Chyba Miro 84 Napisano 14 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2023 19 godzin temu, DiBatonio napisał: Kolumny wyższe od właścicieli 😆😆😆 Może słuchają "na stojąco" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 16 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 16 kwietnia 2023 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 16 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 16 kwietnia 2023 Massive Luxury Overdose 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 16 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 16 kwietnia 2023 I tak trzymać… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 16 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 16 kwietnia 2023 Obrzydliwe, przynajmniej kolorystycznie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 16 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 16 kwietnia 2023 29 minut temu, MarcKrawczyk napisał: I tak trzymać… Jak by wywalić te dwa srebrne pudła , to całkiem przyjemne zdjęcie A , która z Pań to ta Agostino ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 16 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 16 kwietnia 2023 1 minutę temu, tomek4446 napisał: A , która z Pań to ta Agostino ? z lewej córka, z prawej żona... A tu mniej rozpraszająco… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 16 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 16 kwietnia 2023 AA górą w starciu z Dan D'Agostino. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 16 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 16 kwietnia 2023 Bo AA to dobra firma jest i nie chodzi mi tylko o design … Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 16 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 16 kwietnia 2023 To teraz polska marka Muarah… 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 16 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 16 kwietnia 2023 6 godzin temu, MarcKrawczyk napisał: Myślałem, że to Naultilus i kapitane Nemo.... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 16 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 16 kwietnia 2023 Też ładnie… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 16 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 16 kwietnia 2023 3 godziny temu, terracan1929 napisał: Myślałem, że to Naultilus i kapitane Nemo.... A ktoś na forum słuchał może co ten sprzęt potrafi ? Wygląd jest jakiś a brzmienie ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 17 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2023 Zawsze możesz wypożyczyć z korisu. https://koris.pl/dan-d-agostino-relentless-preamplifier.html https://koris.pl/dan-d-agostino-momentum-m400-mvx-12220.html 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 17 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2023 Dzięki. Wolę wypożyczyć Moona 250i. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 17 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2023 Za to oko cyklopa chyba płaci się setki tysięcy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 17 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2023 Raczej i wygląda jak sprzęt dla cygańskiego króla. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 17 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2023 (edytowany) 14 minut temu, kaczadupa napisał: Raczej i wygląda jak sprzęt dla cygańskiego króla. Pół biedy, gdyby to chociaż było spójne. Ale jest jednocześnie złotko, futurystyczne elementy i "choinka" w stylu hi-fi z lat 90-tych. Nie. Edytowano 17 kwietnia 2023 przez Rafał S 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 17 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2023 5 minut temu, Rafał S napisał: Pół biedy, gdyby to chociaż było spójne. Ale jest jednocześnie złotko, futurystyczne elementy i "choinka" w stylu hi-fi z lat 90-tych. Nie. A to nie są jedne z bardziej cenionych wzmacniaczy w audiofilskim świecie 😏? I z tego co kojarzę, są marzeniem Piotra Sanyo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 17 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2023 Zingali Acoustics. Bohne Audio. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 17 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2023 10 minut temu, KrólKiczu napisał: A to nie są jedne z bardziej cenionych wzmacniaczy w audiofilskim świecie 😏? I z tego co kojarzę, są marzeniem Piotra Sanyo. Tak je zjechaliście, że i @tomek4446 siedzi cicho, a po AVS bardzo je lubił bo i grały z jego wymarzonymi Wilsonami… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 17 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2023 18 minut temu, MarcKrawczyk napisał: Tak je zjechaliście, że i @tomek4446 siedzi cicho, a po AVS bardzo je lubił bo i grały z jego wymarzonymi Wilsonami… Zjechaliśmy 🙂? Chyba nie ja🙂. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 17 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2023 24 minuty temu, KrólKiczu napisał: A to nie są jedne z bardziej cenionych wzmacniaczy w audiofilskim świecie 😏 Pewnie tak. Nie wiem, nie jestem audiofilem. Gdybym miał te 2m na Momentum, to kupiłbym podobnego Maka, co Rokownik i dom za resztę. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 17 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2023 1 godzinę temu, KrólKiczu napisał: Zjechaliśmy 🙂? Chyba nie ja🙂. nie no tak, to wiadomo, że my mamy cygański gust... reszta ma wiejski, bo lubi maca...he,he,he... 1 godzinę temu, Rafał S napisał: Pewnie tak. Nie wiem, nie jestem audiofilem. Gdybym miał te 2m na Momentum, to kupiłbym podobnego Maka, co Rokownik i dom za resztę. mam dobrą wiadomość, 2 bańki kosztują Relentless, te momentum co grały na AVS są znacznie tańsze.... https://koris.pl/dan-d-agostino-momentum-m400.html sorry, nie umiem w emotki... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 17 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2023 14 minut temu, MarcKrawczyk napisał: nie no tak, to wiadomo, że my mamy cygański gust... Marcin, ale ja słowa nie napisałem o cygańskim guście 😝. Mi akurat wizualnie podobają się te wzmacniacze. Chociaż raczej na czwarte piętro ciężko by je było wnieść. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts