Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
10 godzin temu, majkel74 napisał:

Kurde, a TVP1 wciąż mówią ze wszyscy w Polsce są bogaci i szczęśliwi, chyba już najbogatsi i najszczęśliwsi w całej Europie po tych 8 latach najwspanialszych rządów w historii Polski, a tu taka sytuacja … taki tragizm biednych audiofili wyzyskiwanych przez niedobrych, bogatych szefów, przez te „elyty”, jak to możliwe?

Oni mówią o swoich 😂

Napisano
2 godziny temu, MMarek napisał:

Tylko na jak długo? Bo przecież nie od dzisiaj wiadomo, że w audio słuchanie muzyki to aspekt wtórny, najważniejsze są zmiany, zmiany i jeszcze raz zmiany :) 

Ach, kusi mnie założenie wątku ze złotymi myślami.

• 2 months later...
Napisano
3 minuty temu, maxredaktor napisał:

Mark Knopfler wystawił na aukcji 120 swoich gitar i piecyków, poszły za ponad osiem milionów funtów.

Gdyby wystawiał instrumenty pojedynczo w większych odstępach czasu, to jak nic dostałby za nie więcej. I ucieszył przy tym większą liczbę kolekcjonerów. :)

Napisano

Tak...

Trzeba już golić głowy na wszczepienie chipów 😁

Szczepienia na covida też mieli wszyscy bez wyjątku przejść, ba unikanie podobno miało być karalne i ścigane z urzędu.

A tu pacz pan, nikogo siłą nie zmuszano...

Napisano
41 minut temu, Adi777 napisał:

Ciekawe, jak to będzie

Normalnie , krew , pot i łzy :) 

Właśnie wróciłem z treningu. Działam trzy razy w tygodniu. Dwa razy z trenerem , raz sam. Decyzja o pracy z trenerem jest właściwa. Nie ma szans by na początku i mówię tu o miesiącach a nie dniach nauczyć się prawidłowej techniki. A krzywdę można sobie zrobić niezwykle łatwo. 

Po dwóch latach jestem w stanie docenić jak ciężka jest praca nad sobą i ile było zaniedbań.

Ja zacząłem , a w zasadzie trener postanowił ,od wzmocnienia mięśni głębokich , koordynacji , uruchomienia łopatek i tych wszystkich elementów gdzie było najgorzej. Do wychwycenia służą testy , które powinieneś mieć przed pierwszym treningiem. 

Lubię to zmęczenie , odstresowuje  mnie , choć na efekty treningu trzeba długo czekać. 

No i jeszcze u mnie duży plus , bo zmieniłem dzięki niemu całkowicie odżywianie. Czuje się lżejszy , mam więcej energii. Jak się zrobi cieplej dorzucę jeszcze jeden trening samemu i obydwa przed pracą. Zupełnie inaczej wtedy funkcjonuje w robocie.

A co do żarcia jestem obecnie od dwóch m-cy na pewnym eksperymencie. Kalorie głównie z białka i liczba dzienna na "0" , czyli tyle ile potrzebuje . Ani masa , ani redukcja. Na śniadanie i kolację żre proszek z mlekiem :) Czyli , koktajl odżywczy , błonnik, białko , multiwitaminę , tłuszcz omega , łyżkę oliwy z oliwek. Jeszcze żyję :) 

@Adi777 życzę wytrwałości. To co zacząłeś naprawdę się opłaca . I nie mówię o sylwetce ale o funkcjonowaniu w codziennym życiu.

IMG_1810.JPG

IMG_1915.PNG

Napisano (edytowany)
41 minut temu, tomek4446 napisał:

Nie ma szans by na początku i mówię tu o miesiącach a nie dniach nauczyć się prawidłowej techniki. A krzywdę można sobie zrobić niezwykle łatwo. 

Zgadza się,  wystarczy czasem popatrzeć na innych na takiej siłowni 😉

41 minut temu, tomek4446 napisał:

multiwitaminę

Ale wiesz, że niektóre witaminy, czy minerały w takich multiskladach wzajemnie się wykluczają? 

Bo jedne mogą niwelować wchłanianie drugich, nie wszystkie powinno się łączyć, ale producenci mają wywalone, ważne że schodzi z półek.

Edytowano przez DiBatonio