stach_s Napisano 30 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 30 stycznia 2023 No tak, był z nami na AVS, ale na zlocie będzie debiutował 😜 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateolo2 Napisano 30 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 30 stycznia 2023 1 godzinę temu, Redakcja AUDIO napisał: Dobry wieczór wszystkim, zatem pora na podsumowanie. Lista osób, które przyjadą na herbatę 25 lutego, przedstawia się następująco. Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam! @RoRo @slaw0001 @MarcKrawczyk @tomek4446 @stach_s @Grzesiek202 @Chilli @seba3002 + mafia (2 lub 3 osoby) @Dedal75 @mateolo2 @Amarok - jaka dezyzja? @halik - jak wyżej? @mateolo2 - cieszę się, że zostałeś @mkk @Asia, liczę, że los się odmieni i przybędziesz!! @Agnieszka Zabłocka - Gasek - co powiesz na ten termin? Rozumiem, że chętni są nadal chętni, czekamy na kolejnych chętnych, a niezdecydowani robią analizę SWOT i dadzą znać niebawem @Dedal75 - Pinokio dziś powiedział, że bilety mają stanieć, hehe 😎 ❤️ a godzina rozumiem jeszcze do ustalenia? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 30 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 30 stycznia 2023 Tak, niemniej sądzę, że umówię nas tradycyjnie na 12:00? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 31 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2023 @Redakcja AUDIOwracam do kraju dopiero w drugiej połowie lutego więc ostatecznie zadeklaruję się w ostatnim tygodniu przed zjazdem, o ile bedzie jeszcze wolne miejsce. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 31 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2023 @Amarok, będzie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halik Napisano 31 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2023 To ja chciał bym, jak jeszcze jest miejsce, zapisać kolegę Waldek 86. Z góry dziękuję. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 31 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2023 Proszę i mnie dopisać. Pytanie o godziny rozpoczęcia i zakończenia. Muszę sprawdzić połączenia PKP z Bydgoszczy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 31 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2023 Wstępnie była mowa o 12.00 ale to @Redakcja AUDIO musi potwierdzić a koniec to jak nas wyrzucą z knajpy😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 31 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2023 1 godzinę temu, Slawko69 napisał: Proszę i mnie dopisać. Pytanie o godziny rozpoczęcia i zakończenia. Muszę sprawdzić połączenia PKP z Bydgoszczy. Koniec w niedzielę jak się ogarniemy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 31 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2023 Oki. Rezerwuję powrotne na poniedziałek rano🤣 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 31 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2023 @halik, @Slawko69 - dopisuję Dowiem się, o której Nautilus zamyka drzwi i wrócę z odpowiedzią. Jeśli wcześnie, to lepiej wcześniej zacząć. Zaraz do nich napiszę Edit. Zasugerowałam miedzy 12 a 18-19. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 31 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2023 OK, takie godziny ustalone. A teraz idę z psem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 31 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2023 2 minuty temu, Redakcja AUDIO napisał: A teraz idę z psem Pes ? A jaka rasa ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 31 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2023 Ogar Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateolo2 Napisano 3 lutego 2023 Udostępnij Napisano 3 lutego 2023 Dnia 31.01.2023 o 20:31, Redakcja AUDIO napisał: @halik, @Slawko69 - dopisuję Dowiem się, o której Nautilus zamyka drzwi i wrócę z odpowiedzią. Jeśli wcześnie, to lepiej wcześniej zacząć. Zaraz do nich napiszę Edit. Zasugerowałam miedzy 12 a 18-19. Czyli 12, mam nadzieje, ze mnie nie zabijecie jak przyjadę bliżej 13-14 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 3 lutego 2023 Udostępnij Napisano 3 lutego 2023 Jak się pojawisz , to może być i 16ta 😁 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 3 lutego 2023 Udostępnij Napisano 3 lutego 2023 Widzę, że bardziej towarzyskie tu panują rozmowy, a co z playlistą na zlot? stare ale jare zostają…? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateolo2 Napisano 3 lutego 2023 Udostępnij Napisano 3 lutego 2023 34 minuty temu, MarcKrawczyk napisał: Widzę, że bardziej towarzyskie tu panują rozmowy, a co z playlistą na zlot? stare ale jare zostają…? https://tidal.com/playlist/62eae172-f655-4dd5-bde7-5d4cc6804da9 To moja playlista z utworami testowymi. Ostatnio jak ja publikowałem w innym wątku tu wielu osobom bardzo się spodobała, wiec możemy z niej coś podkraść jak macie ochotę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 3 lutego 2023 Udostępnij Napisano 3 lutego 2023 6 minut temu, mateolo2 napisał: To moja playlista z utworami testowymi. Niestety mniej zamożni nie mają Tidala 😒 Masz tao samo na Spotify ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateolo2 Napisano 3 lutego 2023 Udostępnij Napisano 3 lutego 2023 (edytowany) 21 minut temu, tomek4446 napisał: Niestety mniej zamożni nie mają Tidala 😒 Masz tao samo na Spotify ? Tidal kosztuje tyle samo co Spotify Dlatego się przerzucilem Płace 19,99 - za opcje hifi czyli „jakosc CD” nie mam master tylko, których i tak nie jestem fanem. Miałem ta playliste na Spotify, tylko nie tak rozbudowana jak na tidal - zaraz poszukam Edytowano 3 lutego 2023 przez mateolo2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 3 lutego 2023 Udostępnij Napisano 3 lutego 2023 Dnia 2.10.2021 o 21:14, Asia napisał: A czy znajdzie się jakaś kobieta? Bo ja sama nie udźwignę tego ciężaru... Asia - dasz radę! Poza tym - "Kopernik była kobietą", no i Ola się wybiera, choć nie ma Jej na liście 😜 2 godziny temu, mateolo2 napisał: Czyli 12, mam nadzieje, ze mnie nie zabijecie jak przyjadę bliżej 13-14 Nie - najwyżej Ciebie nie wpuścimy 🙂 Pozdrawiam 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 3 lutego 2023 Udostępnij Napisano 3 lutego 2023 (edytowany) @Asia-Miała być Agnieszka. Poza tym Ola weźmie Obuwika i nikt Wam w drogę nie wejdzie😉 PS Nie zwróciłem tylko uwagi, że wpis Asi pochodzi z 2021 roku. A to wszystko przez RoRo bo zacytował stary post Asi. Edytowano 3 lutego 2023 przez Rega 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 3 lutego 2023 Udostępnij Napisano 3 lutego 2023 Zauważcie jaki cytat wyciągnął @RoRo - 2021 rok! 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 3 lutego 2023 Udostępnij Napisano 3 lutego 2023 Może wcale nie taki aktualny😃 Kto to jest ta enigmatyczna pani Ola z obuwniczego?🤔 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 3 lutego 2023 Udostępnij Napisano 3 lutego 2023 @Chilli https://pl.wikipedia.org/wiki/Obuwik_pospolity 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts