Redakcja AUDIO Napisano 28 stycznia 2022 Napisano 28 stycznia 2022 @stach_s zdrowiej zatem! Mam nadzieję, że zaraza nie da Ci się mocno we znaki i że nikogo więcej nie trafiło. Ja na razie też dobrze się czuję. Odpisz, cytując
slaw0001 Napisano 28 stycznia 2022 Napisano 28 stycznia 2022 Czy zgodnie z tradycja poprzednich zlotów można prosić o zdjęcie z opisem who is who? Z góry dzięki 2 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 28 stycznia 2022 Napisano 28 stycznia 2022 18 minut temu, slaw0001 napisał: Czy zgodnie z tradycja poprzednich zlotów można prosić o zdjęcie z opisem who is who? Z góry dzięki Przyłączam się do prośby. Odpisz, cytując
Chilli Napisano 28 stycznia 2022 Napisano 28 stycznia 2022 Ja myślę, że kto był to już wie "who is who" 🤭😄 @stach_s również dużo zdrowia. Widać miałeś dobre intencje i nie zarażałeś 🤭😄 1 Odpisz, cytując
Markcox Napisano 28 stycznia 2022 Napisano 28 stycznia 2022 22 minuty temu, Chili napisał: Ja myślę, że kto był to już wie "who is who" 🤭😄 Ja jestem w ciężkim szoku, bo nawet większość imion udało mi się zapamiętać 🤣 A niestety zawsze mam z tym problem, przy świeżo poznanej dużej grupie ludzi 🙃 Odpisz, cytując
stach_s Napisano 28 stycznia 2022 Napisano 28 stycznia 2022 Dzięki wszystkim za życzenia Będzie dobrze, teraz największe wyzwanie przed rodziną - wytrzymać czas izolacji, hmmm.... 1 Odpisz, cytując
Dedal Napisano 28 stycznia 2022 Napisano 28 stycznia 2022 Dasz radę my bardzo często na kupie jesteśmy 😁 i z racji że młody choruje dość często ja jestem uziemiony . Pzdr 1 Odpisz, cytując
Markcox Napisano 28 stycznia 2022 Napisano 28 stycznia 2022 Dla pewności, pochować ostre narzędzia...i można "cieszyć się" sobą 1 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 28 stycznia 2022 Napisano 28 stycznia 2022 11 minut temu, stach_s napisał: Będzie dobrze, teraz największe wyzwanie przed rodziną - wytrzymać czas izolacji, hmmm.... Ciesz się, że jest zima i podła pogoda. Latem to dopiero ciężko wytrzymać z dzieckiem w domu. 1 Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano 28 stycznia 2022 Napisano 28 stycznia 2022 46 minut temu, stach_s napisał: teraz największe wyzwanie przed rodziną - wytrzymać czas izolacji, hmmm.... Można świetnie spożytkować nudy w domu na "ślepe testy" hihi 1 Odpisz, cytując
Dedal Napisano 28 stycznia 2022 Napisano 28 stycznia 2022 Mi ciężko jest normalnie posłuchać , wręcz graniczy to z cudem a Ty tu wyjeżdżasz z testami 🤣 i to ślepymi . Pzdr Odpisz, cytując
stach_s Napisano 28 stycznia 2022 Napisano 28 stycznia 2022 No same plusy, Panie 😝 Od dziś przyjmuję wszystkie przesyłki ze sprzętem do testów, adres udostępnię przez pm. Tylko proszę nie wszyscy naraz... 1 Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano 28 stycznia 2022 Napisano 28 stycznia 2022 Wiesz... taki tam ślepy rzut beretem 2 minuty temu, Dedal75 napisał: Mi ciężko jest normalnie posłuchać , wręcz graniczy to z cudem a Ty tu wyjeżdżasz z testami 🤣 i to ślepymi . Pzdr Odpisz, cytując
marcinmarcin Napisano 28 stycznia 2022 Napisano 28 stycznia 2022 To zdrówka! 👍 Ja już praktycznie po 😝 1 Odpisz, cytując
lysy Napisano 28 stycznia 2022 Napisano 28 stycznia 2022 @stach_s Dużo zdrowia Stachu. Pozdrawiam-Rafał! 2 Odpisz, cytując
lpomis Napisano 28 stycznia 2022 Autor Napisano 28 stycznia 2022 @Rafał S @slaw0001 Prosiliście o podpisanie zdjęcia grupowego, no to się podejmę wyzwania. Wrzucam je w związku z tym jeszcze raz. Od góry od lewej: Michał i Paweł z salonu AudioMagic, @mkk, Eliza, Kasia, @Arko55, @Markcox, @stach_s, @Seb, @Dedal75, Damian z Prometheus Acoustic, Niżej w centrum: @soberowy wraz z bratem Mariuszem, Dolny rząd na sofie: @seba3002, @MarcKrawczyk, @Chili, Ola z @Redakcja AUDIO, Paula 12 Odpisz, cytując
stach_s Napisano 28 stycznia 2022 Napisano 28 stycznia 2022 Chyba chcialem puscic oko, czy cus. Wyszlo, jak wyszlo 🤣🤣🤣 1 1 Odpisz, cytując
MMarek Napisano 28 stycznia 2022 Napisano 28 stycznia 2022 Dwie panie u dołu zdjęcia znam. Czy Pani Eliza i Kasia to nowe audiofilki? Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 28 stycznia 2022 Napisano 28 stycznia 2022 (edytowany) 17 minut temu, MMarek napisał: Dwie panie u dołu zdjęcia znam. Czy Pani Eliza i Kasia to nowe audiofilki? Pani Kasia to żona kolegi @Markcoxa a Pani Eliza to ich przyjaciółka. Eliza miała nawet tutaj swoj wątek, ale prowadzony właśnie przez Markcoxa. Edytowano 28 stycznia 2022 przez seba3002 1 Odpisz, cytując
MMarek Napisano 28 stycznia 2022 Napisano 28 stycznia 2022 Tak sądziłem. Brakuje jedynie na wspólnym zdjęciu zasłużonego w organizacji złotów Wojtka @lpomis Ci co robią grupowe zdjęcie, zawsze są poszkodowani, chyba, że ze statywu używając samowyzwalacza. 2 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 28 stycznia 2022 Napisano 28 stycznia 2022 7 godzin temu, stach_s napisał: Od dziś przyjmuję wszystkie przesyłki ze sprzętem do testów, adres udostępnię przez pm. Rozumiem , że to przez chorobę ? Bo chyba Ty tak nie na poważnie ? Nie wiem jak działa ten Omikron , ale ja np. kable zacząłem nagle słyszeć Stach , co Wy tam chcielibyście potestować ? Może akurat mam. A , zapomniałbym. Zdrówka życzę. Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 28 stycznia 2022 Napisano 28 stycznia 2022 1 godzinę temu, MMarek napisał: Brakuje jedynie na wspólnym zdjęciu zasłużonego w organizacji złotów Wojtka @lpomis Gdybyś się dobrze przyjrzał, to w lustrze zobaczyłbyś i Wojtka. Sytuacja podobna do tej z Tobą i telewizorem 😉. 1 Odpisz, cytując
stach_s Napisano 28 stycznia 2022 Napisano 28 stycznia 2022 4 minuty temu, tomek4446 napisał: Rozumiem , że to przez chorobę ? Bo chyba Ty tak nie na poważnie ? Nie wiem jak działa ten Omikron , ale ja np. kable zacząłem nagle słyszeć Stach , co Wy tam chcielibyście potestować ? Może akurat mam. A , zapomniałbym. Zdrówka życzę. Dziekuje za mile slowo. Ja to kable zaczalem slyszec wczesniej, znaczy sie, musialem bezobjawowo przejsc Delte Najchetniej to Twoje Alteci bym w swoim pokoiku w bloku przetestowal 😁 Albo DDRC jakies, zeby sprawdzic mozliwosci DL, tyle ze u mnie nie da sie z Naimem tego polaczyc... Odpisz, cytując
Recommended Posts