Redakcja AUDIO Napisano 28 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2022 @stach_s zdrowiej zatem! Mam nadzieję, że zaraza nie da Ci się mocno we znaki i że nikogo więcej nie trafiło. Ja na razie też dobrze się czuję. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 28 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2022 Zdrówka @stach_s💪 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 28 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2022 Czy zgodnie z tradycja poprzednich zlotów można prosić o zdjęcie z opisem who is who? Z góry dzięki 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 28 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2022 18 minut temu, slaw0001 napisał: Czy zgodnie z tradycja poprzednich zlotów można prosić o zdjęcie z opisem who is who? Z góry dzięki Przyłączam się do prośby. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 28 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2022 Ja myślę, że kto był to już wie "who is who" 🤭😄 @stach_s również dużo zdrowia. Widać miałeś dobre intencje i nie zarażałeś 🤭😄 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 28 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2022 22 minuty temu, Chili napisał: Ja myślę, że kto był to już wie "who is who" 🤭😄 Ja jestem w ciężkim szoku, bo nawet większość imion udało mi się zapamiętać 🤣 A niestety zawsze mam z tym problem, przy świeżo poznanej dużej grupie ludzi 🙃 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 28 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2022 Dzięki wszystkim za życzenia Będzie dobrze, teraz największe wyzwanie przed rodziną - wytrzymać czas izolacji, hmmm.... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 28 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2022 Dasz radę my bardzo często na kupie jesteśmy 😁 i z racji że młody choruje dość często ja jestem uziemiony . Pzdr 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 28 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2022 Dla pewności, pochować ostre narzędzia...i można "cieszyć się" sobą 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 28 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2022 11 minut temu, stach_s napisał: Będzie dobrze, teraz największe wyzwanie przed rodziną - wytrzymać czas izolacji, hmmm.... Ciesz się, że jest zima i podła pogoda. Latem to dopiero ciężko wytrzymać z dzieckiem w domu. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 28 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2022 46 minut temu, stach_s napisał: teraz największe wyzwanie przed rodziną - wytrzymać czas izolacji, hmmm.... Można świetnie spożytkować nudy w domu na "ślepe testy" hihi 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 28 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2022 Mi ciężko jest normalnie posłuchać , wręcz graniczy to z cudem a Ty tu wyjeżdżasz z testami 🤣 i to ślepymi . Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 28 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2022 No same plusy, Panie 😝 Od dziś przyjmuję wszystkie przesyłki ze sprzętem do testów, adres udostępnię przez pm. Tylko proszę nie wszyscy naraz... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 28 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2022 Wiesz... taki tam ślepy rzut beretem 2 minuty temu, Dedal75 napisał: Mi ciężko jest normalnie posłuchać , wręcz graniczy to z cudem a Ty tu wyjeżdżasz z testami 🤣 i to ślepymi . Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 28 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2022 To zdrówka! 👍 Ja już praktycznie po 😝 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 28 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2022 @stach_s Dużo zdrowia Stachu. Pozdrawiam-Rafał! 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 28 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2022 @stach_s dużo zdrowia. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 28 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 28 stycznia 2022 @Rafał S @slaw0001 Prosiliście o podpisanie zdjęcia grupowego, no to się podejmę wyzwania. Wrzucam je w związku z tym jeszcze raz. Od góry od lewej: Michał i Paweł z salonu AudioMagic, @mkk, Eliza, Kasia, @Arko55, @Markcox, @stach_s, @Seb, @Dedal75, Damian z Prometheus Acoustic, Niżej w centrum: @soberowy wraz z bratem Mariuszem, Dolny rząd na sofie: @seba3002, @MarcKrawczyk, @Chili, Ola z @Redakcja AUDIO, Paula 12 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 28 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2022 Chyba chcialem puscic oko, czy cus. Wyszlo, jak wyszlo 🤣🤣🤣 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 28 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2022 Dwie panie u dołu zdjęcia znam. Czy Pani Eliza i Kasia to nowe audiofilki? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 28 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2022 (edytowany) 17 minut temu, MMarek napisał: Dwie panie u dołu zdjęcia znam. Czy Pani Eliza i Kasia to nowe audiofilki? Pani Kasia to żona kolegi @Markcoxa a Pani Eliza to ich przyjaciółka. Eliza miała nawet tutaj swoj wątek, ale prowadzony właśnie przez Markcoxa. Edytowano 28 stycznia 2022 przez seba3002 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 28 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2022 Tak sądziłem. Brakuje jedynie na wspólnym zdjęciu zasłużonego w organizacji złotów Wojtka @lpomis Ci co robią grupowe zdjęcie, zawsze są poszkodowani, chyba, że ze statywu używając samowyzwalacza. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 28 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2022 7 godzin temu, stach_s napisał: Od dziś przyjmuję wszystkie przesyłki ze sprzętem do testów, adres udostępnię przez pm. Rozumiem , że to przez chorobę ? Bo chyba Ty tak nie na poważnie ? Nie wiem jak działa ten Omikron , ale ja np. kable zacząłem nagle słyszeć Stach , co Wy tam chcielibyście potestować ? Może akurat mam. A , zapomniałbym. Zdrówka życzę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 28 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2022 1 godzinę temu, MMarek napisał: Brakuje jedynie na wspólnym zdjęciu zasłużonego w organizacji złotów Wojtka @lpomis Gdybyś się dobrze przyjrzał, to w lustrze zobaczyłbyś i Wojtka. Sytuacja podobna do tej z Tobą i telewizorem 😉. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 28 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2022 4 minuty temu, tomek4446 napisał: Rozumiem , że to przez chorobę ? Bo chyba Ty tak nie na poważnie ? Nie wiem jak działa ten Omikron , ale ja np. kable zacząłem nagle słyszeć Stach , co Wy tam chcielibyście potestować ? Może akurat mam. A , zapomniałbym. Zdrówka życzę. Dziekuje za mile slowo. Ja to kable zaczalem slyszec wczesniej, znaczy sie, musialem bezobjawowo przejsc Delte Najchetniej to Twoje Alteci bym w swoim pokoiku w bloku przetestowal 😁 Albo DDRC jakies, zeby sprawdzic mozliwosci DL, tyle ze u mnie nie da sie z Naimem tego polaczyc... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts