Redakcja AUDIO Napisano 3 marca Udostępnij Napisano 3 marca @DiBatonio Chodzą po tym świecie ludzie, którzy tak racjonalizują wypowiedzi innych (lub swoje własne), że odzierają je z kontekstu i emocji, pozostawiając jedynie słowo. Proponuję Ci otworzyć się na inną perspektywę oceny Twoich wypowiedzi niż Twoja własna. Żeby zadać pytanie, trzeba zrezygnować ze swojej odpowiedzi. To mogę zostawić wszystkim Miłego dnia życzę wszystkim, Ola 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 3 marca Udostępnij Napisano 3 marca A dziękuję, skorzystam 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy75 Napisano 3 marca Udostępnij Napisano 3 marca @desmodronik, też nie przepadam za obecnym premierem,choć uważam ,że lepszy od poprzedniego,a ten post ze zdjęciem,poniżej pasa,a gdyby Twoim wujem był Kaczyński... ,co ma piernik... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 15 marca Udostępnij Napisano 15 marca (edytowany) @ProjectPi @michaudio @HQ150 @lpomis i pozostali ktorzy są online w tym momencie. Czy mogę liczyć na wasza pomoc jako świadkowie zdarzenia? Edytowano 15 marca przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 17 marca Udostępnij Napisano 17 marca Dnia 16.03.2025 o 00:41, Chyba Miro 84 napisał: @ProjectPi @michaudio @HQ150 @lpomis i pozostali ktorzy są online w tym momencie. Czy mogę liczyć na wasza pomoc jako świadkowie zdarzenia? Jakiego zderzenia? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 17 marca Udostępnij Napisano 17 marca 1 godzinę temu, KrólKiczu napisał: Jakiego zderzenia? Próby podpalenia wątku o przewodach. Zabrałem wiadro z naftą i teraz są "gorzkie żale", że się słabo wątek pali 😉 Jednym słowem Cenzura. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 17 marca Udostępnij Napisano 17 marca Normalnie komuna 😂 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 17 marca Udostępnij Napisano 17 marca W nowym wydaniu. Tworzymy problemy (kablowe wątki) by później je rozwiązywać (cenzurować, banować, pouczać) 😉 Tak czy inaczej porządek musi być. Jak za komuny tylko z tą różnicą, że preferujemy i dopuszczamy elementy wiary, chociażby takie jak wrażenia, wyobrażenia, odczucia i przekonania 😎 Pozdrawiam. M 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 17 marca Udostępnij Napisano 17 marca Z tą komuna to żart oczywiście, ktoś tam chyba sugerował, czasy słusznie minione 🤨 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nie wszystko wiedzący Napisano 17 marca Udostępnij Napisano 17 marca Ze CCCP Była dobra współpraca my wysyłaliśmy im węgiel a oni w zamian brali od nas mięso. 5 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 17 marca Udostępnij Napisano 17 marca 4 godziny temu, Nie wszystko wiedzący napisał: Ze CCCP Była dobra współpraca my wysyłaliśmy im węgiel a oni w zamian brali od nas mięso. Ja pamiętam, że ustecka stocznia budowała im kutry i łodzie, a oni płacili w petrorublach, za które nic nie można było kupić, ale płacili 🤣 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 18 marca Udostępnij Napisano 18 marca Mariusz po to jestes modem żeby robic porządek. Nawet jesli mnie czy kogos innego to wkur... rza Nawet jesli czujesz sie z tym czasem niekomfortowo. Myslę, ze forumowicze potrafią zlapac dystans i popierac Twoje dzialania. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 18 marca Udostępnij Napisano 18 marca Mariusz dobrym moderatorem jest. Żeby jeszcze sprzedał tego swojego lampiaka... No i ban na 7 dni za atak personalny na wzmacniacz moderatora 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 19 marca Udostępnij Napisano 19 marca To , jak zabójca na zlecenie. Nic osobistego, robota najnormalniej 😉 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 19 marca Udostępnij Napisano 19 marca 11 godzin temu, kaczadupa napisał: Mariusz dobrym moderatorem jest. A także sympatycznym i uczynnym kolegą, a wiem co mówię, ponieważ dwa razy odwiedził mnie w moich skromnych progach. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 19 marca Udostępnij Napisano 19 marca Zgadzam się 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts