Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 713 tematów w tym forum

1. Gra tylko 1 kolumna...

• 6 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
  2. grający zestaw do salonu

• 2 odpowiedzi
    • 755 wyświetleń
  3. grajbelka czy może zestaw ?

• 10 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
  4. Gramofon

• 0 odpowiedzi
    • 658 wyświetleń
  5. Gramofon

• 2 odpowiedzi
    • 465 wyświetleń
  6. Gramofon

• 2 odpowiedzi
    • 509 wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 545 wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 878 wyświetleń
  7. Gramofon + Aktywne kolumny B&O

• 0 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,6k wyświetleń
  8. Gramofon + stereo

• 16 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
  9. Gramofon AT-LPW30TK

• 4 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń
    • 30 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
  10. Gramofon do Onkyo Tx8270

• 4 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
  11. Gramofon do Yamaha R-N602

• 3 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 46 odpowiedzi
    • 11,8k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 943 wyświetleń
  12. Gramofon Lenco L-85

• 17 odpowiedzi
    • 5,5k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 978 wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 451 wyświetleń
  13. Gramofon Rega P1

• 7 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Jest to oczywiście podejście bezpieczniejsze finansowo i nie wykluczam, że też bym tak zrobił na Twoim miejscu. Z drugiej strony - ryzykujesz to, że zapłacisz kaucję za luksusowe paczki i nie dowiesz się, jak grają. Cytowane zdanie jest dość buńczuczne. Michał i Wojtek wspominali o problemach poprzedniego Elexa z dwoma innymi modelami Dynek. Twój mk4 ma więcej watów od R-ki, ale wciąż nie chce się pochwalić mocą dla 4 omów. Są przesłanki, że to niefortunny partner dla Contourów. A niektóre modele Dynaudio słyną z tego, że ich dźwięk otwiera się w pełni dopiero ze wzmacniaczami wyższej klasy. Moje doświadczenie też to potwierdza. Confidence 20 grają mimo wszystko lepiej z Pathosem niż z Normą, a jednocześnie wciąż brakuje tu trochę do brzmienia, jakie prezentowały z A-klasowymi Accu w Nautilusie. Bogusław też zauważył ostatnio, że mój dźwięk ma się nijak do tego, co pokazały te same CF20 z odpowiednio dobraną elektroniką u p. Romana. Niestety muszę żyć z tym, że nie wykorzystuję potencjału swoich paczek. A wiem, że nie wykorzystuję, bo miałem punkt odniesienia. Jeśli ograniczysz się do Elexa, to może Ci tego punktu zabraknąć.   (Ktoś złośliwy mógłby na moim miejscu odpisać jednym zdaniem: że przekonasz się, czy Twój piec jest faktycznie dobry dopiero, jak podepniesz do niego Contoury. )   
    • Czy to jest budowane na przetwornikach car-audio? Bo głównie w tym środowisku mamy tak widowiskowe logo na membranach🤔
    • tak, za 450zł mogę zaryzykować, jak się nie sprawdzi to pójdzie na sprzedaż - szczerze to nie chce mi się wierzyć że takie maleństwo ma tyle mocy ale zobaczymy (jutro góra piątek powinienem mieć u siebie)  z recenzji które oglądałem stawiali na aiyimę ale wiadomo że gusta są subiektywne, ciekawiej wypada jeszcze SMSL RAW-HA1 którego tez może zamówię sobie na test
    • Dająca do myślenia dystopia to "Futu.re" Dimitrija Glukchowskiego. A jako miłośnik realizmu magicznego właśnie odebrałem z paczkomatu zestaw opowiadań: Maria Luisa Bombal "Spowita całunem"  
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...