Asia Napisano 4 czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 czerwca 2021 10 minut temu, audiowit napisał: Życzę Ci, żebyś kiedyś je miała. To najwyższa liga. Pożadny, żetelny dźwięk beż audiofilskie ściemy. Zawsze mogę pomażyć 😁. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 4 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2021 39 minut temu, audiowit napisał: Chińczycy wiedzą co dobre Tak nawiasem mówiąc, kolorowe membrany KEF LS50 są wynikiem gustów na rynek azjatycki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 4 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2021 16 minut temu, audiowit napisał: Pożadny, żetelny dźwięk 5 minut temu, Asia napisał: Zawsze mogę pomażyć Zmówiliście się czy co? Mnie już oczy bolą. Pohamujcie się proszę 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 4 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2021 No co, o poważnym audio nie można pogadać? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 4 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2021 A teraz przedstawiam moje marzenie , Rackport Aviori II / zdjęcie 1/ . Słuchałem ich z McIntoshem , Tenorem i Dan D'Agostino , mam wrażenie , że nawet z mini wierzą zagrały by pięknie Wg ,nie to właśnie z Racportami McIntosh grał najlepiej, i dużo stracił jak zaczął podłączać swoje XRT2 / zdjęcie 2/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 4 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2021 Zdjęcie nr 1 bajka Zdjęcie nr 2 tragedia 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 4 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2021 13 minut temu, MobyDick napisał: Tak nawiasem mówiąc, kolorowe membrany KEF LS50 są wynikiem gustów na rynek azjatycki. Miedziana na pewno. Czy inne kolory również? Niekoniecznie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 4 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2021 @audiowit Miałem identyczne odczucie. Zresztą nie tylko chyba my tak sądzimy , widziałem jak w 2018 ludziska wchodzili i za moment wychodzili z boksu McIntosha , było słabo Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 4 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2021 Kef jeszcze Angielski. A tu moje brzydale Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 4 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2021 (edytowany) 13 minut temu, audiowit napisał: A tu moje brzydale W czapkach piękne. Edytowano 4 czerwca 2021 przez HQ150 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 4 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2021 A tu kolejne moje brzydale Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 4 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2021 (edytowany) Też lubię proste formy. Edytowano 4 czerwca 2021 przez HQ150 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 4 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2021 (edytowany) "Starej daty" kolumny kanciaste niektórzy piszą ze brzydkie, ale "grają" (i to nie gorzej niz współczesne). W sumie tak kiedyś głównie budowano kolumny. Nowoczesne to głównie zaoblenia krawedzi, skosy itp. Ale nie zauważyłem by ktoś wrzucił tu kolumny typu OB. Edytowano 4 czerwca 2021 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 4 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2021 Możliwie najprostsza forma. Pomost między materia, a tym co nienamacalne i ulotne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 4 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2021 11 minut temu, HQ150 napisał: Też lubię proste formy. Proste, ale zakrzywione też ładne. I polskie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 4 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2021 1 godzinę temu, Kraft napisał: Proste, ale zakrzywione też ładne. I polskie. Za tyle kasy to powinny mieć jeszcze kostkarkę do lodu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 4 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2021 A jak już sobie kupię Racporty to koniecznie dorzucę drugie moje marzenie, czyli Tenor Audio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 4 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2021 W drogich klockach to wiadomo, że jest na czym oko zawiesić. Ale można też i tanio i pięknie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 4 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2021 (edytowany) Moje brzydale ktoś kiedyś porównał do R2-D2🤣 Edytowano 4 czerwca 2021 przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 4 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2021 10 minut temu, HQ150 napisał: Ale można też i tanio i pięknie. Oczywiście, czego dowodzą genialne projekty, które w latach 50- i 60-tych przygotowywał dla Brauna Dieter Rams. A które, kilkadziesiąt lat później (!), stały się inspiracją dla wyprzedzających epokę projektów Appla;) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 4 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2021 6 minut temu, Rega napisał: Moje brzydale ktoś kiedyś porównał do R2-D2 Roman, nie wiem czy to ważne ,ale coś Ci się przyczepiło na górze skrzynki , jakieś dwa obiekty Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 4 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2021 @tomek4446 - i w dodatku to coś ma ogon😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 4 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2021 1 minutę temu, Rega napisał: i w dodatku to coś ma ogon "Gwiezdne Wojny" pełną gębą Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 4 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2021 15 minut temu, Kraft napisał: Oczywiście, czego dowodzą genialne projekty, które w latach 50- i 60-tych przygotowywał dla Brauna Dieter Rams. I do dzisiaj cieszą oko. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 4 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2021 ciekawe co powiecie na taką polską konstrukcję?... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts