tomek4446 Napisano 17 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 listopada 2021 5 godzin temu, Fafniak napisał: A na serio, to nie tylko kwestia obecności kontrabasu ale i jego nagranie. Właśnie wstawiłem do playlisty cover utworu Fever wykonywany przez Petrę Mangoni i Ferrucio Spinetti / kontrabasista/. Po za kontrabasem można sprawdzić jak u nas brzmi kolejny trudny instrument do odtworzenia czyli harmonijka. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arko55 Napisano 17 listopada 2021 Udostępnij Napisano 17 listopada 2021 Teoretycznie najgorzej jest odtworzyć fortepian, organy czy jaki instrument? Ja potem podam jeden utworek popowy i dobrą elektronikę, ale nie mam niestety konta na tidalu czy spotify, jestem chyba boomerem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 17 listopada 2021 Udostępnij Napisano 17 listopada 2021 1 godzinę temu, Arko55 napisał: Teoretycznie najgorzej jest odtworzyć fortepian, organy czy jaki instrument? Jakiś utwór z organami "koscielnymi" też by się przydał. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 17 listopada 2021 Udostępnij Napisano 17 listopada 2021 53 minuty temu, Chyba Miro 84 napisał: Jakiś utwór z organami "koscielnymi" też by się przydał. jak ktos będzie jechał z wawy to moge pożyczyć płytę CD faceta który się na tym zna Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 17 listopada 2021 Udostępnij Napisano 17 listopada 2021 Jan Sebastian Bach? 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 17 listopada 2021 Udostępnij Napisano 17 listopada 2021 8 minut temu, Asia napisał: Jan Sebastian Bach? 😁 hmmm 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzofan Napisano 17 listopada 2021 Udostępnij Napisano 17 listopada 2021 Widać że szykuje się seans muzyki klasycznej Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy78 Napisano 17 listopada 2021 Udostępnij Napisano 17 listopada 2021 2 godziny temu, Chyba Miro 84 napisał: Jakiś utwór z organami "koscielnymi" też by się przydał. Proszę bardzo: 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arko55 Napisano 19 listopada 2021 Udostępnij Napisano 19 listopada 2021 Nie mam konta na "tajdalu" to wrzucę konkretne kawałki z YT Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 19 listopada 2021 Udostępnij Napisano 19 listopada 2021 (edytowany) To podrzucę Wam coś z innej beczki. I bawcie się dobrze. Zdajcie chociaż jakąś relację "dla tych co nie mogą" I może jeszcze Edytowano 19 listopada 2021 przez Markcox Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 19 listopada 2021 Udostępnij Napisano 19 listopada 2021 10 godzin temu, Arko55 napisał: Nie mam konta na "tajdalu" to wrzucę konkretne kawałki z YT To jest zajebiste, to pierwsze! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 3 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2021 https://tidal.com/playlist/b5c49018-fb3d-42af-aba2-78759ac6e9a3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 3 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2021 8 minut temu, Asia napisał: https://tidal.com/playlist/b5c49018-fb3d-42af-aba2-78759ac6e9a3 Trochę za dużo tego Beethovena wyszło, a nie moge niestety nic usunąć 🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 3 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2021 (edytowany) No tak, z Tidal się nie da współtworzyć, Spotify nie masz. Co zostawić? Edytowano 3 grudnia 2021 przez Asia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 3 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2021 Przed chwilą, Asia napisał: No tak, z Tidal się nie da, Spotify nie masz. Co zostawić? Spokojnie, jak już będzie gotowa lista @mkk na pewno zrobi playlisty na Tidala i Spotify 🙂. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 3 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2021 Uprasza się o utwory krótsze niż trwa wypicie gorącej herbaty 😉. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 3 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2021 Będzie lista, będzie konwersja 😜 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 3 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2021 39 minut temu, Asia napisał: Uprasza się o utwory krótsze niż trwa wypicie gorącej herbaty 😉. O, to chyba wiem o czym mówisz 😝. A mi tak się spodobały Dzieci Sancheza, że słucham ich bardzo często 🙂. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 3 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2021 Prawdopodobnie do ostatniego rzędu nie wszystkie odtworzenia dotarły 😁. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 3 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2021 3 minuty temu, Asia napisał: Prawdopodobnie do ostatniego rzędu nie wszystkie odtworzenia dotarły 😁. Mówisz o tym rzędzie, w którym stałem m.in ja, @Chili i @Arko55🙂? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 3 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2021 Z loży nie widziałam zbyt dokładnie... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 3 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2021 W każdym razie. Pomysł @Fafniaka trzeba będzie jednak wprowadzić w życie i zrobić zlot zakończony after party 😝. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 3 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2021 To ja mam pierwszy i drugi ulubiony . I jeszcze ten proszę posłuchajcie na swoich gratach w spokoju . Jest też wersja albumu angielska. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melo-man Napisano 4 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 4 grudnia 2021 Dnia 27.10.2021 o 11:43, tomek4446 napisał: Utwory będą służyły wyłącznie do części odsłuchowej , porównań grania kolumn , elektroniki w czasie spotkań forumowiczów. Moja propozycja : Chuck Mangione - " Children of Sanchez Jeżeli mają tu padać propozycje do oceny systemów, to 90% jest kompletnie nietrafiona. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 4 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 grudnia 2021 13 minut temu, Melo-man napisał: Jeżeli mają tu padać propozycje do oceny systemów, to 90% jest kompletnie nietrafiona. Jestem otwarty na propozycje , aby była to wypowiedź konstruktywna przydałyby się przykłady tych trafionych 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts