soberowy Napisano 3 marca 2023 Udostępnij Napisano 3 marca 2023 Kolumny czy standy? Mi się kolumny podobają, podstawki już niekoniecznie. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 3 marca 2023 Udostępnij Napisano 3 marca 2023 Standy jednak dopełniają wygląd, bo np niższy model na mniej odjechanych nie jest jakoś specjalnie ładny… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 3 marca 2023 Udostępnij Napisano 3 marca 2023 39 minut temu, J4Z napisał: Zdanie musi! być kontrowersyjne. Inaczej nie byłby sobą. 😏 Ładne są. 👍 Dla mnie też nie są ładne 🤪 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 3 marca 2023 Udostępnij Napisano 3 marca 2023 1 godzinę temu, soberowy napisał: Kolumny czy standy? Mi się kolumny podobają, podstawki już niekoniecznie. Mi również, ale kto wie czy te standy nie kosztują więcej niż same głośniczki 🙃. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 3 marca 2023 Udostępnij Napisano 3 marca 2023 Te ładniejsze 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 3 marca 2023 Udostępnij Napisano 3 marca 2023 (edytowany) Widocznie masz specyficzny gust 😄 Żartuję. Ładne, ale nie do końca moja bajka, natomiast nijakimi bym ich nie nazwał. Edytowano 3 marca 2023 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 3 marca 2023 Udostępnij Napisano 3 marca 2023 A te standy za mną chodzą. Tylko nie wiem czy czarne będą pasowały do ewentualnych białych monitorków czy jednak biały z białym. Może założę taki wątek na ogólnym. 2 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 3 marca 2023 Udostępnij Napisano 3 marca 2023 21 minut temu, Adi777 napisał: Te ładniejsze 😉 Od dawna jestem fanem designu QA. Jeden ich wytwór nawet kupiłem. Codziennie cieszy moje oczy. * I co J4Z? Potrafię nie być kontrowersyjny. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonique Napisano 3 marca 2023 Udostępnij Napisano 3 marca 2023 (edytowany) Nawet jeżeli już nie tak bardzo jak kiedyś (gusta ewaluują) - to wciąż mi się podobają. Surowy design z Salt Lake CIty, Utah korespondujący z otaczającą miasto naturą: lasami, górami, i oczywiście Wielkim Jeziorem Słonym. Posłuchać w Polsce chyba nie sposób. Ponoć brzmią jak się nazywają… Zu Audio - Dirty Weekend. To model najtańszy z gamy: $1599/szt. Milutcy pracownicy… Edytowano 3 marca 2023 przez sonique 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 3 marca 2023 Udostępnij Napisano 3 marca 2023 (edytowany) 23 minuty temu, sonique napisał: Ponoć brzmią jak się nazywają… Ponoć kolumny tej firmy to Zuo... 😄 Edytowano 3 marca 2023 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonique Napisano 3 marca 2023 Udostępnij Napisano 3 marca 2023 (edytowany) 25 minut temu, Adi777 napisał: Ponoć kolumny tej firmy to Zuo... 😄 Wywołują w Internecie skrajne emocje: od „hate” po „love”. Zauważyłem, że spotykając produkty audio o tak spolaryzowanych opiniach, zazwyczaj lokuję się po stronie „love”. Nie mam i nie miałem zbyt dużo do czynienia z tzw. „brzmieniem amerykańskim” w kontekście kolumn. Jednak w świecie słuchawek ta prezentacja dźwięku to dla mnie ta właściwa, którą najbardziej lubię (i mam). Edytowano 3 marca 2023 przez sonique Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 3 marca 2023 Udostępnij Napisano 3 marca 2023 (edytowany) Nawet zgrabnych białych? Białe standy dla mnie jakoś tracą fajność czarnych... Edytowano 3 marca 2023 przez kaczadupa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 3 marca 2023 Udostępnij Napisano 3 marca 2023 O te mam na myśli do czarnych standów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 3 marca 2023 Udostępnij Napisano 3 marca 2023 Według mnie tylko czarne standy, białe muszą jednak w komponować się do reszty wyposażenia danego pomieszczenia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 3 marca 2023 Udostępnij Napisano 3 marca 2023 19 minut temu, kaczadupa napisał: O te mam na myśli do czarnych standów. Czy dobrze rozumiem, że fundusze na te standy przyjdą ze sprzedaży ATC? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 3 marca 2023 Udostępnij Napisano 3 marca 2023 Rafał, w piątek nie uda Ci się wyprowadzić mnie z równowagi ATC się nie sprzedaje, tak samo jak Cyrusów kurffffaaaa... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 3 marca 2023 Udostępnij Napisano 3 marca 2023 (edytowany) A u mnie czarno -białe (biało-czarne) bezrobotne standy Dynaudio pełnią funkcję barku😉😋.A, co - trzeba jakoś zagospodarować sprzet. Edytowano 3 marca 2023 przez Rega 5 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 3 marca 2023 Udostępnij Napisano 3 marca 2023 12 minut temu, Rega napisał: A u mnie czarno -białe (biało-czarne) bezrobotne standy Dynaudio pełnią funkcję barku😉😋.A, co - trzeba jakoś zagospodarować sprzet. Niezła funkcja.... choć lepiej, żebyś po prostu kupił sobie jakieś zacne Dynaudio, a procenty i soczek stały gdzie indziej. Pozdrawiam PS. Oczywiście chodzi o to, że na tych standach mało się mieści butelek😛 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 3 marca 2023 Udostępnij Napisano 3 marca 2023 Jakoś nie uwodzi mnie dźwięk Dynaudio. Możliwe , że słuchałem zbyt niskich modeli. A standy są dość ciekawie zbudowane - maja 93 cm wysokości, jednakże przez całą długość maja gwint mocujący co pozwala je przyciąć do pożądanej wysokości. Niestety już bezpowrotnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audio Autonomy Napisano 3 marca 2023 Udostępnij Napisano 3 marca 2023 40 minut temu, Rega napisał: trzeba jakoś zagospodarować sprzet. Potrzeba matką wynalazków A jak się Wam podobają takie cuda? Nie ma nudy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 3 marca 2023 Udostępnij Napisano 3 marca 2023 @Rega Dobry pomysł z tym wykorzystaniem standów tylko pierwszy plan zgrzyta na tle drugiego planu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 3 marca 2023 Udostępnij Napisano 3 marca 2023 49 minut temu, Audio Autonomy napisał: A jak się Wam podobają takie cuda? Hmm pomaranczowe cudo 👍 Jednak bardziej przyziemny i osiagalny byłyby te dwa słupki - jeden z 4-ma wooferami plus ten z pojedynczym full-em (moglby być nawet na B200). Nawet kolorystycznie pasują. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 3 marca 2023 Udostępnij Napisano 3 marca 2023 (edytowany) @gienas - wiem, ale co poradzić? Nie mam piwa z 1934 roku, jak obraz (olej - oryginał) za barkiem😄 Edytowano 3 marca 2023 przez Rega 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 3 marca 2023 Udostępnij Napisano 3 marca 2023 A myślałem że to lustro w ramie 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 3 marca 2023 Udostępnij Napisano 3 marca 2023 @Rega Witosha - przeczytałem McIntosh 😄 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts