Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
22 minuty temu, Chili napisał:

Ja myślę, że kto był to już wie "who is who" 🤭😄

Ja jestem w ciężkim szoku, bo nawet większość imion udało mi się zapamiętać 🤣 A niestety zawsze mam z tym problem, przy świeżo poznanej dużej grupie ludzi 🙃

Napisano
11 minut temu, stach_s napisał:

Będzie dobrze, teraz największe wyzwanie przed rodziną - wytrzymać czas izolacji, hmmm....

Ciesz się, że jest zima i podła pogoda. Latem to dopiero ciężko wytrzymać z dzieckiem w domu. :)

Napisano

@Rafał S @slaw0001  Prosiliście o podpisanie zdjęcia grupowego, no to się podejmę wyzwania. Wrzucam je w związku z tym jeszcze raz.

Od góry od lewej: Michał i Paweł z salonu AudioMagic, @mkk, Eliza, Kasia, @Arko55, @Markcox, @stach_s, @Seb, @Dedal75, Damian z Prometheus Acoustic,
Niżej w centrum: @soberowy wraz z bratem Mariuszem,
Dolny rząd na sofie: @seba3002, @MarcKrawczyk, @Chili, Ola z @Redakcja AUDIO, Paula

foto.jpg

Napisano (edytowany)
17 minut temu, MMarek napisał:

Dwie panie u dołu zdjęcia znam. Czy Pani Eliza i Kasia to nowe audiofilki? 

Pani Kasia to żona kolegi @Markcoxa a Pani Eliza to ich przyjaciółka. Eliza miała nawet tutaj swoj wątek, ale prowadzony właśnie przez Markcoxa.

Edytowano przez seba3002
Napisano
7 godzin temu, stach_s napisał:

Od dziś przyjmuję wszystkie przesyłki ze sprzętem do testów, adres udostępnię przez pm.

Rozumiem , że to przez chorobę ? Bo chyba Ty tak nie na poważnie ? :) Nie wiem jak działa ten Omikron , ale ja np. kable zacząłem nagle słyszeć :) 

Stach , co Wy tam chcielibyście potestować ? Może akurat mam.

A , zapomniałbym. Zdrówka życzę.

Napisano
4 minuty temu, tomek4446 napisał:

Rozumiem , że to przez chorobę ? Bo chyba Ty tak nie na poważnie ? :) Nie wiem jak działa ten Omikron , ale ja np. kable zacząłem nagle słyszeć :) 

Stach , co Wy tam chcielibyście potestować ? Może akurat mam.

A , zapomniałbym. Zdrówka życzę.

Dziekuje za mile slowo. 

Ja to kable zaczalem slyszec wczesniej, znaczy sie, musialem bezobjawowo przejsc Delte ;)

Najchetniej to Twoje Alteci bym w swoim pokoiku w bloku przetestowal 😁

Albo DDRC jakies, zeby sprawdzic mozliwosci DL, tyle ze u mnie nie da sie z Naimem tego polaczyc...