i wpychanie swojego zdania w każdą dyskusję to nie najlepszy sposób na forumowe życie Pełna zgodna, jednak wg mnie nie na tym polega problem, tylko na tym, że niektórych drażni samo wyrażanie obrazoburczych poglądów - nie ważne gdzie i jak często. Sam fakt, że one gdzieś są, dostępne publicznie do wglądu dla każdego, jest... trudny. Zatem, skrywam to, o czym nie winno się mówić w grobowcu, którym się staje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts