mkk Napisano 22 lutego 2023 Udostępnij Napisano 22 lutego 2023 Kolska 2/4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zolt Napisano 22 lutego 2023 Udostępnij Napisano 22 lutego 2023 (edytowany) Na Kolskiej to polecam Casa Mia, jak już ktoś wyjdzie z 2/4... Bardzo dobra Neapolitańska. Edytowano 22 lutego 2023 przez zolt Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 22 lutego 2023 Udostępnij Napisano 22 lutego 2023 Chyba że z Kolskiej od razu na Powązki😉 wywiozą. Niedaleko. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 22 lutego 2023 Udostępnij Napisano 22 lutego 2023 Zaraz. Podany był ten adres Oczywiście zaprasza warszawski Nautilus: https://salony.nautilus.net.pl/salon-warszawa/. Tutaj jest ul.Kolejowa. Proszę o potwierdzenie który adres jest prawidłowy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 22 lutego 2023 Udostępnij Napisano 22 lutego 2023 Olu @Redakcja AUDIO zostalas wywolana do odpowiedzi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 22 lutego 2023 Udostępnij Napisano 22 lutego 2023 mkk. Jaja sobie robisz ze starego człowieka. Wisisz mi kolejkę wody ognistej😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 23 lutego 2023 Udostępnij Napisano 23 lutego 2023 Kolejowa, tak tak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 23 lutego 2023 Udostępnij Napisano 23 lutego 2023 Czy macie już może program odsłuchów? Czytając relacje obserwuję, że ostatnimi czasy na zlotach jest więcej hi-endu o kosmicznych cenach, a mniej sprzętu, budżetowego, czy choćby "pół-budżetowego", który faktycznie mógłby kogoś zainteresować pod kątem przyszłego zakupu. Jakby salony chciały się prześcigać w efekcie "wow". A przecież wiele tańszych rzeczy również potrafi świetnie zagrać. Czy tym razem posłuchacie też czegoś "dla ludzi"? 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halik Napisano 23 lutego 2023 Udostępnij Napisano 23 lutego 2023 Niestety Gniezno nie będzie mogło pojawić się na zlocie (ja i waldek). Sprawa przykra , losowa. Przepraszamy. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 23 lutego 2023 Udostępnij Napisano 23 lutego 2023 Wszystko jest dla ludzi, ale różni ludzie mają różne portfele Odsłuchy są tam, gdzie ktoś otwiera przed szajką drzwi i, myślę sobie, dobrze, że mieliśmy okazję posłuchać sprzętów z różnych półek. W tych spotkaniach chodzi przecież o dobrą zabawę i towarzystwo Przynajmniej tak mi się wydaje. Przed chwilą, halik napisał: Niestety Gniezno nie będzie mogło pojawić się na zlocie (ja i waldek). Sprawa przykra , losowa. Przepraszamy. Ooo, szkoda wielka Mam nadzieję, że uda się następnym razem. Będziemy o Was myśleć! 3 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 23 lutego 2023 Udostępnij Napisano 23 lutego 2023 2 minuty temu, Redakcja AUDIO napisał: Będziemy o Was myśleć! Ja to się za nich nawet napiję! 4 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 23 lutego 2023 Udostępnij Napisano 23 lutego 2023 A ja nie, bo mam chore gardło i je leczę. Ale jakiś dobry soczek na pewno gdzieś się znajdzie 😋 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 23 lutego 2023 Udostępnij Napisano 23 lutego 2023 (edytowany) Na gardło denaturat dobry podobno, dla towarzystwa się przemęcze 😋 Ale przywiozę wiśniówkę z własnych wiśni myślę że zadziała wyśmienicie 😉 Edytowano 23 lutego 2023 przez Dedal75 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 23 lutego 2023 Udostępnij Napisano 23 lutego 2023 @Dedal75 Weeeeź, siedzę z szyją owiązaną chustą i pół apteki w siebie zaaplikowałam. Będę w sobotę raczej wyglądać niż mówić, haha Wiśniówka z własnych wiśni mnie przekonała 😎 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 23 lutego 2023 Udostępnij Napisano 23 lutego 2023 1 godzinę temu, Redakcja AUDIO napisał: Odsłuchy są tam, gdzie ktoś otwiera przed szajką drzwi i, myślę sobie, dobrze, że mieliśmy okazję posłuchać sprzętów z różnych półek. W tych spotkaniach chodzi przecież o dobrą zabawę i towarzystwo Przynajmniej tak mi się wydaje. Rozumiem że otwarcie drzwi przed "szajką" to jednak możliwość prezentacji/reklamowania przez dany salon użytkownikom całego zestawu optymalnie dobranego w danej akustyce, co przekładając sie na forum, rozpowszechni info na temat świetnej konfiguracji trafiajacej w gust (np. Większości), pieczołowicie wyszukaną przez specjalistów w tejże dziedzinie. 🤔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 23 lutego 2023 Udostępnij Napisano 23 lutego 2023 @Chyba Miro 84 mój drogi, ależ oczywiście Co nie zmienia faktu, że szajka dobrze się bawi i realizuje się w swojej pasji. I o to cho 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 23 lutego 2023 Udostępnij Napisano 23 lutego 2023 No to zdrówka . I byle do soboty 😊 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 24 lutego 2023 Udostępnij Napisano 24 lutego 2023 22 godziny temu, Dedal75 napisał: Ale przywiozę wiśniówkę z własnych wiśni myślę że zadziała wyśmienicie 😉 Pomysł dobry-ale to tylko przed salonem lub po odsłuchach, w drzwiach wykrywacz procentów 💪 Co do sprzętów do posłuchania: na początek w głównej sali 2 topowe integry Accuphase w klasie A oraz AB, czyli E-800 oraz E-5000, do tego odtwarzacz CD/SACD model DP-570 i kolumny podłogowe Dynaudio Confidence 30, później inne podłogówki-trochę mniejsze Boenicke W11 SE i może coś jeszcze. Tańszy sprzęt-w sali odsłuchowej, tam będą kolumny podstawkowe i lampa. Pozdrawiam 3 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 24 lutego 2023 Udostępnij Napisano 24 lutego 2023 VID-20230218-WA0006.mp4 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 24 lutego 2023 Udostępnij Napisano 24 lutego 2023 Dnia 14.02.2023 o 10:39, Redakcja AUDIO napisał: Lista osób niemal pewnych + ja @RoRo @slaw0001 @MarcKrawczyk @tomek4446 @stach_s + 1 @Chilli @KrólKiczu + mafia (2 lub 3 osoby) @Dedal75 @halik @Waldek86 @mateolo2 @mkk @Slawko69 @Agnieszka Zabłocka - Gasek @Amarok - 50/50 @maciek72 + 4 kolesi Zapisuję się , widzę będzie mój kolega:) 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 24 lutego 2023 Udostępnij Napisano 24 lutego 2023 Weź jeszcze ze dwóch 😎 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 24 lutego 2023 Udostępnij Napisano 24 lutego 2023 Czy , to impreza podwyższonego ryzyka ? Służby już powiadomione ? Oj dzieciaki Do zobaczenia ! 1 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 24 lutego 2023 Udostępnij Napisano 24 lutego 2023 (edytowany) To się pobawimy . Miało być nudno . A tu tyle atrakcji . Edytowano 24 lutego 2023 przez Dedal75 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 24 lutego 2023 Udostępnij Napisano 24 lutego 2023 Brać urlop na poniedziałek??? 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 24 lutego 2023 Udostępnij Napisano 24 lutego 2023 53 minuty temu, Dedal75 napisał: A tu tyle atrakcji . I znowu niestety mnie to ominie. 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts