Dedal Napisano 1 listopada 2023 Udostępnij Napisano 1 listopada 2023 (edytowany) No Ty chyba nie narzekasz ? Więc o co kaman 😂 Po co w ogóle jest tu taki wątek wplątany 🤔 Edytowano 1 listopada 2023 przez Dedal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROBIXXX Napisano 1 listopada 2023 Udostępnij Napisano 1 listopada 2023 10 godzin temu, majkel74 napisał: Kurde, a TVP1 wciąż mówią ze wszyscy w Polsce są bogaci i szczęśliwi, chyba już najbogatsi i najszczęśliwsi w całej Europie po tych 8 latach najwspanialszych rządów w historii Polski, a tu taka sytuacja … taki tragizm biednych audiofili wyzyskiwanych przez niedobrych, bogatych szefów, przez te „elyty”, jak to możliwe? Oni mówią o swoich 😂 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 1 listopada 2023 Udostępnij Napisano 1 listopada 2023 @ROBIXXX @majkel74 macie temat osiem gwiazdek... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekx Napisano 3 listopada 2023 Udostępnij Napisano 3 listopada 2023 Panowie jest tu jakiś temat o gramofonach? Ogóle porady, opinie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 3 listopada 2023 Udostępnij Napisano 3 listopada 2023 Mirek - informacji na temat gramofonów szukaj tematów w dziale https://forum.audio.com.pl/forum/18-technika-lampowa-i-analogowa/ Pozdrawiam 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 5 listopada 2023 Udostępnij Napisano 5 listopada 2023 Czy ktoś zaobserwował wczoraj zorzę? @Grzesiek202? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 9 listopada 2023 Udostępnij Napisano 9 listopada 2023 2 godziny temu, MMarek napisał: Tylko na jak długo? Bo przecież nie od dzisiaj wiadomo, że w audio słuchanie muzyki to aspekt wtórny, najważniejsze są zmiany, zmiany i jeszcze raz zmiany Ach, kusi mnie założenie wątku ze złotymi myślami. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 9 listopada 2023 Udostępnij Napisano 9 listopada 2023 Skoro jest offtop Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 2 lutego Udostępnij Napisano 2 lutego Wprawdzie już po ptakach, ale może kogoś zainteresuje jako ciekawostka. Mark Knopfler wystawił na aukcji 120 swoich gitar i piecyków, poszły za ponad osiem milionów funtów. Można je obejrzeć tu. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 2 lutego Udostępnij Napisano 2 lutego 3 minuty temu, maxredaktor napisał: Mark Knopfler wystawił na aukcji 120 swoich gitar i piecyków, poszły za ponad osiem milionów funtów. Gdyby wystawiał instrumenty pojedynczo w większych odstępach czasu, to jak nic dostałby za nie więcej. I ucieszył przy tym większą liczbę kolekcjonerów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 2 lutego Udostępnij Napisano 2 lutego Może zrobił się niecierpliwy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 2 lutego Udostępnij Napisano 2 lutego (edytowany) To ja z innej beczki 😱☹️ zacznie się następny RESET Ludzi!!!! Edytowano 2 lutego przez RLC2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 2 lutego Udostępnij Napisano 2 lutego Cejrowski już dawno temu odleciał, za dużo Yerby... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 2 lutego Udostępnij Napisano 2 lutego Nie wydaję mi się. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 2 lutego Udostępnij Napisano 2 lutego A mnie bardzo... Dla mnie ten gość jest bardzo kontrowersyjny, dwulicowy itd. Krytykuje systemy podatkowe itp.a ze swojej działalności z podatkami uciekł do rajów podatkowych. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 2 lutego Udostępnij Napisano 2 lutego 11 minut temu, DiBatonio napisał: Dla mnie ten gość jest bardzo kontrowersyjny, dwulicowy itd. Masz pełne prawo tak uważać!!!! Jeżeli ONZ dogada się z WHO to co wtedy? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 2 lutego Udostępnij Napisano 2 lutego Przed chwilą, RLC2 napisał: Jeżeli ONZ dogada się z WHO to co wtedy? A kto to wie? nawet Cejrowski może sobie co najwyżej spekulować. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 2 lutego Udostępnij Napisano 2 lutego Żebyśmy wszyscy się nie zdziwili za jakiś czas nikt nam gwarancji nie da że nie będą kombinować. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 2 lutego Udostępnij Napisano 2 lutego Tak... Trzeba już golić głowy na wszczepienie chipów 😁 Szczepienia na covida też mieli wszyscy bez wyjątku przejść, ba unikanie podobno miało być karalne i ścigane z urzędu. A tu pacz pan, nikogo siłą nie zmuszano... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 2 lutego Udostępnij Napisano 2 lutego No tak masz rację więc ufaj wszystkim życzę powodzenia... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 2 lutego Udostępnij Napisano 2 lutego Ufam tym, którzy na to zasługują. Na pewno nie jest to Cejrowski, WHO też niekoniecznie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 4 lutego Udostępnij Napisano 4 lutego @tomek4446 U Ciebie dalej siłka i trening personalny? Zadowolony jesteś? Zacząłem niedawno. Ciekawe, jak to będzie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 4 lutego Udostępnij Napisano 4 lutego 41 minut temu, Adi777 napisał: Ciekawe, jak to będzie Normalnie , krew , pot i łzy Właśnie wróciłem z treningu. Działam trzy razy w tygodniu. Dwa razy z trenerem , raz sam. Decyzja o pracy z trenerem jest właściwa. Nie ma szans by na początku i mówię tu o miesiącach a nie dniach nauczyć się prawidłowej techniki. A krzywdę można sobie zrobić niezwykle łatwo. Po dwóch latach jestem w stanie docenić jak ciężka jest praca nad sobą i ile było zaniedbań. Ja zacząłem , a w zasadzie trener postanowił ,od wzmocnienia mięśni głębokich , koordynacji , uruchomienia łopatek i tych wszystkich elementów gdzie było najgorzej. Do wychwycenia służą testy , które powinieneś mieć przed pierwszym treningiem. Lubię to zmęczenie , odstresowuje mnie , choć na efekty treningu trzeba długo czekać. No i jeszcze u mnie duży plus , bo zmieniłem dzięki niemu całkowicie odżywianie. Czuje się lżejszy , mam więcej energii. Jak się zrobi cieplej dorzucę jeszcze jeden trening samemu i obydwa przed pracą. Zupełnie inaczej wtedy funkcjonuje w robocie. A co do żarcia jestem obecnie od dwóch m-cy na pewnym eksperymencie. Kalorie głównie z białka i liczba dzienna na "0" , czyli tyle ile potrzebuje . Ani masa , ani redukcja. Na śniadanie i kolację żre proszek z mlekiem Czyli , koktajl odżywczy , błonnik, białko , multiwitaminę , tłuszcz omega , łyżkę oliwy z oliwek. Jeszcze żyję @Adi777 życzę wytrwałości. To co zacząłeś naprawdę się opłaca . I nie mówię o sylwetce ale o funkcjonowaniu w codziennym życiu. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 4 lutego Udostępnij Napisano 4 lutego 26 minut temu, tomek4446 napisał: Normalnie , krew , pot i łzy Wiadomo 💪😁 Ja też trzy razy w tygodniu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 4 lutego Udostępnij Napisano 4 lutego (edytowany) 41 minut temu, tomek4446 napisał: Nie ma szans by na początku i mówię tu o miesiącach a nie dniach nauczyć się prawidłowej techniki. A krzywdę można sobie zrobić niezwykle łatwo. Zgadza się, wystarczy czasem popatrzeć na innych na takiej siłowni 😉 41 minut temu, tomek4446 napisał: multiwitaminę Ale wiesz, że niektóre witaminy, czy minerały w takich multiskladach wzajemnie się wykluczają? Bo jedne mogą niwelować wchłanianie drugich, nie wszystkie powinno się łączyć, ale producenci mają wywalone, ważne że schodzi z półek. Edytowano 4 lutego przez DiBatonio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts