dorsz Napisano 8 września 2022 Udostępnij Napisano 8 września 2022 4 godziny temu, soberowy napisał: nie znam utworów, na których jest testowany sprzęt I tak właśnie kręci się ten biznes 😛 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 8 września 2022 Udostępnij Napisano 8 września 2022 Też mam ochotę się wybrać 🙂 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 9 września 2022 Udostępnij Napisano 9 września 2022 (edytowany) 18 godzin temu, marcinmarcin napisał: Też mam ochotę się wybrać 🙂 Witaj w klubie . Możesz dołaczyc do mnie i moich ziomków @Arko55, @seba3002, @stach_s 😁 ps ale nie bo Ty wino lubisz 😊😜 Edytowano 9 września 2022 przez Dedal75 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 9 września 2022 Udostępnij Napisano 9 września 2022 😋 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arko55 Napisano 9 września 2022 Udostępnij Napisano 9 września 2022 Jadą Koledzy z Lublina to i ja się wybieram.. z chęcią pogadamy o... audio 👌 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 9 września 2022 Udostępnij Napisano 9 września 2022 (edytowany) Dedal-u oficjalnie obrażam się. Cudze lubicie, swoje olewacie. A tak na poważnie.... można zrobić dwudniowy zjazd połączony z noclegiem nad barem Piw Paw. Edytowano 9 września 2022 przez Seb 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 10 września 2022 Udostępnij Napisano 10 września 2022 (edytowany) 6 godzin temu, Seb napisał: Dedal-u oficjalnie obrażam się. To jest nas dwóch ,😏 . Ale jak to się mówi nie będę płakał i narzekał 🤔 Edytowano 10 września 2022 przez Dedal75 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 18 września 2022 Udostępnij Napisano 18 września 2022 Właśnie kupiłem bilet. Widzimy się. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateolo2 Napisano 19 września 2022 Autor Udostępnij Napisano 19 września 2022 Dnia 18.09.2022 o 21:21, tomek4446 napisał: Właśnie kupiłem bilet. Widzimy się. Bomba Miło będzie Was w końcu poznać! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 20 września 2022 Udostępnij Napisano 20 września 2022 7 godzin temu, mateolo2 napisał: Miło będzie Was w końcu poznać! No, zwłaszcza, że ruch w tej zakładce niespotykany. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 20 września 2022 Udostępnij Napisano 20 września 2022 Co się miało ruszyć to już się ruszyło 😂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arko55 Napisano 21 września 2022 Udostępnij Napisano 21 września 2022 W sumie ciekawe ile ludzi z naszego forum przybędzie 🤔 Możliwe że się tez będziemy widzieć z Elektronem to można pogadać 👌 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektron6 Napisano 26 września 2022 Udostępnij Napisano 26 września 2022 Będę na 100% w piątek i całą sobotę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 26 września 2022 Udostępnij Napisano 26 września 2022 Ostatnio przypadły mi do gustu "lublińskie" klimaty więc i ja przymierzam się do AVS. @seba3002 na ile dni wy wbijacie do Wawy? Nie chcę krakać ale mam nadzieję, że covid nie spier..... tego eventu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 27 września 2022 Udostępnij Napisano 27 września 2022 Duża ochota jest, jeśli jakieś osobiste sprawy nie pokrzyżują to też chciałbym te hostessy obejrzeć . Jakby co to w sobotę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 9 października 2022 Udostępnij Napisano 9 października 2022 Strona internetowa AVS to jakaś porażka. Nieaktualne informacje, pomieszane wiadomości z poprzednich roczników. Cieniutko technicznie. Pod względem organizacji to wszystko leży, marketingowo też słabo wygląda. Profil na fejsie to samo. Tak czy inaczej, wrzucam aktualną listę wystawców wraz z mapką jakby kogoś interesowało: https://audioshow.pl/pl/wystawa/mapa 5 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 9 października 2022 Udostępnij Napisano 9 października 2022 Jeśli ktoś będzie miał ochotę pogadać w piątek (także wieczorem) to będzie mi miło, będę się kręcić w pobliżu. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 9 października 2022 Udostępnij Napisano 9 października 2022 49 minut temu, Asia napisał: Jeśli ktoś będzie miał ochotę pogadać w piątek (także wieczorem) to będzie mi miło, będę się kręcić w pobliżu. My będziemy w sobotę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 9 października 2022 Udostępnij Napisano 9 października 2022 Zgodnie z oczekiwaniami: klub dyskusyjny przyciągnie mniej chętnych niż klub taneczny. 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 12 października 2022 Udostępnij Napisano 12 października 2022 Jest gdzieś planowane jakieś formalne lub nieformalne spotkanie forumowiczów na AVS ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 12 października 2022 Udostępnij Napisano 12 października 2022 Niektórzy są zorganizowani już dawno 😁 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 12 października 2022 Udostępnij Napisano 12 października 2022 58 minut temu, Wito76 napisał: Jest gdzieś planowane jakieś formalne lub nieformalne spotkanie forumowiczów na AVS ? Jest, pisz prywatną wiadomość. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 12 października 2022 Udostępnij Napisano 12 października 2022 A miejsce na afterek macie? https://fabrykanorblina.pl/food-town-w-fabryce-norblina/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 12 października 2022 Udostępnij Napisano 12 października 2022 Myślę że za krótko jest otwarte w sobotę 🤦 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 12 października 2022 Udostępnij Napisano 12 października 2022 Cześć, ja tak tylko między wódkę a zakąskę - przenoszę temat do działu Audiofile Dyskutują, bo tam siedzą wszystkie AVS-y Pozdrowienia, Ola Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts