Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
5 minut temu, MarcKrawczyk napisał:

chętnie wpadnę jak zlot będzie po 28 października...

Wg mnie terminy po 28 są bardzo niepewne. Covid nabiera tempa i listopad może być już obłożony obostrzeniami. Ale na razie nic nie jest przesądzone. W tej chwili trwają "negocjacje" co do miejsca i daty. Miejmy nadzieję, że wszystko zakonczy się dobrze. 

Napisano
19 godzin temu, seba3002 napisał:

Chciałbym też żeby osoby chętne do wzięcia udziału w zlocie, bez względu na termin i miejsce, zadeklarowały swoje przybycie wpisując się w tym wątku

Potwierdzam gotowość.

Napisano
35 minut temu, Heathen napisał:

Jestem za (dowolny weekend w Łodzi)

Najprawdopodobniej spotkanie odbędzie się w Warszawie. Myślę, że temat dokładnej lokalizacji i daty, będzie nam znany lada dzień. Bardzo bym prosił wszystkie zainteresowane osoby o zostawianie mi w wiadomościach prywatnych numerów telefonów (o ile to nie problem) bo kontakt przez forum jest dla mnie odrobinę uciążliwy. 

Fajnie by też było, gdyby spotkanie odbyło się w przyjaznej atmosferze. Oczywiście testowanie kabli nie jest wykluczone, ale proponował bym żeby żadna ze stron nie próbowała "siłą" przekonać drugiej frakcji do swoich racji.

Napisano
30 minut temu, Dedal75 napisał:

A nie lepiej kastet ,maczetę i ochraniacz na zęby  HaHa 😁 , tu już nawet się porusza ten temat , żałosne . Pzdr

W tej roli będą kable - krótkie IC się nie sprawdzą, najlepsze będą grube i długie głośnikowe lub zasilające... 😞

Dla ułatwienia - lepiej rozmawiać o tym, co nas łączy, a nie dzieli.
A poza tym - w realu to powinno być spokojniej niż na Forum czy w Internecie, bo (pozornej) anonimowości nie będzie.

Pozdrawiam

Napisano (edytowany)
20 minut temu, seba3002 napisał:

Fajnie by też było, gdyby spotkanie odbyło się w przyjaznej atmosferze.

Jakoś nie potrafię sobie wyobrazić żeby mogło być inaczej. Zwał jak zwał, to spotkanie towarzyskie przede wszystkim, a nie zjazd partyjny.

Edytowano przez Asia
Napisano
Dnia 2.10.2021 o 19:45, tomek4446 napisał:

Jasne , grasz pokera ? , mogę Cię sporo ......  :) 

Jestem za. Ja mam u siebie @Q21 oraz @Top Hi-Fi & Video Design mogą się wypowiedzieć , czy jest szansa zorganizowania takiego spotkania. Nie upieram się na Łódź czy Pabianice dojadę wszędzie.

Zapraszamy Cię w nasze progi do salonu w Łodzi. Rekomenduję Pana Łukasza, kierownika salonu, duże doświadczenie i dobre podejście do tematu :)

Napisano (edytowany)
6 godzin temu, Asia napisał:

Zwał jak zwał, to spotkanie towarzyskie przede wszystkim, a nie zjazd partyjny.

Znaczy się z ciepłej posadki w Sp. Skarbu Państwa za 40 k. / m-cznie nici ? Szkoda ...... :) 

6 godzin temu, Dedal75 napisał:

Też tak uważam , szczerze to chciałem ludzi poznać ,audio to tylko przystawka

Tak mniej więcej wyglądało większość moich spotkań z forumowiczami. Spotykamy się by pogadać i poznać , czasem audio schodzi na plan dalszy.

41 minut temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał:

Rekomenduję Pana Łukasza, kierownika salonu, duże doświadczenie i dobre podejście do tematu

Znam Pana Łukasza i to co o nim piszesz to szczera prawda. Pełen profesjonalizm. Ostatnio nawet myślałem by zajrzeć i posłuchać co tam nowego wymyślili producenci kolumn. Częściej u Was bywałem jak byliście na Kościuszki , tam jakoś udawało mi się zaparkować. W nowym miejscu też parę razy byłem , ale robienie czterdziestu kółek po okolicy, by gdzieś postawić samochód troszeczkę zniechęca :) 

Edytowano przez tomek4446
Napisano
11 minut temu, mkk napisał:

Tomku, słyszałem że Firebirda chcesz zabrać na spotkanie ?

Pod warunkiem , ze nie będę go tachał z powrotem , bo ciężkie bydle , wchodzisz ? :) 

11 minut temu, Asia napisał:

A to trening siłowy ma być? To chyba w złe obszary inwestuję

pamiętaj , nogi , mięśnie brzucha / stabilizacja/ , plecy , ręce ...... kaptury możesz odpuścić :) 

Napisano
9 godzin temu, Asia napisał:

Z żoną?

Nie pisałem wcześniej, aby nie musieć od razu odpowiadać negatywnie i jeszcze porą popołudniowo-wieczorną nieco żonę zachęcić. Używałem nawet słów typu "impreza", "alkohol" itp (nie wspominając nic przy tym o kolumnach, wzmacniaczach, czy dacach). Niestety :|  Chyba wyczuła, że coś tu nie gra ;)