Kubad Napisano 8 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 8 czerwca 2021 6 godzin temu, Chyba Miro 84 napisał: Czy aby ta "noga" jest wystarczajaco szeroka. Małe dzieci mają czasami niewyobrażalne pomysły Wygląda niezbyt stabilnie i mi przypomina nogę od krzesła barowego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 8 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 8 czerwca 2021 Można kupić na Allegro Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 9 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 9 czerwca 2021 Dnia 3.06.2021 o 23:49, JaZz napisał: Przed chwilą w dziale stereo pojawiły się ciekawie wyglądające gruszki No i są teraz wystawione w dziale sprzedaż. 12000zł Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 9 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 9 czerwca 2021 @JaZzNo, ale to tylko dla ,,Maniaków Audio,,. Miałem i słuchałem kiedyś podobnych - Genelec. Wrażenia zostawię dla siebie. Jeśli chcesz to mogę Ci opisac na PW. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 9 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 9 czerwca 2021 @Rega ja bym chętnie przeczytał jak Twoim zdaniem wypadaja Genelce, bo zauważyłem ze sporo sprzetu przeszło przez Twoje ręce wiec zdanie Twoje na temat brzmienia warto by poznać. Pozdr. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 9 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 9 czerwca 2021 @JaZz - nie konspiruję. Opinia jest moim prywatnym zdaniem, a od czasu kiedy odmówiono mi posiadania takiego, staram sie jak najmniej zabierać głos na forum ogólnym. Odpowiedzi już udzieliłem na PW. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 9 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 9 czerwca 2021 Ale tajemnica opisać jakieś niszowe głośniki... Ręce opadają. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 9 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 9 czerwca 2021 20 minut temu, Butler napisał: Ale tajemnica opisać jakieś niszowe głośniki... Ręce opadają. Po pierwsze taki opis i tak jest subiektywny. Po drugie nie ma przymusu wypowiedzi, i należałoby szanować czyjeś postanowienia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 9 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 9 czerwca 2021 (edytowany) 31 minut temu, tomek4446 napisał: Po pierwsze taki opis i tak jest subiektywny. Po drugie nie ma przymusu wypowiedzi, i należałoby szanować czyjeś postanowienia. Dobra dobra, nie moja sprawa. Ale ja chyba mogę mieć na ten temat opinię i ją wyrazić? Czy także muszę podzielić los kolegi Rega? Macie swoje układy, układziki... Publiczne forum a ktoś pisze że nie wolno mu wyrazić własnego zdania... No jak to inaczej skomentować? Ok, koniec OT, nie mój cyrk. Natchnąłem się na taki "wynalazek" Hans Deutsch atlantic 050 Skyline - stoją na OLX A tu trochę mniejsze tego samego producenta. Hans Deutsch Atlantic — Pedro Lume 001 Edytowano 9 czerwca 2021 przez Butler Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 12 czerwca 2021 (edytowany) Znalezione w sieci, projekt DIY chyba Edytowano 12 czerwca 2021 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 12 czerwca 2021 W tą pierwszą to bym kulkę wrzucał i patrzył jak sobie spada tunelem 😆 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 12 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 12 czerwca 2021 12 minut temu, JohnDoe napisał: Znalezione w sieci, projekt DIY chyba Bardzo oryginalne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 12 czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 12 czerwca 2021 5 minut temu, Sanwing napisał: W tą pierwszą to bym kulkę wrzucał i patrzył jak sobie spada tunelem 😆 Jak połączenie farmy mrówek z pinballem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 12 czerwca 2021 Dzieci by od tego nie odeszły 😆 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 12 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 12 czerwca 2021 (edytowany) Najlepsze jest to że praktycznie brak krawędzi - cała droga od tylnej strony membrany "zaoblona" - piękne.... Podejrzewam ze dobry przetwornik w takiej obudowie masakruje dzwiekiem.. Edytowano 12 czerwca 2021 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 13 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 13 czerwca 2021 Ten pierwszy to w sumie to bez większych kłopotów mógłbym na CNC w pracy sobie wykonać. Więcej czasu by chyba zajęło zrobienie projektu niż sama robota. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 13 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 13 czerwca 2021 Można odbębnić konstrukcję kolumn jednym głośnikiem. Można podejść do tematu ambitniej. I to mnie najbardziej zadziwia. Iloma zupełnie różnymi drogami konstruktorzy starają się dojść do tego samego celu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 13 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 13 czerwca 2021 1 godzinę temu, Kraft napisał: Można podejść do tematu ambitniej. Tylko nie wiadomo czy to akurat jest ambitniej. Czy tylko efekciarsko. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 13 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 13 czerwca 2021 Cyrk na kółkach. Zdaję sobie sprawę, że niektórzy są strasznie przewrażliwieni, nadwrażliwcy, ale naprawdę, nie ma co się popisywać w internetach, jakimi to nie jesteśmy wrażliwymi ludźmi, ciekawe, czy w realu tak samo? Niektórzy też powinni się nauczyć czytania ze zrozumieniem, i koniecznie zacząć myśleć logicznie. Oprócz tego, zalecałbym pewnym osobom zrozumienie znaczenia pewnych słów, takich jak: krytyka, wiedza na dany temat, elementy niepodlegające subiektywnej ocenie, czy też jakimś swoim widzimisię. Nie strzelać focha, tylko przedstawić swoją opinię, sensownie, a nie - podoba mi się albo nie podoba, i tyle. Amen. Po to właśnie jest sekcja komentarzy, żeby się ścierać, dzielić opiniami, uwagami, też krytykować, nie tylko klepać się po pleckach. Niestety, niektórzy tego nie rozumieją, i mam tu na myśli raczej dorosłych ludzi. Nie, żeby wiek miał tu coś do znaczenia, ale... Gato Audio. Interesujący styl: Podoba mi się ten gąsienicowy styl, wygląda oryginalnie, ale jest zarazem nieprzesadzony, nieprzekombinowany. 13 minut temu, HQ150 napisał: Tylko nie wiadomo czy to akurat jest ambitniej. Czy tylko efekciarsko. Właśnie, dobre i ciekawe pytanie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 13 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 13 czerwca 2021 Gato wzorniczo bardzo ale to bardzo mi odpowiada.Nie jest nudno a jednocześnie jest gustownie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 13 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 13 czerwca 2021 (edytowany) 13 minut temu, Adi777 napisał: Nie strzelać focha, tylko przedstawić swoją opinię, sensownie, a nie - podoba mi się albo nie podoba, i tyle. Amen. Po to właśnie jest sekcja komentarzy, żeby się ścierać, dzielić opiniami, uwagami, też krytykować, nie tylko klepać się po pleckach. Wszystko się zgadza, tylko czasami po co jest ta agresja, która wprowadza nerwowość i brak samokontroli. A co do Gato, nie wiem czemu, ale zawsze kojarzy mi się, że to zabawka 😀 Edytowano 13 czerwca 2021 przez Amarok Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 13 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 13 czerwca 2021 Ja mam wręcz odmienne skojarzenia. Ta precyzja wykonania, elegancja i jakość użytych materiałów wzbudzają we mnie od razu poczucie, że to jest coś wyjątkowego i wartościowego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 13 czerwca 2021 18 minut temu, Adi777 napisał: Cyrk na kółkach. Zdaję sobie sprawę, że niektórzy są strasznie przewrażliwieni, nadwrażliwcy, ale naprawdę, nie ma co się popisywać w internetach, jakimi to nie jesteśmy wrażliwymi ludźmi, ciekawe, czy w realu tak samo? Niektórzy też powinni się nauczyć czytania ze zrozumieniem, i koniecznie zacząć myśleć logicznie. Oprócz tego, zalecałbym pewnym osobom zrozumienie znaczenia pewnych słów, takich jak: krytyka, wiedza na dany temat, elementy niepodlegające subiektywnej ocenie, czy też jakimś swoim widzimisię. Ło maatko, a kto Ciebie tak nakręcił i o co w ogóle chodzi? 🤔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 13 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 13 czerwca 2021 (edytowany) 16 minut temu, HQ150 napisał: Ja mam wręcz odmienne skojarzenia. Ta precyzja wykonania, elegancja i jakość użytych materiałów wzbudzają we mnie od razu poczucie, że to jest coś wyjątkowego i wartościowego. To do mnie? Ja uważam podobnie, świetnie wyglądają. Słuchałeś może czegoś z Gato? A, już widzę, to było do kolegi Amaroka 14 minut temu, JohnDoe napisał: Ło maatko, a kto Ciebie tak nakręcił i o co w ogóle chodzi? 🤔 Mało istotne, oczywiście MOIM ZDANIEM 🤣 25 minut temu, Amarok napisał: po co jest ta agresja U mnie raczej nie występuje, przynajmniej staram się hamować. Edytowano 13 czerwca 2021 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 13 czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 13 czerwca 2021 Ja, ja słuchałam Gato 🙂. Bardzo ładnie wykonany, taka luksusowa piersiówka 😉. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts