soberowy Napisano 3 marca 2023 Napisano 3 marca 2023 Kolumny czy standy? Mi się kolumny podobają, podstawki już niekoniecznie. 2 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 3 marca 2023 Napisano 3 marca 2023 Standy jednak dopełniają wygląd, bo np niższy model na mniej odjechanych nie jest jakoś specjalnie ładny… Odpisz, cytując
Adi777 Napisano 3 marca 2023 Napisano 3 marca 2023 39 minut temu, J4Z napisał: Zdanie musi! być kontrowersyjne. Inaczej nie byłby sobą. 😏 Ładne są. 👍 Dla mnie też nie są ładne 🤪 Odpisz, cytując
Amarok Napisano 3 marca 2023 Napisano 3 marca 2023 1 godzinę temu, soberowy napisał: Kolumny czy standy? Mi się kolumny podobają, podstawki już niekoniecznie. Mi również, ale kto wie czy te standy nie kosztują więcej niż same głośniczki 🙃. Odpisz, cytując
Adi777 Napisano 3 marca 2023 Napisano 3 marca 2023 (edytowany) Widocznie masz specyficzny gust 😄 Żartuję. Ładne, ale nie do końca moja bajka, natomiast nijakimi bym ich nie nazwał. Edytowano 3 marca 2023 przez Adi777 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 3 marca 2023 Napisano 3 marca 2023 A te standy za mną chodzą. Tylko nie wiem czy czarne będą pasowały do ewentualnych białych monitorków czy jednak biały z białym. Może założę taki wątek na ogólnym. 2 2 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 3 marca 2023 Napisano 3 marca 2023 21 minut temu, Adi777 napisał: Te ładniejsze 😉 Od dawna jestem fanem designu QA. Jeden ich wytwór nawet kupiłem. Codziennie cieszy moje oczy. * I co J4Z? Potrafię nie być kontrowersyjny. 1 Odpisz, cytując
sonique Napisano 3 marca 2023 Napisano 3 marca 2023 (edytowany) Nawet jeżeli już nie tak bardzo jak kiedyś (gusta ewaluują) - to wciąż mi się podobają. Surowy design z Salt Lake CIty, Utah korespondujący z otaczającą miasto naturą: lasami, górami, i oczywiście Wielkim Jeziorem Słonym. Posłuchać w Polsce chyba nie sposób. Ponoć brzmią jak się nazywają… Zu Audio - Dirty Weekend. To model najtańszy z gamy: $1599/szt. Milutcy pracownicy… Edytowano 3 marca 2023 przez sonique 1 Odpisz, cytując
Adi777 Napisano 3 marca 2023 Napisano 3 marca 2023 (edytowany) 23 minuty temu, sonique napisał: Ponoć brzmią jak się nazywają… Ponoć kolumny tej firmy to Zuo... 😄 Edytowano 3 marca 2023 przez Adi777 Odpisz, cytując
sonique Napisano 3 marca 2023 Napisano 3 marca 2023 (edytowany) 25 minut temu, Adi777 napisał: Ponoć kolumny tej firmy to Zuo... 😄 Wywołują w Internecie skrajne emocje: od „hate” po „love”. Zauważyłem, że spotykając produkty audio o tak spolaryzowanych opiniach, zazwyczaj lokuję się po stronie „love”. Nie mam i nie miałem zbyt dużo do czynienia z tzw. „brzmieniem amerykańskim” w kontekście kolumn. Jednak w świecie słuchawek ta prezentacja dźwięku to dla mnie ta właściwa, którą najbardziej lubię (i mam). Edytowano 3 marca 2023 przez sonique Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 3 marca 2023 Napisano 3 marca 2023 (edytowany) Nawet zgrabnych białych? Białe standy dla mnie jakoś tracą fajność czarnych... Edytowano 3 marca 2023 przez kaczadupa Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 3 marca 2023 Napisano 3 marca 2023 O te mam na myśli do czarnych standów. Odpisz, cytując
Amarok Napisano 3 marca 2023 Napisano 3 marca 2023 Według mnie tylko czarne standy, białe muszą jednak w komponować się do reszty wyposażenia danego pomieszczenia. Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 3 marca 2023 Napisano 3 marca 2023 19 minut temu, kaczadupa napisał: O te mam na myśli do czarnych standów. Czy dobrze rozumiem, że fundusze na te standy przyjdą ze sprzedaży ATC? Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 3 marca 2023 Napisano 3 marca 2023 Rafał, w piątek nie uda Ci się wyprowadzić mnie z równowagi ATC się nie sprzedaje, tak samo jak Cyrusów kurffffaaaa... 1 Odpisz, cytując
Rega Napisano 3 marca 2023 Napisano 3 marca 2023 (edytowany) A u mnie czarno -białe (biało-czarne) bezrobotne standy Dynaudio pełnią funkcję barku😉😋.A, co - trzeba jakoś zagospodarować sprzet. Edytowano 3 marca 2023 przez Rega 5 Odpisz, cytując
RoRo Napisano 3 marca 2023 Napisano 3 marca 2023 12 minut temu, Rega napisał: A u mnie czarno -białe (biało-czarne) bezrobotne standy Dynaudio pełnią funkcję barku😉😋.A, co - trzeba jakoś zagospodarować sprzet. Niezła funkcja.... choć lepiej, żebyś po prostu kupił sobie jakieś zacne Dynaudio, a procenty i soczek stały gdzie indziej. Pozdrawiam PS. Oczywiście chodzi o to, że na tych standach mało się mieści butelek😛 Odpisz, cytując
Rega Napisano 3 marca 2023 Napisano 3 marca 2023 Jakoś nie uwodzi mnie dźwięk Dynaudio. Możliwe , że słuchałem zbyt niskich modeli. A standy są dość ciekawie zbudowane - maja 93 cm wysokości, jednakże przez całą długość maja gwint mocujący co pozwala je przyciąć do pożądanej wysokości. Niestety już bezpowrotnie. Odpisz, cytując
Audio Autonomy Napisano 3 marca 2023 Napisano 3 marca 2023 40 minut temu, Rega napisał: trzeba jakoś zagospodarować sprzet. Potrzeba matką wynalazków A jak się Wam podobają takie cuda? Nie ma nudy Odpisz, cytując
gienas Napisano 3 marca 2023 Napisano 3 marca 2023 @Rega Dobry pomysł z tym wykorzystaniem standów tylko pierwszy plan zgrzyta na tle drugiego planu Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano 3 marca 2023 Napisano 3 marca 2023 49 minut temu, Audio Autonomy napisał: A jak się Wam podobają takie cuda? Hmm pomaranczowe cudo 👍 Jednak bardziej przyziemny i osiagalny byłyby te dwa słupki - jeden z 4-ma wooferami plus ten z pojedynczym full-em (moglby być nawet na B200). Nawet kolorystycznie pasują. Odpisz, cytując
Rega Napisano 3 marca 2023 Napisano 3 marca 2023 (edytowany) @gienas - wiem, ale co poradzić? Nie mam piwa z 1934 roku, jak obraz (olej - oryginał) za barkiem😄 Edytowano 3 marca 2023 przez Rega 1 Odpisz, cytując
Adi777 Napisano 3 marca 2023 Napisano 3 marca 2023 @Rega Witosha - przeczytałem McIntosh 😄 Odpisz, cytując
Recommended Posts