tomek4446 Napisano 15 października 2021 Udostępnij Napisano 15 października 2021 4 godziny temu, nowy78 napisał: Obiło mi się o uszy, że będzie tam też jakiś D-klasowy potwór. Mnie się wydaje , czy wszystkim coś ' się obija o uszy ", tylko kurna ja nic nie wiem. Kazali tylko wziąć kable i o nic nie pytać . Skąd Wy macie te przecieki ? Ze mną nikt nie gada , nie lubią mnie , czy jak ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 15 października 2021 Udostępnij Napisano 15 października 2021 Proponuję takie jako znak rozpoznawczy uczestników zlotu. Ja, w każdym razie jutro od rana zakładam i .... duchem będę z Wami. Pozdrawiam. Rega. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 15 października 2021 Udostępnij Napisano 15 października 2021 Może jakaś relacja na żywo? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 15 października 2021 Udostępnij Napisano 15 października 2021 16 minut temu, slaw0001 napisał: Może jakaś relacja na żywo? On line pewnie nie będzie, ale myślę że co niektórzy jakąś relację zdadzą. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy78 Napisano 15 października 2021 Udostępnij Napisano 15 października 2021 47 minut temu, JaZz napisał: Miłej zabawy życzę. @JaZz, a czy przypadkiem nie pisałeś, że zajrzysz, gdyby spotkanie miało odbyć się w Warszawie? 🤔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy78 Napisano 15 października 2021 Udostępnij Napisano 15 października 2021 4 minuty temu, JaZz napisał: A tak serio, Asi nie ma to nie jadę Ciekawe, ile jeszcze osób zrezygnowało z tego powodu 🤔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 15 października 2021 Udostępnij Napisano 15 października 2021 Ależ ja jestem, cały czas czuwam 😘. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 16 października 2021 Udostępnij Napisano 16 października 2021 Co tam na spotkaniu? Już trwa? PS Zdjęcia? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 16 października 2021 Udostępnij Napisano 16 października 2021 @Kraft - byłem pewny , że Ty tam jesteś. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 16 października 2021 Udostępnij Napisano 16 października 2021 A tyle razy było powtarzane: "w przypadku audio niczego nie można być pewnym";) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 16 października 2021 Udostępnij Napisano 16 października 2021 No, właśnie. I moze być tak, że Kraft polubi duże kolumny podłogowe we współbrzmienu z lampą😉. Jakby coś to mam cos jeszcze z zanadrzu i ....... może przy okazji następnej wizyty. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 16 października 2021 Udostępnij Napisano 16 października 2021 Przecież nie może każdego weekendu poświęcać na spotkania audio. To raczej kolega Halik był zmotywowany, ale może bez Krafta nie miał odwagi. 2 minuty temu, Rega napisał: polubi duże kolumny podłogowe we współbrzmienu z lampą E, uparty jest okropnie. A co do zdjęć to dopiero jak podpiszą zgody RODO 😁. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 16 października 2021 Udostępnij Napisano 16 października 2021 Eeeee , Kraft to tylko na forum ogólnym sprawia takie wrażenie. A prywatnie to zupełnie spoko gość. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 16 października 2021 Udostępnij Napisano 16 października 2021 To chyba nie stoi w sprzeczności. Ale myślę, że raczej wybierze się w przysłowiowe Bieszczady niż po lampę 😁. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 16 października 2021 Udostępnij Napisano 16 października 2021 Do zdjęć sprzętu RODO chyba nie potrzebne 😉. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 16 października 2021 Udostępnij Napisano 16 października 2021 (edytowany) 9 minut temu, Amarok napisał: Do zdjęć sprzętu RODO chyba nie potrzebne 😉. No chyba ze ktoś przywiezie produkt "diy" ktory jest "prototypem" i nie chce by były fotki na publicznym. Edytowano 16 października 2021 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 16 października 2021 Udostępnij Napisano 16 października 2021 To już raczej może pod ochronę praw własności intelektualnej😉. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 16 października 2021 Udostępnij Napisano 16 października 2021 6 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 16 października 2021 Udostępnij Napisano 16 października 2021 A któż to podłącza tego niegrajacego słabiaka od rme? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 16 października 2021 Udostępnij Napisano 16 października 2021 Biegnij, jeszcze zdążysz poznać naocznie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 16 października 2021 Udostępnij Napisano 16 października 2021 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 16 października 2021 Udostępnij Napisano 16 października 2021 16 minut temu, Asia napisał: Biegnij, jeszcze zdążysz poznać naocznie. Tkwię w filharmonii do późna Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 16 października 2021 Udostępnij Napisano 16 października 2021 Chłopaki działają 😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 16 października 2021 Udostępnij Napisano 16 października 2021 Fajnie się bawią. I sprzęty zacne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 16 października 2021 Udostępnij Napisano 16 października 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts