mkk Napisano 23 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2022 (edytowany) Accordo Essence dokładniej mówiąc. Ale czy zawstydzily.... Jakoś mi osobiście coś na górze przeszkadzało. W środku 4 średnio niskototonowe , gwizdek , wszystko aluminium, DSP , 3 moduły Hypexa , DAC na akm. VID_20220122_124055.mp4 Edytowano 23 stycznia 2022 przez mkk 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 23 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2022 napiszcie coswięcej o tym sprzecie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 23 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2022 25 minut temu, Kraft napisał: Jak napisałeś "aktywnych", to sobie wyobraziłem, że mają za podstawę małe gąsienicowe podwozie, na którym przemieszczają się po pokoju, same szukając optymalnego ustawienia akustycznego. O przepraszam, to było moje marzenie wyrażone parę miesięcy temu. 33 minuty temu, seba3002 napisał: Był też ich twórca, który opowiadał o nich i odpowiadał na nasze pytania. Brawo, i prelekcja była 👍. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 23 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2022 https://www.facebook.com/prometheusacoustics Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 23 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2022 1 minutę temu, Asia napisał: O przepraszam, to było moje marzenie wyrażone parę miesięcy temu. To ja przepraszam. Pociesza mnie, że drugie miejsce, to też podium. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 23 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2022 9 minut temu, mkk napisał: https://www.facebook.com/prometheusacoustics nie mogę znaleźć to jest naście tysięcy czy dziesiąt tysięcy? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 23 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2022 +/- 30 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 23 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2022 jasne Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 23 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2022 Chłopaki , kurde jak wam zazdroszczę. Czekam na zdjęcia i relacje. Jednak dobrze , że u mnie rozsądek zwyciężył, choć już byłem spakowany. Wczoraj zrobiłem test , dzisiaj zadzwonili z wynikiem , niestety dodatni. Nie darowałbym sobie gdyby komuś ..... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 23 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2022 11 minut temu, tomek4446 napisał: Chłopaki , kurde jak wam zazdroszczę. Czekam na zdjęcia i relacje. Jednak dobrze , że u mnie rozsądek zwyciężył, choć już byłem spakowany. Wczoraj zrobiłem test , dzisiaj zadzwonili z wynikiem , niestety dodatni. Nie darowałbym sobie gdyby komuś ..... Ja już praktycznie po... Jeszcze dwa dni antybiotyk i tydzień sterydów wziewnych. Sterydy bardzo ułatwiają oddychanie i podobno chronią też płuca przed uszkodzeniem większym. Za pierwszym razem za późno dostałem antybiotyk, nie dostałem sterydów i mało brakło 🙄 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 23 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2022 @marcinmarcin dzięki za info co do leków , życzę zdrowia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 23 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2022 8 minut temu, tomek4446 napisał: @marcinmarcin dzięki za info co do leków , życzę zdrowia. Tobie również! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 23 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2022 Panowie i Panie, nie lekcewazac niczego co dotyczy pandemii (szczepionym jestem z wszystkimi boosterami) to wydaje mi sie, ze najpewniej kazdy z nas mial juz to swinstwo chic raz, nawet nie bedac swiadomym... 1 godzinę temu, mkk napisał: Accordo Essence dokładniej mówiąc. Ale czy zawstydzily.... Jakoś mi osobiście coś na górze przeszkadzało. W środku 4 średnio niskototonowe , gwizdek , wszystko aluminium, DSP , 3 moduły Hypexa , DAC na akm. VID_20220122_124055.mp4 26 MB · 0 downloads Jak zaznaczylem - moim skromnym zdaniem. Pewnie, gdyby elektronika zostala wlasciwie zestawiona, bylby sztos. Swoja droga, szkoda... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arko55 Napisano 23 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2022 (edytowany) Już po zlocie odpoczywając w domowym zaciszu, mi się zlot podobał bo i był czas żeby posłuchać muzyki jak i pogadać z Kolegami, generalnie dużo zestawów nie grało najlepiej bo takie przypadkowe dobieranie kolumn do wzmacniaczy oraz źródła owocowało rożnymi smaczkami typu ostrości na górze czy barwa nieciekawa itd.. Z najciekawszych kolumn które bym mógł wymienić to Franco Serblin Accordo, Dali Minuet i małe Xaviany. Za dużo nie ma sensu pisać, bo wszystko było przypadkowo dobierane i odsłuch był jako ciekawostka, Prometheus Acoustics czyli monitory aktywne (wcześniej Kolega zapodał link do stronki na FB) nawet nieźle grały bo obszernym dużym nisko schodzącym, basem to gdzieś góra pasma nieco odstawała i ciężko mi stwierdzić czy by mi podeszły w moich warunkach, ale na pewno ciekawe było by ich posłuchać u siebie. Jeszcze raz dziękuje uczestnikom zlotu bo integracja to podstawa :3 Edytowano 23 stycznia 2022 przez Arko55 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 23 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2022 3 minuty temu, Arko55 napisał: integracja to podstawa Tia, wy to do 4 rano się integrowaliście w pokoju 😝. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arko55 Napisano 23 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2022 @seba3002 Dużo tematów było do obgadania 😅 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 23 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2022 31 minut temu, seba3002 napisał: Tia, wy to do 4 rano się integrowaliście w pokoju 😝. Szkoda, ze bez Ciebie 😜 Jeszcze raz dziekuje Wam wszystkim za mozliwosc osobistego spotkania Bylo megaturbofajnie A tera ide na sanki z moimi ziomalami 2 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 23 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2022 Chciałbym podziękować @lpomis za organizację zlotu. Także tym, z którymi miałem przyjemność dłużej porozmawiać, tak za pamięci @Seb, @stach_s, @Dedal75. Nie mógłbym także zapomnieć o @seba3002. Pozdrawiam wszystkich obecnych i szczęśliwych powrotów. 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 23 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2022 1 godzinę temu, Arko55 napisał: Jeszcze raz dziękuje uczestnikom zlotu bo integracja to podstawa 27 minut temu, stach_s napisał: Jeszcze raz dziekuje Wam wszystkim za mozliwosc osobistego spotkania 9 minut temu, soberowy napisał: Także tym, z którymi miałem przyjemność dłużej porozmawiać, tak za pamięci Bardzo miło się czyta takie rzeczy. Głównie po to są Zloty. Jak już się poznamy , to dopiero kolejnym etapem będzie umawianie się na " poważne odsłuchy". Przypominam o wątku " Wakacje 2022 " , nie jest on po to by zachwalać miejsca gdzie mieszkamy , ale po to by planując wakacje , niby "przypadkiem" znaleźć się blisko miejsca zamieszkania forumowicza i móc na spokojnie pogadać. Do następnego .... planuje Łódź , Top HI FI w marcu lub kwietniu. A ,rozejrzyjcie się czy w Poznaniu lub okolicach czegoś nie ma ? I proszę o stałe naciski na Olę @Redakcja AUDIO , by na stronie Audio ukazały się zdjęcia i relacja ze Zlotu. Otwiera nam to drogę do Salonów Audio 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 23 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2022 Ja również dziękuję wszystkim a. szczególnie ekipie z hostelu 😁 . Poznałem znów kilka fajnych osób 👍 z którymi się gada jak by się znało lata Ps. Wlasnie opędzlowałem gorący rosół , i jest lepiej 🥳 . Pzdr 5 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 23 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2022 31 minut temu, Dedal75 napisał: Wlasnie opędzlowałem gorący rosół , i jest lepie Sybilanty , potrafią dać w kość , szczególnie na drugi dzień 6 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 23 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2022 (edytowany) Dnia 22.01.2022 o 15:14, Kubakk napisał: I jakie sprzęty osłuchujecie dziś ? Ja przede wszystkim jestem zachwycony tym, że udało mi się posłuchać...i osobiście poznać wielu ciekawych ludzi Ale sprzęty też podobno jakieś były 🙃 Jeszcze raz wielkie dzięki wszystkim za za**biste spotkanie Edytowano 23 stycznia 2022 przez Markcox 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 23 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2022 (edytowany) Heheh, sybilanty... 😆 Na nastepne spotkanie zabiore swoje maluchy VID_20220123_155811.mp4 Edytowano 23 stycznia 2022 przez stach_s 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 23 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 23 stycznia 2022 Cześć. W kolejnych wpisach będę wrzucał swoją skromną relację zdjęciową z salonu AudioMagic. Na początek ogólny rzut oka na sam salon + fotki naprawdę świetnie zaaranżowanej salki odsłuchowej i ustrojów akustycznych o które prosiliście. 6 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 23 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2022 Co to za łysi 😋 . Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts